jomsocial چی؟
cb باید همه مازولها و امکانات اضافیش رو فارسی سازی کرد ,
من برام امتیاز دهی اعضا به اعضا خیلی مهمه و نشون دادن بیشترین امتیاز تو صفحه اول
jomsocial چی؟
cb باید همه مازولها و امکانات اضافیش رو فارسی سازی کرد ,
من برام امتیاز دهی اعضا به اعضا خیلی مهمه و نشون دادن بیشترین امتیاز تو صفحه اول
خوب با jomsocial مي توني به طور كامل يه سيستم اجتماعي بسازي و شكي نيست كه كاملترينه ولي كامرشياله و بابتش بايد پول بدي و بخري
سلام دوستان بنده فرم ساز art form رو تو جوملا نصبیدم باهاش چند تا مشکل دارم
1.اینکه وقی فرمو پر میکنم و یه فایل ضمیمه هم میذارم پیام میده که کار تمومه و فرم ایمیل شده ولی در اصل نه تو خود سیستم نه تو خود ایمیل فایل ضمیمه نمیاد
2.میخوام یه باکس درس کنم که یه سری قوانین توش باشه و زیرش یه تیک باشه که تیک کنن و رد شد یعنی قوانینو قبول دارن
3.بالای قسمت ضمیمه فایل یه جمله بنویسم
بچه ها خیلی ممنون میشم کمک کنید
با سلام
من باید برای گروهمون یه و ب سایت راه بندازم یه مقدار چند سال پیش asp.net کار کردم اما خیلی کم . اسم جوملا زیاد شنیدم به نظرتون کار باهاش راحته ؟ و اینکه امنیتش چطوره؟
سلام...
دوستان من از طراحی سایت چیز خاصی سر در نمیارم..
یه سایت یکی برای من ساخت با یه قالب جوملا.. خودم رفتم WampServer و جوملا رو نصب کردم و تمرین کردم کمی باهاش..
از متخصصش(!) پرسیدم چجوری قالب رو تغییر بدم گفت با dreamweawer..
الان dreamweawer نصب کردم و میرم محتویات index.html رو از قالبم بر میدارم توی دریم ویور کپی میکنم اما سربرگ design رو که میزنم تا ببینم چه شکلیه یه صفحه سفید نشون میده با ئو سه تا دکمه ریز زرد که روش نوشته php!
کار من کجاش مشکل داره؟
ممنون میشم یکی کمک کنه یا بگه کجا باید سوال رو میپرسیدم..
دوستان هدر قالب های پیش ساخته رو چگونه تغییر بدم؟
ممنون.
اگه منظورتون عكسشه كه ميتوني يه بنر در همون اندازه در جايي كههدر فعلي آدرس داده شده با همون نام كپي كنيد.
می تونید آدرس جایی که من این کار رو بکنم رو بهم بدید؟
می بخشید یکم تازه کارم.
سلام دوستان
من یه مشکل دارم با حروف فارسی در سایتم فارسی ها بصورت علامت سوال میان
البته تازه اقدام به راه اندازی سایت کردم واینقدر وارد نیستم
چکارش کنم؟اینم یه عکس از صفحه سایت که بعضی جاها فارسی هست و بعضی جاها نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sm_315; 06-12-2010 at 08:32.
بايد كدينگ صفحات رو UTF8-without BOM قرار بديد همچنين ديتابيستون هم بايد روي utf8 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)