سلام ...
من phonememory گوشیم رو که یک n73 me است رو فرمت کردم یکی کمکم کنه چجوری recover کنم
تمام شماره هام پریده ...
یکی کمک کنه ...
لطفاً
سلام ...
من phonememory گوشیم رو که یک n73 me است رو فرمت کردم یکی کمکم کنه چجوری recover کنم
تمام شماره هام پریده ...
یکی کمک کنه ...
لطفاً
از شماره ها رو سیم کارت یا مموری کارت بکآپ نداشتی؟
بعید می دونم بشه فون مموری رو ریکاور کرد ولی اگه راهی پیدا کردم می گم.
با عرض خسته نباشید...
من یه مشکل عجیبی برام پیش اومده که واقعا نمیدونم چه جوری از دستش راحت شم....
اول از همه سرعت گوشی خیلی کم شده و برای خوندن sms و رفتن به galery نسبت به قبل خیلی بیشتر طول میکشه...
دوم یه مشکلی هست که بعضی مواقع که به من زنگ میزنند به جای اون اهنگی که انتخاب کردم برای Ringtone اهنگ NokiaTune ماله خود گوشی پخش میشه(همون که به صورت Default رو گوشی بود)...البته معلوم نیست کی اینجور میشه...
سوم مشکل در Musicplayer هست که وقتی اهنگ رو گوشی میریزم در Gallery نشون داده میشه اما وقتی در Music Player گزینه ی Refreh... رو میزنم در واقع برنامه هنگ میکنه و مینویسه refreshing اما تا 3 روز هم بشینی نه اهنگ ها میاد نه اون Refreshing میره...
در ضمن تا حالا دو بار هم گوشی رو فرمت کامل (4 دکمه) کردم تا شاید مشکل حل شه ولی روز از نو روزی از نو....
ممنون میشم اگه فکری داشته باشید که به من کمک کنه![]()
شما گوشیت به اخرین ورجن اپدیته؟؟؟؟؟؟
ممنون جواب دادی
نه..تغییرش ندادم همونه که روز اول بوده...چه جوری تغییر بدم؟؟
(درست میشه اگه تغییر بدم؟)
شما برای اپدیت کردن به اینجا برو تا دستت بیاد چی لازم داری وچی کار بایدبکنی.اصلا ببینی برا گوشیت اپدیت اومده یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با هراپدیتی که میاد یک سری از مشکلات گوشی حل میشه.
متاسفانه دلیل این سرعت کم علاوه بر مشکلات نرم افزاری سی پی یو ی ضعیف ان 73 هست.
تا فردا update میکنم..
فقط برای هر کدوم از مشکلایی که گفتم(Ringtone,MusicPlayer)راه حل دیگه ای رو نمیشناسید..اخه گوشی دوستم هم مثل ماله من شده بوده...عوض کرده
احتمال زیاد با آپدیت درست میشه، بعیده مشکل سخت افزاری باشه
دوستتون گوشیشو آپدیت کرده بود ....؟ به نظر منم 99% با آپدیت حل میشه
دوستمو که گفتم اصلا گوشیشو عوض کرد....به هر حال ممنون پس update میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)