تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 413 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با پرداخت رقمي قابل توجه
    چلسي خواهان جذب دروازه‌بان خردسال بارسلونا است

خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي براي به خدمت گيري دروازه بان كم سن و سال باشگاه بارسلونا اسپانيا تلاش مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميرر، ‌باشگاه چلسي در حال رايزني براي به خدمت گيري دانيل كارداناس است كه تنها يازده سال سن دارد.
    اين گزارش حاكي است فرانك آرنسن،‌ مسئول استعداد يابي باشگاه چلسي از مدت ها قبل، اين بازيكن خردسال،‌اما خوش آتيه را زير نظر گرفته و به اين نتيجه رسيده كارداناس در سال هاي آتي به پديده اي در عرصه دروازه باني تبديل خواهد شد.
    آرنسن كه به گفته خود شاهد 10 بازي كاردناس در تيم خردسالان بارسلونا بوده،‌ از باشگاه چلسي خواسته از هم اكنون براي به خدمت گيري اين پديده سعي و تلاش كند.
    شنيده مي شود باشگاه چلسي حاضر است رقم قابل توجهي بابت اين بازيكن كم سن و سال بپردازد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با تكذيب شايعه مذاكره با رئال مادريد
    مسي: هرگز بارسلونا را ترك نمي كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني بارسلونا شايعه مذاكره پنهاني با رئال مادريد را تكذيب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ليونل مسي گفت: اطمينان داشته باشيد بارسلونا آخرين خانه باشگاهي من است.
    وي افزود: هرگز نمي خواهم بارسا را ترك كنم. من در بهترين شرايط جسمي و روحي قرار دارم. اين وضعيت را مديون بارسلونا هستم.
    پيش از اين برخي منابع خبري اسپانيا ادعا كرده بودند كه مسي براي تابستان آينده در حال مذاكره با رئال مادريد است.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

در آغاز نيم فصل دوم لاليگا
    لاپورتا: خيلي ها مي خواهند به ما برسند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه بارسلونا تيم خود را الگوي لاليگا دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوان لاپورتا گفت: تيم هاي بزرگي مثل سويا، اتلتيكو مادريد، والنسيا، رئال مادريد، ويارئال و دپورتيوو لاكرونيا خيلي دوست دارند روزي به مقام بارسلونا برسند اما حداقل در اين فصل امكانش نيست.
    وي افزود: خيلي ها مي خواهند به ما برسند، اما بارسلونا براي رسيدن ساير حريفان نمي ايستد و به راه خود با قدرت ادامه مي دهد.

(توضیح : نیم فصل اول هنوز تموم نشده و 3 تا بازی مونده! خبرگزاری فارس تعطیله!)

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با تاکید بر ترک تیم؛ سیلوینیو: «تا انتهای قراردادم در بارسا می مانم.»

به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، مدافع چپ تیم بارسلونا به رسانه ها اعلام کرد، که تصمیمش مبنی بر ترک باشگاه قطعی شده است، اما این را می داند، که تا انتهای این فصل، در بارسلونا ماندگار خواهد بود.

بازیکن برزیلی دوران متزلزلی را در نوکمپ سپری می کند و عملکرد خوب مدافعین بارسا، وی را به یکی از پایه های ثابت نیمکت تبدیل کرده است.

او عنوان کرد: «درحال حاضر، من روی بارسلونا تمرکز کرده ام و قصدی برای ترک تیم در زمستان ندارم. من میخواهم قراردادم را که در تابستان به پایان می رسد به اتمام برسانم و بعد از آن، بارسا را ترک کنم.»

وی در ادامه گفت، که علیرغم رضایت از بازی در بارسا، می خواهد مثل هر بازیکن حرفه ای، دقایق بیشتری را در زمین سپری نماید.

«حقیقت این است، که از وضعیتم در بارسلونا راضی هستم، اما من هم مانند هربازیکن حرفه ای، دقایق بیشتری را در میدان نیازدارم. این را درک می کنم، که جوانان بارسلونا رامی سازند، برای همین، من تصمیم نهایی ام را گرفته ام.»

وی درپایان گفت: «بازی برای بارسلونا واقعا زیباست. ما همه در تمرینات رابطه خوبی داریم و می دانیم که از بهترین ها هستیم. بازیکنان هیچ چیزی برای شادکردن مربی شان کم نمی گذارند و این امیدوار کننده است.»

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

نخستین دیدار سال 2009؛ نوکمپ آماده پذیرایی از مایورکا است!
    به گزارش بارسابست، بازیکنان بارسا در آخرین جلسه تمرینی خودشان، قبل از بازی حساس با رئال مایورکا، قبل از آغاز کارفنی، به احوال پرسی از یکدیگر پرداختند و بعد از چند هفته دوری از یکدیگر، سرانجام دیروز، بازهم تمرینات بارسا، با جمع کامل بازیکنان تیمی برگزار شد. گرچه که مسی، ستاره تیم، در پانزده دقیقه مانده به پایان تمرینات به گروه رسید و ریکاوری فیزیکی انجام داد، بدین دلیل، احتمال قرار نگرفتن وی از ابتدا در ترکیب وجود خواهد داشت!

آلوس و لئو، دو بازیکنی بودند که به عنوان آخرین های از تعطیلات برگشته نام گرفته شدند.

همانند روز گذشته، مدافع اهل باسک بارسلونا، جرارد پیکه به دلیل سرما خوردگی، جلسه تمرینی را از دست داد و به احتمال بسیار زیاد، می تواند از لیست بازیکنان حاضر برای جدال با مایورکا خط بخورد.

بعد از تمرینات دیروز، پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی با مایورکا در اطاق کنفرانس نوکمپ با خبرنگاران صحبت هایی را درباره بازی انجام داد که در میان حرف های پپ، مدام جمله «ما نباید مغرور شویم.» دیده می شد.

با این حساب، لیست قابل پیش بینی، برای بازی با رئال مایورکا بدین شرح: «والدس، پینتو، پویول، آلوس، سیلوینیو، مارکز، کاسرس، آبیدال، توره، گودیانسن، هلب، ژاوی، بوسکتس، کیتا، اینیستا، مسی، آنری، اتوئو و کرکیچ.» می باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ریکارد: «مردم از فوتبال بارسا لذت می برند.»

مربی سابق اف سی بارسلونا، فرانک ریکارد، نظرش را در مورد تیم فعلی آبی و اناری ها اعلام کرد و گفت که «تیم بسیار خوب بازی می کند» و اینکه «مردم لذت می برند» از شیوه بازی و نتایجی که بدست می آید.

به محض ورودش به فرودگاه بارسلونا در ال پرات، این هلندی توضیح داد که بارسا «پویایی چشمگیری» دارد. به این جهت، او جانشینش، پپ گواردیولا را، به خاطر شیوه ای که تیمش بازی می کند، تحسین کرد. او گفت: «من دوست دارم به گواردیولا تبریک بگویم، چرا که باشگاه خیلی خوب کار می کند و تیم فوتبال بسیار خوبی را ارائه می دهد.»

بیشتر بازیها باقی است

ریکارد گفت که او احساس می کند که بارسا باید پیش از اینکه باور کند که چیزی را در این فصل بدست آورده است، محتاط باشد. او ادامه داد: «گفتن این چیزها همیشه خطرناک است. هنوز بازیهای زیادی پیش روست، با وجود این حقیقت که بارسا در فرم بسیاری خوبی قرار دارد.»

سکوت در مورد آینده

از او درباره برنامه هایش سوال شد، اما ریکارد آماده ارائه هیچ توضیحی نبود. او افزود: «هنوز نمی دانم که آیا مربیگری خواهم کرد یا نه. شاید سال آینده. هنوز نمی دانم که کجا یا چه فرصت هایی وجود خواهند داشت. اکنون من فقط می خواهم از زندگی لذت ببرم.» مربی سابق بارسا در پایان گفت که او هرگز به مخیله اش راه نمی دهد که روزگاری بخواهد رئال مادرید را رهبری کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

کاسرس برای اولین جلسه سال 2009 بازگشت!

مارتین کاسرس، آخرین بازیکنی بود که برای اولین جلسه سال 2009، به تمرینات بازگشت. این بازیکن اروگوئه ای، قرار نبود که تا جمعه باز گردد، اما یک روز زودتر به بارسلونا بازگشت.

عصر پنح شنبه، تیم بارسا برای اولین بار در سال 2009 تمرین کرد. تمام بازیکنان مورد نیاز، برای جلسه ای که 6.30 عصر آغاز شد، حاضر بودند، صرف نظر از پیکه بیمار.

بازگشت غایبین

با اتوو و کیتایی که قبلا طبق برنامه آمده بودند، مارتین کاسرس خود را به جلسه تمرینی پنج شنبه رساند. اکنون تنها بازیکنانی که باید بازگردند، مسی، آلوز و میلیتو هستند، که جمعه زمان بازگشتشان است. یک جلسه تمرینی مقدماتی، صبح امروز برنامه ریزی شد، اما پپ گواردیولا تصمیم گرفت که آن را به تاخیر بیاندازد، تا تیم بتواند به برنامه آماده سازی خود برای دیدار برابر مایورکا ادامه دهد.

پیکه بیرون

جرارد پیکه، به دلیل سرما خوردگی شدید و تب 38.5 درجه، غایب بود. پزشکان تیم او را مورد معاینه قرار دادند، اما هنوز مطمئن نیستند که آیا او برای بازی در دیدار شنبه شب، به موقع آماده خواهد شد یا خیر.

سیرول-لو دور برای یکماه

این جلسه در حالی آغاز شد که بازیکنان، مربی بدنساز، پاکو سیرول-لو را صمیمانه بدرقه کردند. این عضو کادر فنی بارسا، به دلیل همراهی تیم ملی هندبال اسپانیا، که در جام جهانی کرواسی شرکت خواهد کرد، حدودا یک ماه از تیم دور خواهد بود. سیرول-لو فرا خوانده شده است تا به مربی سابق اف سی بارسلونا، والرو ریورا، که اکنون مسئول تیم ملی است، کمک کند.

جلسه تمرینی عصر جمعه

آماده سازی برای دیدار شنبه برابر مایورکا، امروز عصر ساعت 6.30 پی گرفته شد، در حالی که همه بازیکنان من جمله مسی و آلوز، در آن حضور داشتند. به میلیتو اجازه داده شد که مدتی بیشتری دور باشد، و به برنامه بهبودی اش بپردازد.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اتوئو در کامرون بيمارستان مي‌سازد

بنياد خيريه اي که توسط مهاجم کامروني بارسلونا تاسيس شده،در ساخت يک بيمارستان به دانشگاه "يائونده" کمک خواهد کرد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" و به نقل از "گل"،"جين تابي مانگا" رئيس دانشگاه يائونده گفت که "ساموئل اتوئو" موافقت خود را درخصوص اختصاص بودجه و کمک مالي جهت ساخت بيمارستان اعلام نموده است.او در اين باره اظهار داشت:اين فقط يک حرکت بشر دوستانه توسط اتوئو نيست،بلکه تعهدش به سازمان ما را نشان مي دهد.اين مهاجم گلزن آبي و اناري پوشان همچنين کمک هزينه تحصيلي 50 دانشجوي دانشگاه يائونده فراهم آورد و شرايطي را درست کرد که آنها در علوم اقتصادي و همچنين مديريت تحصيلات خود را ادامه دهند.ارزش هر کمک هزينه تحصيلي نزديک به هزار يورو مي باشد.اتوئو بخشي از ثروت خود را براي حمايت از کشورش خرج کرده است.او در برخي مواقع پاداش هايي را به طور ويژه به هم تيمي هايش در کامرون پرداخت مي کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آنری: با رونالدینیو مثل یک قاتل برخورد شد

هورا اسپرت,تیه ری آنری, مهاجم بارسلونا نسبت به طرز برخورد رسانه ها با رونالدینیو انتقاد کرد.

رونالدینیو در بازار نقل و انتقالات تابستانی, بارسا را به مقصد باشگاه میلان ایتالیا ترک کرد و آنری در این خصوص گفت:"هرگز درک نکردم که چرا رسانه ها با بازیکنی نظیر رونالدینیو که آنقدر برای بارسلونا زحمت کشید چنان رفتار بد و ناشایستی داشتند.
    درست است که او نتوانست در فصل گذشته در لحظات حساس عملکرد قابل قبولی را ارائه کند, اما گاهی اوقات رسانه ها به گونه ای در این مورد خبرسازی کردند, گویی او قاتل و کسی را به قتل رسانده است.
    او مردی با قلبی بزرگ است و همه بازیکنان بارسا از اینکه رسانه ها در مورد رفتار وی گزارشات غیرواقعی منتشر کردند ناراحت شدند."

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با پرداخت رقمي قابل توجه
    چلسي خواهان جذب دروازه‌بان خردسال بارسلونا است
    خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي براي به خدمت گيري دروازه بان كم سن و سال باشگاه بارسلونا اسپانيا تلاش مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميرر، ‌باشگاه چلسي در حال رايزني براي به خدمت گيري دانيل كارداناس است كه تنها يازده سال سن دارد.
    اين گزارش حاكي است فرانك آرنسن،‌ مسئول استعداد يابي باشگاه چلسي از مدت ها قبل، اين بازيكن خردسال،‌اما خوش آتيه را زير نظر گرفته و به اين نتيجه رسيده كارداناس در سال هاي آتي به پديده اي در عرصه دروازه باني تبديل خواهد شد.
    آرنسن كه به گفته خود شاهد 10 بازي كاردناس در تيم خردسالان بارسلونا بوده،‌ از باشگاه چلسي خواسته از هم اكنون براي به خدمت گيري اين پديده سعي و تلاش كند.
    شنيده مي شود باشگاه چلسي حاضر است رقم قابل توجهي بابت اين بازيكن كم سن و سال بپردازد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •