تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 217 از 524 اولاول ... 117167207213214215216217218219220221227267317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,161 به 2,170 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز!

من از اکسل 2010 استفاده میکنم و با یه مشکلی برخوردم.

زمانی که میخام در سلول های اکسل کلماتی را تایپ کنم حرف اول کلمات را بصورت پیشفرض بزرگ نمیکنه؟

در گزینه Auto Correct هم تیک مربوطه موجود هست...

یعنی این:

چگونه این مشکل را حل کنم؟
    این دستور کاری که شما می خواهید را انجام میده

=PROPER(A2)
    یعنی حرف اول کلمات انگلیسی را بزرگ می کند. ستون خود را بنویسید کنارش این دستور را پیاده کنید و درگ کنید تا انتهای ستون اول .

2. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت SOROSHENIK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان :

بنده با مشکلی برخورد کرده ام که اگه کمکم کنید ممنون می شم :

لیستی از اسامی خریداران با تعداد خریداشون رو درست کرده ام ، حالا بعضی از این افراد تکراری هستندمی خوام تو ی یه sheet جداگانه لیست همه افراد رو بدون تکرار داشته باشم و جلوی اسم هر کدوم هم جمع خریداشونو برام زده باشه، ضمنا می خوام تابع یا فرمولی باشه که به همه سلها تعمیم بدم و اینطور نباشه که فقط یه نفر رو برام جمع بزنه، آخه با تابع ترکیبی if , sum این کارو کردم و شرط درست بودن را اسم یکی از خریداران گذاشتم ولی فقط این خریدار رو برام حساب می کرد و قابل تعمیم به بقیه نبود یا اینکه وقتی اسم این خریدار از تو داده هارو تغییر می دادم دیگه عملیات محاسبه انجام نمی شد. لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه . اگه با یه مثال همراه باشه ممنون می شم.

در آغاز فعالیت SOROSHENIK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بروجرد

پيش فرض

به این صورت عمل کنید دوست من:
    در سلول مورد نظر کلیک کنید ، علامت مساوی رو بزنید سپس عبارت sum رو که تابع جمع هست نوشته حالا پرانتز با ز کنید و سپس با موس روی سلول بالایی کلیک کنید تا توی فرمول درج بشه ، حالا علامت + و بعد عدد یک ، پرانتز رو ببندید و دکمه enter رو بزنید، حالا از auto fill استفاده کنید و فرمول را به سلولهای پایینی تعمیم بده
    اگه نمی دونی auto fill چیه ، روی سلولی که فرمول داره برو و گوشه سمت چپ پایین برو وقتی شکل + به مشکی و متفاوت تر شدکلیک کن و رو به پایین درگ کن تا فرمول را تعمیم بدهد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز!
    دو تا سوال از خدمت شما دارم اول اینکه آیا تابعی هست که در یک سطر سلولهای تکراری را حذف کند
    مثلا در یک سطر داشته باشیم 1 5 8 9 2 1 4 5 6 1 2 2 2 9 8 5 7
    جواب باشد: 1 5 8 9 2 4 6 7
    سوال دوم:آیا تابعی هست که به ترتیب خاصی بتوان سلولها راشمارش کردمثلا:1 5 8 9 2 1 4 5 6 1 2 2 2 9 8 5 7 را میخواهیم سه تا در میان شمارش کنیم می شود:1 2 6 2 7ودوباره از اول شمارش کند
    لطفا بامثال توضیح دهید
    متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

با سلام خدمت عزيزان و سروران گرامي

آيا در اكسل بمنظور بسط دادن فرمول موجود در يك سلول به سلول مجاور؛ روشي وجود دارد تا نام شيت نيز شناور گردد؟
    (مثلاً با قرار دادن علامت $ قبل از آدرس سطر و يا ستون ميتوان آنرا ثابت و بدون علامت $ آدرس شناور خواهد شد.)

اگر به صورت ( یک اسم + شماره ) می خواهید باشه کافی یک ستون نام را بنویسید و در ستونی دیگر عدد 1و 2 بعد هم درگ کنید تا کل ستون به صورت 1,2,3,... در آید.

حالا دو ستون را از دستور زیر ترکیب کنید.

