در پرده شلوغ زندگی ناله ها بر می آید مست باش که خلوت کوچه های انتطار را ببینی ...
ما از آن سوته دلانيم که زکس کينه نداريم.......يک شهر پر از دشمن و يک يار نداريم
در پرده شلوغ زندگی ناله ها بر می آید مست باش که خلوت کوچه های انتطار را ببینی ...
ما از آن سوته دلانيم که زکس کينه نداريم.......يک شهر پر از دشمن و يک يار نداريم
خانه ی دل جای هر بیگانه نیست . . .
-------------------------------------------------------
***کس را دل مگر از سنگ باشد * که بگذارد کسی دلتنگ باشد***
------------------------------------------------------
اگه خرابی ، خرابتم
اگه مستی شرابتم
اگه هستی کنارتم
اگه نیستی به یادتم . . .
-----------------------------------------------------
قربان شما T.k
*به حساب بانکی شما هزاران بوسه عشق واریز کردم. شما می توانید با استفاده از مهر کارت قلبتان از این موجودی بهره مند شوید.
*عراق 8 سال جنگید و اسیر گرفت . اما تو بدون جنگ من رو اسیر خودت کردی.
*بچه که بودم تا10 می شمردم فکر می کردم آخر همه چیزه ، حالا نمی دونم آخر دوست داشتن چقدره ولی بدون که اندازه 10 تای بچگی دوستت دارم.
*تو را می بویم همچو گل نرگس روی قلبم مینویسم بی تو هرگز.
*بوسه تنها تصادفی است که جریمه ندارد ، آغوش تنها پارکینگی است که جریمه ندارد،
محبت تنها هدیه ای است که کادو ندارد و تو تنها کسی هستی که همتا نداری.
*به حساب بانکی شما هزاران بوسه عشق واریز کردم. شما می توانید با استفاده از مهر کارت قلبتان از این موجودی بهره مند شوید.
*خدا یکتاست ، عمر تکرار لحظه هاست ، و خواننده این sms عزیز دل هاست.
*نمی گم دوستت دارم ، نمی گم عاشقتم ، می گم دیوونتم که اگه یه روزی از دستم ناراحت شدی بگی بی خیال این دیوونست.
*تو چرا روز به روز چاق تر می شی؟؟؟
می دونی از کجا فهمیدم؟؟؟
آخه هر روز که می گذره جای بیشتری تو قلبم باز می کنی
*به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو بنگرد ، به دلی دل بسپار که جای خالی برایت داشته باشد و در انتها دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت کردن بلد باشد .
*می دونی فرق تو با پنالتی چیه؟؟؟ پنالتی 50% گله ولی شما 100% گلی!
*هر وقت تونستی برف را سیاه کنی ،پر کلاغ را سفید کنی ، آتیشو بوس کنی ، توی آب نفس عمیق بکشی ، اون وقت منم می تونم فراموشت کنم. عزیزم.........
*ای که دور از من و در قلب منی ،یادت باشد که تو تنها عشق منی.
*یه سبد گل سرخ مال تو ، یه سبد گل سفید مال من ، اگه فراموشم کردی گل های سرخت پرپر بشن ، اگه فراموشت کردم ، گل های سفیدم کفنم بشن.
آنکسکه میگفت دوستم دارد عاشقی نبود که به شوق من آمده باشد. رهگذری بود که روی برگهایخشک پاییزی راه میرفت. صدای خش خش برگ ها همان آوازی بود که من گمان میکردم میگوید: دوستتدارم...
متن عاشقانه
رفتي بدون تو دارم
تو خشکيا جون ميکنم بي کس و تنها موندم و
همش دارم جا ميزنم چرا تو رفتي بي خبر
من باتوام اي در به در باشه برو ولي بدون
من هميشه منتظرم عيبي نداره من ميگم
شايد ازم خسته شدي ميخواي بري روت نميشه
ميدونم بازنده شدي اول بازي يادته؟
گفتي دوسم داري زياد اما حالا داري ميري
اخ که دنيا چه بي وفاست
----------------
بي وفا من هستم تو نيستي
اينجا يکي براي خودش تار مي زند
اينجا يکي از عاشقيش جار مي زند
اينجا غريبه ها همگي آشنا ترند
روياي دوست بر در و ديوار مي زند
لب ها به زور رژ همگي سرخ و رنگي اند
دلبر به جاي گل به سرش خار مي زند
حاکم براي عشق خودش حکم مي کند به مرگ
دل را به جرم عاشقي اش دار مي زند
------------------
خدا مي دونست كه هر كسي نياز به هم صحبت و خوشي داره اون مي دونست هر كسي نياز داره به شخصي كه هميشه فكرش پيشش باشه اون ميدونست كه ما به
يك شخص مهربان نياز داريم كه دست ياري به سوي ما بلند كنه كسي كه با ميل وقتشو در اختيارمون بزاره دلواپسمون باشه و مارو بفهمه خدا مي دونست كه ما
همه به شخصي نياز داريم تا روزهاي شاديهامونو باهاش تقسيم كنيم و منبعي از شجعات باشه وقتي كه مشكلات دورو بر ماست كسي كه براي ما حقيقته خواه
نزديك خواه دور و جدا از ما باشه كسي كه دوستمون داره و ما مي تونيم براي هميشه تو قلبمون مثل يك گنج اونو نگاه بداريم و اين دليل اينكه خدا به ما دوستان
را هديه داده است و دليل خوشحالي من اينست كه او تو رو به من داده
** کاش بودی تا دلم تنها نبود تا اسیر غصه فردا نبود کاش بودی تا فقط باور کنی بی تو هرگز زندگی زیبا نبود
** در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل“ (فردریک نیچه)
** ما جدا افتادگان را هیچ کس غمخوار نیست جان فدای دوست کردن پیش ما دشوار نیست
هرکجا دور از تو باشم نازنین غربت نشینم هرکجا پایت گذاری خاک نرم آن زمینم
-------------------
یکی می پرسد اندوه تو از چیست؟ سبب ساز سکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنکه باید باشد و نیست...
-------------------
زندگی گریه ی مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...
در خلوت من نگاه سبزت جاریست این قسمت بی تو بودنم اجباریست افسوس نمی شود کنارت باشم بی تو هر ثانیه و هر لحظه ی من تکراریست
-----------------------
چندیست که بیمار وفایت شده ام در بستر غم چشم به راحت شده ام این را تو بدان اگر بمیرم روزی مسئول تویی که من فدایت شده ام
------------------
نخ داخل شمع از شمع پرسيد : چرا وقتي من ميسوزم تو آب ميشي..؟شمع جواب داد مگه ميشه كسي كه تو قلبمه بسوزه و من اشك نريزم
Last edited by franch; 02-10-2008 at 22:55.
به ياد آشنايان آشنا باش، به پيماني كه بستي با وفا باش، كه ياد تو هميشه خاطر ماست، تو هم هر جا كه هستي ياد ما باش.
به نام آنکه اشک را آفرید تا سرزمین وداع آتش نگیرد
آرزوی من این است مثل یک سیم گیتار
زیر دست تو باشم لحظه ی دیدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)