تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2169 از 2403 اولاول ... 11691669206921192159216521662167216821692170217121722173217922192269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,681 به 21,690 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داستان چیه ؟ نت اکثرا دیسی میشه و همون لحظه باز وصل میشه ؟ از ایپی میره ایپی دیگه ؟ کسی این مشکل دیسی را داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تو تایپک سایر استان ها (آذربایجان شرقی و غربی ، قزوین ، مازندران ، تهران ) پست دادم و در مورد isp مخابرات و دانلود شبانه (تو ساعات رایگان) و سرعتش پرسیدم . جز تهران بقیه که جواب دادن (تا الان) گفتن که سرعتشون افت نکرده و همون 250 تا 300 هست (در ساعات رایگان)
    از اینجا نتیجه میشه که این کاهش سرعت مختص گیلانه (فعلا) و این isp ها (شاتل و مخابرات و اندیشه)که مثل زالو به نت استان چسبیدن و رقیبی ندارن به صورت خود سر دارن همچین کاری می کنن و علتشم اینه که اعتراض درست و حسابی بهشون نمیشه

جالبه من شنیدم مخابرات به کارمندان خودش (هر کدام) درصدی سهام داده و معلومه همچین کارمندانی (برای منافع جیب خودشون هم شده ) جوابگوی کاربرا و یوزرها نیستن یا شکایات رو انعکاس نمیدن و بررسی نمی کنن.
    آره من تاپیک های استان های دیگه هم کمو بیش میخونم بیشتر راضی هستن تا یکم سرعتشون افت میکنه همه گلایه میکنن به جز اصفهان که اونم مشکلاتی داره.
    اون تهرانم که شما میگید وقتی ما دانشجوی اونجا بودیم تو روزا پارس آنلاین نامحدودش مثلا واسه 128 تا 10 گیگش سرعت رو 128 بود و بعد تا 5 گیگ 50 و بعد از اون عادی میشد که خب البته به دلیل مناسبت ها بهمون سرعت بالای رایگان میدادن هر وقتم تو طول روز سرعت کم میشد زنگ میزدیم بعد از نهایتا 1 ساعت مشکل حل میشد ولی اینجا که زنگ میزنی بیشترشون معلوم نیست از کدوم پشت کوهی اومدن فهم حرف زدن هم ندارن .

بچه ها نظرتون چیه بجای اینکه هی از این isp بریم یه isp دیگه کلا از این استان بریم
    فکر کنم جواب بده
    اگه یه اعتراض حسابی کنیم شاید مشکل حل بشه.
    Last edited by altair; 30-01-2015 at 21:30.

3. 2 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

در تاریخ (شنبه 1 آذر 1393) برابر با 22-11-2014 (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در جواب دوستمون که رفته بود مخابرات من یه خطی نوشتم که الان دقیقا اونجوری شده

سلام دوستان
    من امروز مخابرات بودم و ریز همه کارها رو در آوردم.اول از همه حجمی که موقع تمدید ازم کم شده بود رو گرفتم بعد هم به گفته مسئولش بنام طاهر نژاد از این ماه حجمی کم نمیشه و به ماه بعد منتقل میشه.
    برای سرعت هم پیش علوی رفتم که گفت روزا مشکلی نیست ولی شبا چون داریم یوزر میگیریم ، سرعت 1 به 8 شیر میشه و بخاطر همین روی 256 محدود میشه یعنی هر سرویسی داشته باشی شبا چون رایگان هست سرویست به 256 تغییر میکنه واسه همینه که سرعتا کم میشه ( این حرف خودش بود ) هرچند وقتی بهش گفتم ساعت 4 تا 7 سرعت عالیه ، چیزی گفت که قانع نشدم
    فقط این حرف رو با تاکید بسیار بهم زد که تا چند ماه آینده وضعیت مخابرات خیلی خوب خواهد شد و سعی در جلب بیشتر رضایت یوزرها دارن ( فقط خدا کنه همینطوری بشه )
    ولی من بعید میدونم چون اینطوری که اینا دارن یوزر میگیرن تا چند وقت دیگه سرعت ما توی روز هم باید بشه 20 یا 30
    این یعنی اینکه تا چند ماه اینده مخابرات میره رو هوا و همینی هم که داریم از دست میدیم و وضعیت برای جیب اونا خوب میشه و رضایتشون جلب میشه
    در عرض 2 ماه و 7 روز
    Last edited by TimeWarp; 30-01-2015 at 22:06.

5. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مخابرات که تخفیف یکساله رو هم برداشته بسلامتی

شاتل چطوره سرعتش ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شما نویز ندارید اصلا
    خط تون خیلی هم خوب و با کیفیت هست
    جدی ؟
    کوچکترین بارندگی میاد سرعت 0 می شه تقریبا
    موفع روشن شدن مودم هم چراغ line چند بار می پره !
    Attenuation هم به طرز عجیبی بالاست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

اقا اسم این برنامه چیه ؟؟
    از stats خود مودم می بینم

9. این کاربر از rt4y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پینگش جالب نیست .

مخابرات که تخفیف یکساله رو هم برداشته بسلامتی

شاتل چطوره سرعتش ؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

در تاریخ (شنبه 1 آذر 1393) برابر با 22-11-2014 (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در جواب دوستمون که رفته بود مخابرات من یه خطی نوشتم که الان دقیقا اونجوری شده
    در عرض 2 ماه و 7 روز
    سلام
    بله منم خط اخر همون پستم نوشتم که بعید میدونم اینطوری بشه که متاسفانه همینطوری هم شد.
    بعد از 1 ماه امشب اومدم 500 مگ دانلود کنم ، بی شرفا معلوم نیست چیکار کردن نه مث آدم دانلود میکنه نه اینکه پیج باز میشه ، الان یه ربع موندم تا همین فروم بالا بیاد
    این چه مملکتی ما داریم بخدا
    این که نشد وضع.برای یوزرهای معمولی که دارن شبانه رو برمیدارن تا شاید بیان سالانه تمدید کنن، ماهایی هم که 1 ساله هستیم ، اینقدر سرعت رو کم کردن که نگو ، کاری هم از دستمون بر نمیاد
    آقا یه نظر سنجی بکنیم ، یه راه حلی پیدا کنیم ، ما هیچی نمیگیم این ...... هرکاری دلشون میخواد دارن میکنن

12. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اقا من میخام برم نامحدود اندیشه بگیرم کسی نظری نداره؟

پيش فرض

دوستان, چند وقته هر بار که از تلفن استفاده می کنیم, اینترنت قطع میشه. به نظرتون مشکل از اسپلیتر هست؟
    شک نکن اسپلیتر خرابه

15. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •