این مودم dlink که گفتم می تونی از سیم کارت های دیگه هم استفاده کنی ولی مودم های ایرانسل فقط مخصوص ایرانسل است
این مودم dlink که گفتم می تونی از سیم کارت های دیگه هم استفاده کنی ولی مودم های ایرانسل فقط مخصوص ایرانسل است
من الان ۱ سوالی به ذهنم رسید.
در حال حاضر من سیم کارت 4g ایرانسل دارم و بسته ی ماهیانه ۵ گیگابایت خریداری میکنم به مبلغ ۲۰ هزار تومان
این بسته هایی که روی مودم ها فعال میشوند هم از همین نوع بسته ها هستن؟؟
خب من الان از طریق HotSpot اینترنت رو share میکنم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.پس چه نیازی به مودم هست دقیقا؟
مودم برای اینکار ساخته شده و قوی تر هست و سیگنال رو قوی تر دریافت میکنه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
تنها مزیتش همینه؟
سیگنال برای سرعت خیلی مهمه
و اینکه نفرمودین این بسته هایی که برای مودم ها فعال میشن همین بسته هایی هستند که برای سیم کارت های روی گوشی میخریم؟
از همین بسته ای که دارید استفاده می کنه
........................
Last edited by pro2; 28-06-2016 at 00:15.
سلام
دوستان ما یه شعبه از شرکتمون تو یه منطقه روستایی واقع شده که تحت پوشش اینترنت 3g و 4g ایرانسل هم نیست و فقط اینترنت 2g همراه اول و ایرانسل داره تا جایی تست کردم، یه نرم افزار تحت وب خیلی سبک داریم که با سرعت معمولی هم با میاد.پیشنهادتون برای خرید مودم چیه؟مودم out door ایرانسل چطوره؟یا d100 جواب میده به نظرتون؟
آقا ایرانسل واسه من خیلی ردیفه . بسته مقرون بصرفه برای استفاده ثابت چی پیشنهاد میکنید؟ من 6ماهه 30گیگ 60تومن گرفته بودم راضی بودم 3ماه کشید واسم.
و اینکه من الان 3ماهه دیتا و هات اسپات گوشیم کلا روشنه. خراب نمیشه ؟ بنظرتون مودم بگیرم سرعت بیشتر میشه؟
اینم تست سرعتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)