داستان چیه ؟ نت اکثرا دیسی میشه و همون لحظه باز وصل میشه ؟ از ایپی میره ایپی دیگه ؟ کسی این مشکل دیسی را داره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داستان چیه ؟ نت اکثرا دیسی میشه و همون لحظه باز وصل میشه ؟ از ایپی میره ایپی دیگه ؟ کسی این مشکل دیسی را داره ؟
آره من تاپیک های استان های دیگه هم کمو بیش میخونم بیشتر راضی هستن تا یکم سرعتشون افت میکنه همه گلایه میکنن به جز اصفهان که اونم مشکلاتی داره.
اون تهرانم که شما میگید وقتی ما دانشجوی اونجا بودیم تو روزا پارس آنلاین نامحدودش مثلا واسه 128 تا 10 گیگش سرعت رو 128 بود و بعد تا 5 گیگ 50 و بعد از اون عادی میشد که خب البته به دلیل مناسبت ها بهمون سرعت بالای رایگان میدادن هر وقتم تو طول روز سرعت کم میشد زنگ میزدیم بعد از نهایتا 1 ساعت مشکل حل میشد ولی اینجا که زنگ میزنی بیشترشون معلوم نیست از کدوم پشت کوهی اومدن فهم حرف زدن هم ندارن .
اگه یه اعتراض حسابی کنیم شاید مشکل حل بشه.بچه ها نظرتون چیه بجای اینکه هی از این isp بریم یه isp دیگه کلا از این استان بریم
فکر کنم جواب بده![]()
Last edited by altair; 30-01-2015 at 21:30.
در تاریخ (شنبه 1 آذر 1393) برابر با 22-11-2014 (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در جواب دوستمون که رفته بود مخابرات من یه خطی نوشتم که الان دقیقا اونجوری شده
در عرض 2 ماه و 7 روز![]()
Last edited by TimeWarp; 30-01-2015 at 22:06.
مخابرات که تخفیف یکساله رو هم برداشته بسلامتی
شاتل چطوره سرعتش ؟
جدی ؟
کوچکترین بارندگی میاد سرعت 0 می شه تقریبا
موفع روشن شدن مودم هم چراغ line چند بار می پره !
Attenuation هم به طرز عجیبی بالاست![]()
از stats خود مودم می بینم
پینگش جالب نیست .
سلام
بله منم خط اخر همون پستم نوشتم که بعید میدونم اینطوری بشه که متاسفانه همینطوری هم شد.
بعد از 1 ماه امشب اومدم 500 مگ دانلود کنم ، بی شرفا معلوم نیست چیکار کردن نه مث آدم دانلود میکنه نه اینکه پیج باز میشه ، الان یه ربع موندم تا همین فروم بالا بیاد
این چه مملکتی ما داریم بخدا
این که نشد وضع.برای یوزرهای معمولی که دارن شبانه رو برمیدارن تا شاید بیان سالانه تمدید کنن، ماهایی هم که 1 ساله هستیم ، اینقدر سرعت رو کم کردن که نگو ، کاری هم از دستمون بر نمیاد
آقا یه نظر سنجی بکنیم ، یه راه حلی پیدا کنیم ، ما هیچی نمیگیم این ...... هرکاری دلشون میخواد دارن میکنن
شک نکن اسپلیتر خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)