نه چرا پیش بیاد ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه چرا پیش بیاد ؟
واللا این سایت مخابرات یه ادا هایی داره که آدم میترسه![]()
صبح مخابرات میگه پسورد را اشتباه زدی چراغ استاتوس روشن نیست!
الان نصف شبی یه دفعه پسورد ما درست شد چراغ ثابت شد ولی هی قطع و وصل میشه.
زنگ زدم پشتیبانی مثل همیشه و همه شرکت ها میگه نویز داریاصلا اگه این مبحث نویز نباشه اینها بی جواب می مونن!
به هر حال باید چند روز تست بزنیم شب هم دانلود کنیم ببینیم جواب میگیریم یا نه، 400 باشه برای من کافیه![]()
دوستان عزیز اکانتیگ مخابرات به شدت مشکل داره و هر از گاهی وصل میکنه و گاهی قطع میکنه. زیاد خودتونو اذیت نکنین
این حرف را به منم گفت , منم تو جواب گفتم | سیم تلفن نیست که نویز داشته باشه ! کابل شبکه cat6 هستش . می گم خوب srn و ... را چک کنید ببینید چنده بعد بگید نویز دارهsnr 32.7 چه طور می تونه نویز داشته باشه
کلا این فردی که پشت خط پشتیبانی هست 2 صفحه تک رو چرت و پرت دادند بهش و گفتند هر چی هر حرفی گفت اینا را بگو < 1.5 صفحه اش در رابطه با نویز هست نیم صفحه اش هم مودمت مشکل دارهافرادی که پشت خط تلفن پشتیبانی این مخابرات و یا اکثر شرکت ها هستند باید اطلاعات لازم و کافی در رابطه با شبکه داشته باشند ! که متاصفانه 90 % ندارند
![]()
این نرم افزار اکانتینگشون مشکل داره یا سیستماشون مشکل داره یا خودشون مشکل دارند یا ... را برند درست کنند ! الان چند صباحی هست که این مشکلات هست و کسی هم فکری براش نمی کنه !
بابا کلا سیستم خورده بهم از صبح هی قع میشه و دوباره وصل میشه .یه لحظه میزنه اکانت تموم شده بعدش دوباره وصل میشه
بچه ها دیروز از سایتش یه شماره تلفن ثبت نام کردم و یه سرویس خریدم براش، الان وقتی میخوام ورود کنم میزنه کد تصویری رو اشتباه وارد کردید
شماره پشتیبانیش چیه ؟
شماره تلفن پشتیبانی adsl رو میگی ببخشید سلام
سلام
قیمت سرویس های ماکس نت زیاد شده ؟
چون من قبلا تمدید میکردم 3 ماهه نامحدود 512
حدود 87 تومن
الان مثل اینکه شده 118 تومن
درسته ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)