من پول ریختم 512 فعال کنم ولی نشد و 128 برام فعال کردن حالا در وضعیت تراز مالی 4400 تومن باقی مونده چطوری باید از این تراز مالی استفاده کرده؟
من پول ریختم 512 فعال کنم ولی نشد و 128 برام فعال کردن حالا در وضعیت تراز مالی 4400 تومن باقی مونده چطوری باید از این تراز مالی استفاده کرده؟
دوستان این وضعیت ترافیک شبانه مبین نت الان چطوره؟ چند وقت پیش شنیده بودم فقط تا دو برابر (؟) حجم قرارداد میشه شبا دانلود کرد.
الان به همین صورته؟ من به خاطر همین دیگه تمدیدش نکردم.
Sent using Tapatalk
سلام دوستان
نمیدونم قیامت شده یا نه ولی مبیننت حدود 14.8 گیگابایت به حجم من اضافه کرده. فکر کنم بالاخره پیگیری شکایات من نتیجه داد. البته عجیبه آخه من برای 8 گیگ شکایت کرده بودم اما اونا حدود 7 گیگ بیشتر از اونی که محاسبه کرده بودم بهم دادن![]()
باهاش میتونی حجم بخری
سلام من میخوام مودم مبین نت بخرم محل کارم خارج از تهرانه و خونمون تو تهرانه به نظرتون مودم جیبی بهتره یا داخلی؟ داخلی رو میشه حمل کرد هرروز؟
اگه میخوای هر 2 جا اینترنت داشته باشی جیبی بهتره. داخلی رو میشه حمل کرد اما خوب دردسر داره. البته باید به مسئله آنتندهی هم دقت کنید.
تا پیش از ماه رمضون که مشکلی برای دانلود شبانه نبود. ولی الآن سرعت دانلود به حد افتضاح رسیده اصلا نمیشه به حد نصابِ 2 برابر حجم رسید!
برا من بگیر نگیر داره بعضی شبا 2.5گیگ میگره بعضی شب هم 3.5 به خاطره رمضون![]()
باز خوبه. برای من تو رمضون به زور به 700 مگابایت میرسه![]()
برو برو از خدا بترس..من چه تو رمضون و چه غیر رمضون سرعتم 7 یا 12 ه اونم چه تو روز یا چه تو شب فرقی نمیکنه بعد تو چون الان دو گیگ میگیری ناراحتی؟؟ خسته نباشی واقعا..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)