تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2168 از 4105 اولاول ... 1168166820682118215821642165216621672168216921702171217221782218226826683168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,671 به 21,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

مشمولان ديپلم و پيش دانشگاهي حضوري در صورتيكه در مهلت هاي قانوني- كه بر اساس تاريخ تولد و زمان اخذ مدرك تحصيلي آنان تعيين گرديده است-، مدارك خود را براي معرفي ارسال ننمايند.

الان من 12 اسفند 74 به دنیا اومدم و دارم در پیش دانشگاهی تحصیل میکنم امسال اگر کنکور بدم و در نیام باید برای سربازی اقدام کنم؟ نمیتوانم تا سال دیگر صبر کنم و کنکور شرکت کنم؟ ( ببخشید اگر سوال پیش پا افتاده بود)
    شما وقتی مدرک پیش دانشگاهیت رو بگیری از تاریخ اون مدرک 1 سال فرصت داری تکلیف خدمتت رو مشخص کنی یعنی حدودای خرداد 94. که اگر تاریخ اعزامت یه دوماهی دیر تر باشه

یعنی مثلا شهریور 94 یا در غیر اینصورت با درخواست تعویقت به همون شهریور 94 ( درصورتی که تاریخ اعزامت تیر یا مرداد 94 بخوره ) موافت بشه با این شرایط میتونی کنکور بدی .

دوستان سلام من تاریخ اعزامم یک تیر است/13 اسفند سال پیش دفترچه پست کردم

1-برگ سبزم(تاریخ اعزام) را مامور پست نیاورده تا الان مشکلی که پیش نمیاد؟
    2-حدودای چه تاریخی در خرداد میتونم بفهمم آموزشی در چه ارگانی افتادم(برگ آبی)//کی در پلیس +10 معلوم میشه؟

دوستان ببخشید که دفعات قبل با پرسیدن سوالات تکراری باعث ناراحتیتون شدم

دیگه تکرار نمیشه
    برگ سبز مهم نیست . اصل کار برگه سفیده که بین 10 تا 4 روز مانده به تاریخ اعزام میرسه دستت. که البته جلوتر میتونی از +10 اطلاعاتش رو بگیری

2. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه جوراب مشکیه بلند بپوشم میشه ساق نپوشم؟؟؟؟؟؟

بعدش این زمان نگهبانی توی اموزشی چند ساعته هست؟؟؟؟؟؟ما که هنوز اموزشیمون شروع نشده چند ساعته هست

یه دنیا ممنون
    بله شما میتونید جوراب بلند بپوشید که دیگه ساق نپوشید!ولی بستگی به شدت سختگیری یگان خدمتیت هم داره ممکنه پاهات مشخص بشه و اونجا بهت گیر بدن(ولی کلا کاری ندارن)
    سیستم پست آموزشی 4-2
    در طول 24 ساعت دوساعت پست میدید و 4 ساعت استراحت دارید
    دقت کن دوست عزیز من میگم استراحت نه یعنی اینکه نگهبانا تو استراحت راحت به اختیار خودشونن اون دوساعت که پست میدی که هیچ اون 4 ساعت که استراحتته اون گروهانی که توش هستی هر برنامه ای داره شما هم باید شرکت کنی
    ممکنه 2 ساعت پست داشته باشی و 4 ساعت استراحتت هم دوباره رژه کار کنی و دوباره دو ساعت پست و ....
    پاسبخش هم که سیستم 3-3 است
    یعنی 3 ساعت پاسبخشه و 3 ساعت استراحت(در طول 24 ساعت)

4. 4 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم بدونم تاریخ ارسال دفترچه در تعیین مرکز آموزشی تاثیر داره؟
    اگه داره با توجه به اینکه لیسانس دارم و من رو اول ماه های زوج اعزام می کنند، چه موقع دفترچه رو پست کنم تا احتمال اینکه دوره آموزشیم رو در محل زندگیم (تهران) بندازن افزایش بدم؟ (برای تیر و شهریور)

ممنون

6. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها من پریروز دفترچه پست کردم الان پیگیری کردم از طریق تلفن گویا و کدسخا رو دادم می گه وضعیت: صدور دفترچه اعزام!
    1-الان به نظتون برگه تاریخ اعزامم اومده برم پلیس + 10 بگیرم یا هنوز نیومده؟
    2-در ضمن این برگه که می تونم از پلیس + 10 بگیرم چه فرقی با برگه سبز که 15 روز دیگه میاد دمه خونمون داره!!!؟ آیا یکی هست؟ فرقشون چیه؟؟ممنون
    آره اومده، میتونید برید بگیرید
    هیچ فرقی نمیکنه ، در اصل اینی که از پلیس+10 میگیرید المثنی ست (که تفاوتش با اصلی رنگشه که کامل سفیده! )
    آقا دمت گرم. انشالله عروسی همتون! آخ جان. یعنی 1 روز بعد از ارسال دفترچه برگه اعزامم را می توانم بگیرم؟ من تا صبح از خوشحالی خوابم نمیبره! یعنی کی اعزامم؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام دوستان

میخواستم بدونم تاریخ ارسال دفترچه در تعیین مرکز آموزشی تاثیر داره؟
    اگه داره با توجه به اینکه لیسانس دارم و من رو اول ماه های زوج اعزام می کنند، چه موقع دفترچه رو پست کنم تا احتمال اینکه دوره آموزشیم رو در محل زندگیم (تهران) بندازن افزایش بدم؟ (برای تیر و شهریور)

ممنون
    هیچ پیش بینی نمیشه کرد که شما کی دفترچه پست کنی کی و کجا اعزام بشی. حتی 1%

فقط شانس + بند پ

9. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THE CORRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بله شما میتونید جوراب بلند بپوشید که دیگه ساق نپوشید!ولی بستگی به شدت سختگیری یگان خدمتیت هم داره ممکنه پاهات مشخص بشه و اونجا بهت گیر بدن(ولی کلا کاری ندارن)
    سیستم پست آموزشی 4-2
    در طول 24 ساعت دوساعت پست میدید و 4 ساعت استراحت دارید
    دقت کن دوست عزیز من میگم استراحت نه یعنی اینکه نگهبانا تو استراحت راحت به اختیار خودشونن اون دوساعت که پست میدی که هیچ اون 4 ساعت که استراحتته اون گروهانی که توش هستی هر برنامه ای داره شما هم باید شرکت کنی
    ممکنه 2 ساعت پست داشته باشی و 4 ساعت استراحتت هم دوباره رژه کار کنی و دوباره دو ساعت پست و ....
    پاسبخش هم که سیستم 3-3 است
    یعنی 3 ساعت پاسبخشه و 3 ساعت استراحت(در طول 24 ساعت)
    ممنونم دوست خوبم که جواب میدی
    والا فردا به من و چند نفر دیگه گفتن 7 صبح پادگان باشین
    گفتم خدا کنه 12 ساعته باشه
    چون 24 ساعت پدر ادم درمیاد
    بخصوص واسه منی که بلدنیستم چی کار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بخشید من قبلا یه مقدار از آموزشی رو خدمت کردم و اعزام مجددی بودم به 01 تهران، رفتیم اونجا برامون تا 15 ام مرخصی دادن نه لباسی نه چیزی نه یگانمون مشخص شد قرار شد لباسو هم بعدا بدن خوب خیلی عجیبه حالا بعد این 15 روز لباس رو که دادن میخوان چی کار بکنن دقیقن؟

کسایی که آموزشی رفتن 01 راهنمایی کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بخشید من قبلا یه مقدار از آموزشی رو خدمت کردم و اعزام مجددی بودم به 01 تهران، رفتیم اونجا برامون تا 15 ام مرخصی دادن نه لباسی نه چیزی نه یگانمون مشخص شد قرار شد لباسو هم بعدا بدن خوب خیلی عجیبه حالا بعد این 15 روز لباس رو که دادن میخوان چی کار بکنن دقیقن؟

کسایی که آموزشی رفتن 01 راهنمایی کنن
    سلام. من دوره قبل 01 بودم. اعزام مجددی ها رو یه سری استحقاقی رو بهشون دادن و یه سری دیگه رو ندادن!

یادمه لباس دادن ولی پتو و ملحفه و این چیزا رو کامل ندادن. احتمالاً میوفتی یگان 734

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام. من دوره قبل 01 بودم. اعزام مجددی ها رو یه سری استحقاقی رو بهشون دادن و یه سری دیگه رو ندادن!

یادمه لباس دادن ولی پتو و ملحفه و این چیزا رو کامل ندادن. احتمالاً میوفتی یگان 734
    ممنون از پاسختون
    آیا اعزام مجددی ها هم روزبرگ میشن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوره اموزشی تو 05 کرمان بودم . که یه روز اومدن چند نفر از بچه های تهران رو جمع کردن و گفتن ما از بین شما چند نفر رو میخوایم برای خدمت تو ستاد کل نیروهای مسلح
    خلاصه یه سری سوال عقیدتی و ... کردن و 5 نفرمون رو برداشتن .
    حالا سوالم اینه ستاد کل چه جور جاییه ؟؟ اصولا خدمت تو ستاد کل راحته ؟؟ من رستم خورده اداری .
    و دهم صبح باید خودم رو معرفی کنم.
    راستی من یکم قدم بلنده و میگن احتمال هست به عنوان دژبان انتخابت کنن و من واقعا از دژبانی گریزونم . چون من به علت مشکل مالی باید بعد خدمت برم سر کار و اگه دژ بان بشم کارم رو از دست میدم . چون تا اونجایی که من میدونم دژ بان ها به صورت 24 24 خدمت میکنن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •