تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 217 از 242 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

تازه خريداري کردم به خاطر اينکه گوشي قبل را ازم دزديدن .
    حالا دنبال يه فريمور خوب مي گردم .
    ای وای
    تو فکر کنم خیلی با a1200 حال می کنی که دوباره همونو گرفتی!!!
    فریمور خوب هم که گفتم اگه فارسی برات مهم نیست همین اکستریم الایت امین از همه بهتره!

داره خودمونی میشه Galant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صداي اين گوشي تقريبا شبيه موتورولا L7 است...

سلام دوست عزيز و راهنماي خوب

جناب من يك كاربر معمولي هستم و قصد خريد گوشي دارم كه قيمتش حدود 200 تا 300 باشه و ميخواستم مدل LG viewty Ke990 رو بخرم ( كه حتما مشخصاتشو ميدونين ) ولي امروز گوشي A1200 يكي از دوستامو ديدم كه خيلي تعريف كرد ازش ، حالا به مظر شما كدومش بهتره منظورم اينكه :
    1- عكس و فيلم خوب بگيره
    2- باكلاس و خوشگل باشه
    3-كار باهاش راحت و user friendly باشه
    4- دردسر ساز نباشه
    5- راحت برنامه و بازي و تم روش نصب شه
    6- عمرش و دوامش خوب باشه ( از لحاظ محكمي )
    7- خلاصه به درد يه غير حرفه اي بخوره
    شرمنده ، اگر ممكنه من رو راهنمايي كنين

داره خودمونی میشه Galant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزيز و راهنماي خوب

جناب من يك كاربر معمولي هستم و قصد خريد گوشي دارم كه قيمتش حدود 200 تا 300 باشه و ميخواستم مدل LG viewty Ke990 رو بخرم ( كه حتما مشخصاتشو ميدونين ) ولي امروز گوشي A1200 يكي از دوستامو ديدم كه خيلي تعريف كرد ازش ، حالا به مظر شما كدومش بهتره منظورم اينكه :
    1- عكس و فيلم خوب بگيره
    2- باكلاس و خوشگل باشه
    3-كار باهاش راحت و user friendly باشه
    4- دردسر ساز نباشه
    7- خلاصه به درد يه غير حرفه اي بخوره
    شرمنده ، اگر ممكنه من رو راهنمايي كنين

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام
    من اون گوسیی که گفتید رو ندیدم ولی در مورد a1200 به نظر من:
    - عكس و فيلم خوب بگيره
    از 2 مگاپیکسل چه انتظاری داری؟
    البته این پدیده فراتر ظاهر شده ولی بازم 2 مگاپیکسله دیگه!!!

باكلاس و خوشگل باشه
    اینو خداییش به نظر من هست!

كار باهاش راحت و user friendly باشه
    من که خیلی راحت باهاش کار می کنم! ولی تا حالا نشده کسی بدون سوال از من بتونه باهاش زنگ بزنه(البته اونا هم یه ذره خنگ بودن!)
    - دردسر ساز نباشه
    دردسر؟!!!
    نمی دونم یعنی چی!
    جاوا رو ساپورت می کنه!
    برنامه های زیادی هم با پسوند pkg هست که راحت روش نصب می شه!@
    تم هم که تا دلت بخواد هست!
    برای من هنوز چیزیش نشده البته خوب نگهش داشتم!
    فقط یه سه چهار باری بد خورد زمین که خدارو شکر چیزیش نشد!

- خلاصه به درد يه غير حرفه اي بخوره
    به درد ما که خورد!

خلاصه به نظر من گوشیه خوبیه!
    تا حالا هم کسیو ندیدم ازش ناراضی باشه!

5. 3 کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Spider Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستانه عزیز سلام .امیدوارم که خوب باشید..من به تازگی گوشی موتورولا a1200 رو تهیه کردم.ولی کار با اون رو درست بلد نیستم... و به همین منظور راهنمای کامل فارسی اون رو میخوام...
    ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه و لینک دانلودش رو برام بذاره. باز هم مرسی از دوستان گل

داره خودمونی میشه Spider Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

دوستانه عزیز سلام .امیدوارم که خوب باشید..من به تازگی گوشی موتورولا a1200 رو تهیه کردم.ولی کار با اون رو درست بلد نیستم... و به همین منظور راهنمای کامل فارسی اون رو میخوام...
    ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه و لینک دانلودش رو برام بذاره. باز هم مرسی از دوستان گل

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام دوست من
    من تا حالا راهنمای فارسی براش ندیدم!!!
    شما هر مشکلی داشتی بگو دوستان حتما جواب می دند!
    راستی چندانم گار باهاش سخت نیستا!
    Last edited by dampayi; 10-02-2009 at 22:46. دليل: جواب سلام یادم رفت!

9. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به دوستان گلم و همچنين دمپايی عزيز !
    اون موقعی که من گوشيمو گرفتم يادمه امين تازه این کلوپ رو راه انداخته بود و کلی باهم حال ميکرديم ، يک مدت خيلی زيادی از پی سی ورلد دور افتادم و اصلا در جريان اخبار مرتبط با این گوشی نيستم ، حالا بعد از عمری شنيدم فريمور فارسی این گوشی هم آمده ، چند تا سوال داشتم :
    خوب از همون اولی که گرفتمش بجز چند نرم افزار هيچی ديگه روش نريختم ، نه تم ( که کمی خسته شدم از شکل يکنواختش ) ، نه رنگ ، نه فريمور .
    حالا ميخوام يک اطلاعات کلی و مفيد بهم در مورد این فريمور فارسی بديد ، من کلا پيامک فارسی نميفرستم ، اما مشکل اساسی دارم با پيامک های فارسی که برام مياد ( همونطور که ميدونيد با فريمور اصلی این گوشی پيامک های فارسی به صورت مربع نشون داده ميشن ) و تازگی ها به دليل کثرت این پيامک ها داخل اینباکسم بدجوری کلافم کرده و در صدد این برامدم که هرجوری شده فريمور گوشی رو عوض کنم تا پيامک های فارسی رو بخونه . در این مورد لطفا راهنمايی کنيد ، لينک دانلود و طريقه بروز رسانی فريمور رو به طور کامل بديد .
    يکی ديگه از مشکلاتم عوض کردن تم گوشی هست ، اون موقع ها که ميخواستيم تم عوض کنيم خيلی دردسر داشت و کلی اذيت ميکرد و من بيخيالش شدم ، اما حالا خواهشی که دارم اینه که دوستان لينک دانلود چندتا از قشنگ ترين تم ها رو با آموزش کامل نصب ( لطفا ساده و قدم به قدم راهنمايی بفرماييد ) بزارن ، چون واقعا از ظاهر تکراری گوشيم خسته شدم.
    واقعا ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

حالا ميخوام يک اطلاعات کلی و مفيد بهم در مورد این فريمور فارسی بديد ، من کلا پيامک فارسی نميفرستم ، اما مشکل اساسی دارم با پيامک های فارسی که برام مياد ( همونطور که ميدونيد با فريمور اصلی این گوشی پيامک های فارسی به صورت مربع نشون داده ميشن ) و تازگی ها به دليل کثرت این پيامک ها داخل اینباکسم بدجوری کلافم کرده و در صدد این برامدم که هرجوری شده فريمور گوشی رو عوض کنم تا پيامک های فارسی رو بخونه . در این مورد لطفا راهنمايی کنيد ، لينک دانلود و طريقه بروز رسانی فريمور رو به طور کامل بديد .

سلام دوست من
    بله برای این گوشی چند تا فریمور فارسی اومده ! پرشین گلف امین، پاسارگاد و فریمور های اقا صادق!
    من خودم به شخصه هیچ کدوم اینها رو نریختم ! چون فریمور های کاملی نبودند و مشکلات زیادی داشتند!
    الان من فریمور اکستریم الایت امین رو ریختم که فکر می کنم از همشون بهتره! مشکلی نداره فقط فارسیو کامل ساپورت نمی کنه!
    این هم مشکل بزرگی نیست و راه حل داره! شما می تونید با برنامه ی apply font فونت گوشیه خودتون رو عوض کنید و فونتی بریزید که فارسی هم بخونه ! که البته فونت دیفالت الایت هم این قابلیت رو داره ونیازی به این کار نیست!
    فقط شما نمی تونید فارسی بفرستیئد که اونم راه حل داره!
    چند تا برنامه هست که این قابلیت رو داره که من از fingernotepad استفاده می کنم!
    یه برنامه مثل نت پد خوده گوشیه با این تفاوت که کیبرد فارسی هم داره!
    فقط شما باید تو اون تایپ کنی و کپی و توی قسمت اس ام اس پیست کنی!

به نظر من به این فریمور های فارسی فلش نکن ! همین الایت رو بریز و با همین برنامه ها سر کن!
    کار منو راه انداخته! دوستان خوبمون توی موبایلستان دارند یه فریمور توپ درست می کنند که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم

اهان راستی یه فرق اساسی داره که داشت یادم می رفت !!!
    اگه به این فریمور های فارسی فلش کنی فارسیو کامملا درست می بینی ولی اگه با این برنامه ها بخوای فارسیو حرف حرف و از چپ به راست می بینی(سخت نیست عادت می کنی)

بازهم برای اطلاعات بیشتر و یادگیریه طریقه ی نصب فریمور به موبایلستان یه سر بزن اونجا آموزش تصویری هست!

يکی ديگه از مشکلاتم عوض کردن تم گوشی هست ، اون موقع ها که ميخواستيم تم عوض کنيم خيلی دردسر داشت و کلی اذيت ميکرد و من بيخيالش شدم ، اما حالا خواهشی که دارم اینه که دوستان لينک دانلود چندتا از قشنگ ترين تم ها رو با آموزش کامل نصب ( لطفا ساده و قدم به قدم راهنمايی بفرماييد ) بزارن ، چون واقعا از ظاهر تکراری گوشيم خسته شدم.
    واقعا ممنون

خدمت شما عرض کنم که الان یه برنامه ای با عنوان ultratheme هست که کار نصب تم رو خیلی راحت کرده خیلی
    تم قشنگ هم زیاده یه سر به موتورولافنز بزن اونجا زیاده!

ولی به نظر من قشنگترین اونها bluepro که اون هم می تونی از موبایلستان دانلود کنی!

در آخر ببخشید که نتونستم لینک این برنامه ها و تم ... بذارم چون سرعت اینترنتم داغونه!
    درباره ی فریمور هم به نظر من یا صبر کن که این فریمور دوستانمون کامل بشه (که خدا می دونه کی!!) یا به اکستریم الایت امین فلش کن!

موفق باشی!

12. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون بابت توضيحات ، اینقدر توضيح دادی خوب برای هرکدوم لينک هم ميزاشتی ديگه ، من رفتم موبايلستان اما متاسفانه گيج شدم و لينک دانلود و آموزش فريمور الايت امين رو نديدم!
    فريمور آقا صادق !! ( چه اسم باحاليه ! ) تعريفش رو زياد شنيدم و اینکه مشکلی نداره .
    ببين من گفتم که نميخوام پيامک فارسی بفرستم ، فقط ميخوام پيامک فارسی بخونم ، يعنی مثل قبل پيامک های فارسی به صورت مربع نشون داده نشن ، همين ، هيچ چيزه ديگه ای نميخوام .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •