هادی جون دمت گرم! نتونستم به تشکر اکتفا کنم!! ایول![]()
هادی جون دمت گرم! نتونستم به تشکر اکتفا کنم!! ایول![]()
ورژن 5700 من الان 4.21 لازم اپدیت کنم ؟
این روش رو تست کنید تا من یه راه حل پیدا کنم
اگه درست شد خبر بدین
اقا من این روش رو روی 6220 و C5 تست کردم.جفتشون تا قبلش اسکن ارور میداد.واسه ی 6220 وقتی سیستم رو ریست کردم و بدون اینکه پی سی سویت بالا بیاد گوشی رو وصل کردم مشکل برطرف شد و گوشی کامل اسکن شد و پروداکت کد تعویض شد. اما واسه C5 بازم هموم وضع تکرار شد. نمیدونم چه فایلی مونده توش که بازم ناز میکنههمه ی فایلهای ستاپ رو از توش پاک کردم.
مرسی هادی جان از جوابت
ولی من اپدیت کرده بودم..
حالا که پروداکت کدو عوض کردم نمیتونم با nsu اپدیت کنم چون اخرین اپدیتو رو گوشیم دارم
چطوری میتونم با یک فریمویر دیگه اپدیت کنم البته با همین پروداکت کد..
مرسی..
ممنون . خب میتونی فایل های فلش فارسی رو دانلود کنی و با برنامه ( آفلاین ) دوباره آپدیت کنی !
موفق باشید!
هادی جان الان یکی از پست های amini_bio رو میخوندم..
نوشته بود نمیشه داونگرید کرد..
الان فایل فلشی که من دانلود کردم ورژنش فکر کنم 38 اینا بود که زبان پارسی رو ساپورت میکرد..
ولی الان ورژن من 052.005 هستش
حالا چی کار میتونم بکنم؟
ارزش نداره دانگرید کنی..ببین فیرمور کوک شده پیدا میکنی؟اگه پیدا نشد منتظر فیرمور جدید باش
فکر کنم بخاطر شارژ یو اس بی باشه..بذار چک کنم
اقا معمولا چند وقته فریمور جدید میاد..
زمان انتظارم چقدره؟![]()
سلام عزیز جــان با فریمور دیگه نمیتونی آپدیت کنی میشه دانگرید کردن که ارزش نداره و برا گوشیت مشکل پیش میاد
باید با دستگاه باکس انجام بگیــره ، گوشیتون چیــه ؟ 5530 یا 5230
معلوم نیســت فریمور های جدید کی بیـاد چون گفته شده فریمور جدید برا 5800 میاد ولی هنوز نیومده و معلوم نیســت کی بیـــاد دیر یا زود داره ! همونجوری که دی جی گفــت از فریمور های کوک شده یا پورت شده هم میتونی استفاده کنی که بعضی ها خیلی بهتر از فریمور های اصلی هستن من خودم از فریمور C6 کوک شده برای گوشی 5800 فلش کردم و الان ازش خیلی راضی هستــم ...
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)