آخ جان . آقا ، ولیعصر هم فردا (سه شنبه) برم گیر میاد ؟
آخ جان . آقا ، ولیعصر هم فردا (سه شنبه) برم گیر میاد ؟
بله اومد همین پسی ورلد سفارش بده امروز میرم بازار ببینم اونجا هم اومده یا نه؟ به یکی از دوستام که فروشنده گیمه زنگ زدم گفت پس فردا شرکت boysteam اویل 5 و نیدفور اسپید شیفت رو میده ولی خب من دیدم پی سی ورلد گذاشته دیگه سفارش دادم دمشون گرم!
i am very خوشحال
IGN هم به نسخه PC نمره 9.3 داد که حتی بالاتر از نمره نسخه کنسولی هست !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این بازی چند dvd هسته؟راستی این که دیگه مثل بتمن نیست؟منظورم اینه که مشکلی که نداره؟
یعنی میشه با مشخصات سیستم من میشه روی رزولیشن 720*1280 حالت High بازی کرد .
CPU Core2DUzO E7300 2.7 Cash 3MB
Ram 2 GB
VGA 8600GT 1GB DDR2
Windows se7en
سلام، احتمالأ ! البته باد افت فریم رو هم تحمل کنید. در کل اگه کارت گرافیک رو عوض کنید خیلی بهتره.
منم با شنیدن خبر اومدن بازی خیلی خوشحال شدم ، فقط امیدوارم که این نسخه های اول ، باگ و مشکل کرک نداشته باشند تا راحت بتونیم بازی کنیم ، دوستانی که بازی رو گرفتن ، نتیجه رو بگن.
Last edited by alborz_k; 14-09-2009 at 13:05.
منم از سایت سفارش دادم..امیدوارم سایت پی سی فیلمای بازیو نزده باشه...!!
راستی من جایی ندیدم این سوال رو کنم گفتم اینجا بگم![]()
این boys team شماره داره ؟؟ یا سایت ؟؟ این همه ازش تعریف میکنن منم بدونم چیه![]()
اینم لینک مستقیم تورنت بازی باسرعت مناسب برای هر اسپیدیهر چه قدر سرعتتون باشه فقط 4 kb ازش میندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش مثل اينكه شمام مثل من بت تورنت سرو كله ميزني هميشه!!!!منم اينو گذاشته بودم دانلود شه سرعتش برا من خيلي پايينه همش يا صفره يا بالاي 3 نميره!!!!در حالتي كه وقتي مثلا آلبوم آهنگ از تورنت دانلود ميكنم ديگه حيلي كم باشه سرعتش ميشه 17
هنوز كسي خبر نداره مغازه ها آوردن يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)