سلام بعد کلی زنگ زدن به 2020 تغییر سرویس درست نکردن باز امروز رفتم مرکز هجرت که اونا هم نتونستن تغییر بدن الان گفتن باید صبر کنی تا پنل جدید آپدیت شه
منم سرویس طرح غزال 4 مگ چهار برابر گرفتم و می دونم خطم کشش داره خدا کنه برا من اینطوری نشه
سلام بعد کلی زنگ زدن به 2020 تغییر سرویس درست نکردن باز امروز رفتم مرکز هجرت که اونا هم نتونستن تغییر بدن الان گفتن باید صبر کنی تا پنل جدید آپدیت شه
منم سرویس طرح غزال 4 مگ چهار برابر گرفتم و می دونم خطم کشش داره خدا کنه برا من اینطوری نشه
Last edited by karbar200; 18-12-2018 at 13:18.
ماشالا این مخابرت همیشه گند کاریاش رو میذاره موقع تمدید
از اون موقع هم که باگ زمان رو درست کردن و همه رو با هم قطع کردن، خیلی ها موقع تمدیدشون این موقع هست
پنل قبلی که کار نمیکنه، جدید هم که برای اینترنت مخابرات تعریف نشده و وقتی نت تموم شده باید با یه اینترنت دیگه رفت تا باز بشه
الان من چیکار کنم؟ با پنل جدید تمدید کنم؟ یکی از دوستان پرداخت کرده بود به مشکل خورده بود
انحصار فیبرم که قرار بود دو سال پیش وردارن. گرفتاری شدیم
منم غزال دو مگ با چهار برابر گرفتم روی 4 مگ قفل بود زنگ زدم 2020 گذاشتن رو 8 مگ شما ه زنگ بزنید 2020 رو 8 مگ بزارن
شما کی سرویس را گرفتید؟ من الان چند ماه هست که سرویس را دارم, سرعت تو مودم 16 مگ هست ولی 4 مگ بیشتر دانلود نمیکنه.
از 2 روز پیش اینجوری شده.
یکی راهنمایی کنه .
پس پرداخت ها از کجا بفهمن این ماه چقدر حجم مصرف کردند؟
این سایت جایگزین که نشون نمیده.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
رو یکی از خط هام حجم باقیمانده 0 بود و سرعتو 128 کردن. رفتم تو پنلش یه جا 200 مگ رایگان داشت زدم و الان سرعت همچنان 128 و اون 200 مگ هم تکون نمیخوره معلومه سیستم جدید اصلا مصرفو نمیتونه حساب کنه
کلا یه شبه گند زدن به همه چی بجای اینکه قبل از تغییر اول همه جاشو تست کنن و به پشتیبانی هم یاد بدن کار کردشو![]()
خط من هم مثل شما از دو روز پیش روی 4 مگ قفل شده. توی مودم رو 16 مگ ست شده ولی موقع دانلود بیشتر از سرعت 4 مگ اجازه نمی ده.
من دیروز هم به بازرسی مخابرات و هم به 195 شکایت کردم.
سرویس من طرح غزال 4 مگ با سرعت 4 برابر ماهی 700 گیگ هست. امیدوارم که درست بشه.
من دیروز به 2020 زنگ زدم ... چک کرد بعد گفت خطت رو 16 مگ بسته شده ولی نمی دونم چرا سرعتت رو 4 مگ قفله؟! بعدش اعلام خرابی کرد.
به طور خلاصه بگم هیچکاری نمیتونن بکنن ، هیچ تغییری نمیتونن بدن و ... بیخودی هم وقتتون رو پشت خط پشتیبانی حروم نکنید ، من شکایت ثبت کرده بودم زنگیدن گفتن کلا نمیشه کاری کرد یک هفته درگیری داریم اومد به اون sms که چند وقت پیش در مورد اختلال 48 ساعته فرستادن استناد کنه نمیدونست تایم اون اختلال رو 48 ساعت زده بودن فکر میکرد یک هفته هستش .
کل این مشکل سرعت و ... که میبینید به خاطر اینه که فقط در حال درست کردن پنل نیستن و سرورها و ... رو هم دارن دستکاری میکنن . بطور خلاصه بگم هیچکدوم از اینایی که ما باهاشون در ارتباطیم نمیدونن واقعا چه خبره ، احتمال زیاد ( انشالله ) یک تیمی چیزی داره روی سرورها و پنل همزمان کار میکنه و بقیه فقط تماشاچی بیرون گود هستن که سوادش هم ندارن ببینن چه خبره .
به شخصه تا جمعه شنبه بیخیال نت شدم ، خدا پدر همراه اول رو بیامرزه
یادم رفت بگم طی مکالمه با ایشون به سرور برگردون اشاره کردن که من با کابل برگردون اشتب گرفتم و شاکی شدن گفتن " من کی گفتم کابل برگردون ، این سرور برگردون هست "
دلیل اختلال ها برگردون زدن سرورها هستش![]()
Last edited by Meysam Raz; 18-12-2018 at 15:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)