=CONCATENATE(A2;"";B2)

بین دو تا علامت ( " ) هر چیزی که می خواهی بین دو ستون قرار بگیره بگذار

اما : اگر هیچ الگوی خاصی نداره باید خودت تعریفش کنی

میری در منوی office روی Excel option کلیک می کنی و بعد edit custom list و در بخش Add new هر کلمه را در یک سطر تعریف کن . حالا کافی کلمه اول را بنویسی و با درگ کردن سایر کلمات را میبینی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    به یک سلول چه فرمولی بدم که مقدارش مساوی بشه با سلول بالایی خودش + 1 ؟
    من یه لیست از پرسنل اداره دارم که گاهی بر حسب نیاز از فیلتر استفاده می کنم. مثلا مجرد ها رو فیلتر می کنم. می خوام بعد از فیلتر کردن هم ردیف ها بصورت اتوماتیک از 1 الی آخر شماره بندی بشن. استفاده از راه بالا امکان پذیره؟ ممکنه راهنماییم کنید؟

ممنون
    شما کل جدول را انتخاب کن و راست کلیک کن در گزینه sort بر روی custom sort کلیک کن . در پنجره باز شده گزینه اول را انتخاب کن.

حالا در منو سمت چپ ستونی را که می خواهی اطلاعات بر حسب آن مرتب شود را انتخاب کن .

در ستون سوم بر روی custom list کلیک کن

مثلا اول بنویس مجرد و اینتر کن و بعد بنویس متاهل و ok کن

لیست بر اساس مجرد ها مرتب می شود

حالا می توانی اطلاعات مربوط به مجرد ها را کپی کنی

8. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان :

بنده با مشکلی برخورد کرده ام که اگه کمکم کنید ممنون می شم :

لیستی از اسامی خریداران با تعداد خریداشون رو درست کرده ام ، حالا بعضی از این افراد تکراری هستندمی خوام تو ی یه sheet جداگانه لیست همه افراد رو بدون تکرار داشته باشم و جلوی اسم هر کدوم هم جمع خریداشونو برام زده باشه، ضمنا می خوام تابع یا فرمولی باشه که به همه سلها تعمیم بدم و اینطور نباشه که فقط یه نفر رو برام جمع بزنه، آخه با تابع ترکیبی if , sum این کارو کردم و شرط درست بودن را اسم یکی از خریداران گذاشتم ولی فقط این خریدار رو برام حساب می کرد و قابل تعمیم به بقیه نبود یا اینکه وقتی اسم این خریدار از تو داده هارو تغییر می دادم دیگه عملیات محاسبه انجام نمی شد. لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه . اگه با یه مثال همراه باشه ممنون می شم.
    شما طبق پست 2142 عمل می کنید با این تفاوت که

اولا شما ستونی را که می خواهید تکراری هاش حذف بشه را انتخاب کنید و بعد در قسمت Data بر روی Advanced filter کلیک کنید. گزینه copy to another را انتخاب کنید . لیست range که انتخاب شده ردیف دوم هم همان لیست range را وارد کنید و ردیف سوم جایی که می خواهید لیست بدون تکرار قرار گیرد. توجه حتما unique records را انتخاب کنید.

اما در مورد جمع کردن همان طور که در پست 2142 گفتم عمل کنید ولی در قسمت

name
    ="=1"

شما به صورت

name
    ( در زیر name شما باید ستون بدون تکرار را کپی کنید )

کنار لیست بدون تکرار ستونی باز کنید و در خانه اول

کد را برای جمع به صورت زیر وارد کنید

=DSUM($G$11:$H$20;"bar";$J$18:J19)

دقت کنید که j19 همان خانه ای است که متغیر ستون name هست

پس هر وقت درگ می کنید این خانه یکی پایین می رود تا خانه دوم جدول name را حساب کند

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من می خوام تو اکسل 2007 اگر در یک خانه عددی را وارد می کنم که به صورت مبلغ ریال یا دلار می باشد در خانه دیگری این مبلغ به حروف تایپ شود از چند نفر شنیدم که این امکان وجود دارد اگر کسی می تونه راهنمایی کنه با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم لیست اکسل شبیه به این درست کنم ولی هر کار کردم نشد .. ممنون میشم راهنمایی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این لیست کنار هر محصول رو میشه تیک زد و بعد هزینه نهایی سفارش به طور اتوماتیک در صفحه نحوه ی سفارش محاسبه میشه
    مرسی

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض آدرسها

با سلام خدمت دوستان

لطفا بگید که آدرسهای زیر چه تفاوتی با هم دارند؟
    کد:
    کد:
    کد:
    و ممنون می شم ارجاع ترکیبی رو برام توضیح بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •