من می خوام آسیاتک بگیرم! منم مازندرانم
از چه تعرفه ای استفاده میکنی که منم همون روبگیرم؟
کلا ویژگی های تعرفه ها که رو چند مگ بسته میشن رو هم اگه کسی میدونه ، بگه!
ممنون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من می خوام آسیاتک بگیرم! منم مازندرانم
از چه تعرفه ای استفاده میکنی که منم همون روبگیرم؟
کلا ویژگی های تعرفه ها که رو چند مگ بسته میشن رو هم اگه کسی میدونه ، بگه!
ممنون
تعرفه بسته به نیازته چون حجمی هستش هر گیگی دوست داری بگیر..
سلیقه ای هستش
داش خودت چی گرفتی؟
شبانت چند تا چنده؟ کولاک یا شهاب یا ...
ممنون
من مصرفم پایینه 128 گرفتم![]()
رفقا من بسته آبیه DSL BOX دوساله گرفتم
از همون اول که 1ماه خطمو وصل نمیکردن چون میگفتن خطم نویز داره و تا پیدا نشه از کجاس اجازه وصل ندارن!! snr سره 10 بود تا بلاخره بعد تست مرکز مخابراتی قرار شد کارشناس بفرستن.اونم اومد اما دقیقا همون کاریو کرد که من کردم!! آخرش گفت شاید از جعبه تقسیم تلفن محلتون باشه که نزدیکه جعبه فشار قویه برقه که باید مخابراتو بگی بیاد درستش کنه
خلاصه الکی یه پولی گرفتو رفت،جالب اینجاس با همون وضعیت خط که اجازه نداشتن بقول خودشون منو وصل کنن خطم وصل شد اما رو 2مگ!!میگن دیگه نمیکشه!
حالا سوال اینه
1.مخابرات جای جعبه تقسیمو رو دیوار تغییر میده؟جابجا میکنه؟
2.واسه این پوله الکی که گرفتن چجوری شکایت کنم؟پولو نمیخوام چون اگه میخواستم نمیدادم اما نمیخوامم راحت از گلوشون پایین بره
3.میگن خطتون همینقدر میکشه! مگه میشه؟یعنی چی؟چیکار کنم بیشتر بکشه؟
4.این شرکت حجم دزدیم داره؟منصفانه بگین،24 گیگ +5گیگ تو 35 روز تموم شد!
ببخشید خیلی پر حرفی کردم
سلام
من با 256 شبی 600 مگ میگرفتم این ماه 512 شارژ کردم 1.2 شبانه گرفت حالا زدمش روی 2 مگ یعنی امشب 4 گیگ رو زدم؟
سرعت 1 مگ محدود شبا حدودا چقدر میده ؟
دوست عزیز،من حداقل از ده تا شرکت اینترنت گرفتم آخرش دوباره برگشتم به آسیاتک،اگه به این بگی دزد به بقیه باید بگی قاتل،از درستی کارشونه که کارشناس فرستادن وگرنه مثل خیلی از شرکتهای دیگه وصل میکردن،تهران اکثر جاها بعلت نویز و سیم کشی قدیمی و دوری از مرکز کیفیت خط پایینه بخاطر همین سرعت اینترنت را در حد معقولی میبندن که snr زیاد پایین نیاد تا هی قطعی و وصلی پیش بیاد،البته میزان سرعت را سیستم سرورشون بصورت اتوماتیک تنظیم میکند،واسه خود منم بیشتر از 2/5 مگ نمیکشه مشکل از مخابراته نه اونها
دوستان میخوام طرح اینترنت ملی نامحدود از اسیاتک بگیرم شبکه ملی سایت هایی مثل گوگل باز نمیکنه ؟؟؟
کسی استفاده کرده توضیح بده در مورد سرعتش و باز کردن سایت ها
من خودمم قبلا مشترک این شرکت بودم ،درمورد دزدیم که با احتیاط مطرح کردم،چون واقعا دلیلی ندارم که شرکت کم کرده اما شکم دارم خودم اینهمه مصرف داشته باشم،به تنظیمات ویندوزم آشنایی دارم تا جایی اینترنت نشتی نده،حالا بهرحال بازم این سوالا تو ذهنم هست
سلام خدمت هم من قصد دارم اینترنت خودم از مخابرات به آسیاتک تغییر بدم بانمایندگی که الان تماس داشتم البته به تهران وصل شدم گفت مشکلی نیست از آسیاتک میتونید سرویس بگیریدوضیت خطم داخل سایت آسیاتکم چک کردم زد محدویت پورت ندارم وضیعتم زد مجاز یعنی من میتونم الان اسیاتک ثبت نام کنم در صورت جمع آوری خط مخابراتم؟
Last edited by reza.karimi; 16-05-2015 at 17:53.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)