تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 416 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام دوستان. برای اپیزودهای سری tv یا همون سری اول ناروتو زیرنویس انگلیسی تک برای دانلود پیدا می شه؟؟؟؟ ممکنه اگه کسی تونست آدرس بده تا بگیرم؟؟؟؟؟ مثلا زیرنویس انگلیسی کل قسمتها توی یه فایل زیپ!!! اگه اینطوری گیر بیاد خیلی خوب می شه!!! من که هر چی گشتم گیرم نیومد! خواستم ببینم شما دوستان می تونید کمکم کنید؟
    تو فروم هائی مثل انیم پارادایس یا دنیای انیمه میتونی پیداکنی...فقط باید عضو بشی که فکر کنم دنیای انیمه دیگه عضو نمیگیره ولی بهشت انیمه عضویت توش کماکان پابرجاست...(البته منظور من زیر نویس فارسیه...چون من خیلی مدته که قسمتائی که تهیه میکنم زیر نویس انگلیسی روی خود انیمه هست احتیاج به زیر نویس از جائی پیدا نمی کنم...ولی میتونی به جاش از این دوتا فروم زیر نویس فارسی تهیه کنی...!)
    Last edited by D,Freeman; 21-11-2010 at 12:17.

2. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام دوستان. برای اپیزودهای سری tv یا همون سری اول ناروتو زیرنویس انگلیسی تک برای دانلود پیدا می شه؟؟؟؟ ممکنه اگه کسی تونست آدرس بده تا بگیرم؟؟؟؟؟ مثلا زیرنویس انگلیسی کل قسمتها توی یه فایل زیپ!!! اگه اینطوری گیر بیاد خیلی خوب می شه!!! من که هر چی گشتم گیرم نیومد! خواستم ببینم شما دوستان می تونید کمکم کنید؟
    زیر نویس انگلیسی خیلی کم گیر میاد چون نسخه هایی که ما دانلود می کنیم همشون زیر نویس انگلیسی به صورت هارد ساب ( روی خود فیلم گذاشته شده ) هستند ...چون پخش جهانی هستش این کار رو می کنن من خودم الان یه 3سالی میشه که دیگه زیر نویس فارسی براش نذاشتم با همون انگلیسی نگاه می کنم......باید توی سایت های زیر نویس خارجی دنبالش بگردی ..به سایت هایی مثل subscene.com و یا opensubtitles.org برید که البته هیتلر هستند.....

4. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برو تو پروفایل خودت .. منم دارم میـــام ... همه ی قسمتها زیرنویس انگلیسی داره

6. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون.ولی من تنها زیرنویس انگلیسیش رو لازم دارم!!! زیرنویس فارسی رو گرفتم. ولی هم با تصویر همزمان نیست و هم اینکه چندان خوب ترجمه نشده!!! مثلا قسمت garaa vs rock lee ترجمه می کنه راک لی گارا رو له می کنه!!!! این هم لو می ده که مثلا این مبارزه آخرش چی می شه و هم اینکه ترجمه اش به فارسی چیز دیگه ای می شه!!! به هر حال از همه دوستان ممنون.

8. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون.ولی من تنها زیرنویس انگلیسیش رو لازم دارم!!!
    اهـــا .. من بد متوجه شده بودم...
    خب آره زیرنویس فارسی هـــا هماهنگ نیستن معمولا . . کمی جلو عقب کنید زمان sub رو شاید درست شه!!
    قربونت

10. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مثلا قسمت garaa vs rock lee ترجمه می کنه راک لی گارا رو له می کنه!!!!
    وای مردم از خنده

12. این کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بازم تایپک داره میخوابه ها!!!!من چیزی به ذهنم نمیرسه!!!یکی ازدوستان یه مبحثی مطرح کنه درموردش ببحثیم!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من دارم در مورد یه سری کتاب توی اینترنت می پلکم..........اسم کتابه این هستش naruto data book ... و تا حالا چهار تا ازش بیرون امده که درباره همه چیز توش توضیح داده شده ...من خودم گذاشتم اولی رو برای دانلود ........و ترجمه.....از دوستانی که می تونن ترجمه کنن هم خواهش می کنم نسخه های 2 و 3 و 4 رو بگیرن و دانلود کنن و ترجمه کنن..........اینجوری اطلاعاتمون خیلی بالاتر میره ............لینک توی پروفایلم هست ....

متاسفانه عکس ها اکثرا به صورت ژاپنی هستند ..من که تا الان شماره یک رو یه صورت متن انگلیسی پیدا کردم اما گویا شماره 3 و 4 خیلی مهمترن و درباره اکثر افراد و اشخاص توی انیمه درمورد اونها صحبت شده ............

.................................................. ................
    مثلا مادارا ...........
    .................................................. ................

Last edited by kortol; 23-11-2010 at 13:10.

15. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب مانگای جدید هم اومد ..........
    فعلا چیزی نمی گم ت دوستان بخونن بعد یه بحثی سرش بکنیم............ولی جالب بود ............

منتظرم که ببینم تیم موسیقی انیمه چه نوع موسیقی و آهنگ هایی رو برای مبارزه ها انتخاب می کنه ...........این جنگ نینجاها باید اوج هنر نمایی ژاپنی ها توی موسیقی ها باشه .........فقط امید وارم مثل اون دو قسمت از مبارزه با پین ندن یه جای دیگه انیمه رو درست کنه گند بزنه داخلش .............

17. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من دیشب رفتم خبری نبود...نامردا اول صبح دادن بیرون مثل اینکه!!!
    ولی اون قسمت مبارزه با پین خیلی جالب بود...یاد نجاری افتادم...با سنگ میکوبید یارو تو زمین فرو میرفت!!!!!
    ...............................................

وای وای چه هیجانی!!!!نزدیک بود کلم بچسبه به سقف!!!این مبارزه ها تو انیمه چی میشن!!!
    اول ازهمه این اوموی عجب خفنی بود ما نمیدونستیم...همش حرفای احمقانه میزد ما فکرکردیم کم داره!!!

این کانکورو هم چقدر قوی شده!!!!ساسوری رو غافلگیر کرد!!!
    ولی دلم برای سای خیلی سوخت!!!چقدر موقع عصبانیت قوی میشه!!!
    Last edited by D,Freeman; 25-11-2010 at 15:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •