پس همین اندیشه از همه بهتره ، باز سرعتش پایین نیس
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس همین اندیشه از همه بهتره ، باز سرعتش پایین نیس
من قبل از این شاتل داشتم. ضریب اشتراک 1 به 10 در سرویس آرت 1 که همون 128 نا محدود هست.. با این حال تقریبا همیشه سرعت 100 KB ثابت میداد.
یه جورایی مثل چی پشییمونم که تغییرش دادم. اگه پینگش خوب بود مرض نداشتم از چاله در بیام بیفتم تو چاه.
احتمالا خداوند در اون دنیا هممونو با هم میفرسته بهشت. جهنممونو همین الان داریم تجربه میکنیم
اره نامحدود اندیشه افتضاهه
رفیقم 128 نامحدود داره الان 2 روزه میگه سرعتم روی 1 تا4 هست یعنی دیال اپ![]()
عجب گولی خوردیم یکساله گرفتیم![]()
امشب هم باز همون روی 65 60 هست آشنای آخر
شورشو در آوردن اگه اینجوری بمونه باید فکری کنیم واقعا نمیشه با این سرعت هیچ دانلودی کنیم
278 تومان دادیم نقد این وعضشه لعنت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by naim697; 30-01-2015 at 03:13.
تیکت زدم دقیقا همون جوابی رو دادن که خودم تو صفحه پیش نوشتم
![]()
اخه چه وضعشه
دیشب جا 2 3 گیگ ، 500 مگ بزور دانلود کردم
جالبه دو روز پیش حجم تو منفی خورد ، صبح دیدم برگشته
بچه شاتل چطوره ؟
Last edited by light; 30-01-2015 at 12:49.
من تو تایپک سایر استان ها (آذربایجان شرقی و غربی ، قزوین ، مازندران ، تهران ) پست دادم و در مورد isp مخابرات و دانلود شبانه (تو ساعات رایگان) و سرعتش پرسیدم . جز تهران بقیه که جواب دادن (تا الان) گفتن که سرعتشون افت نکرده و همون 250 تا 300 هست (در ساعات رایگان)
از اینجا نتیجه میشه که این کاهش سرعت مختص گیلانه (فعلا) و این isp ها (شاتل و مخابرات و اندیشه)که مثل زالو به نت استان چسبیدن و رقیبی ندارن به صورت خود سر دارن همچین کاری می کنن و علتشم اینه که اعتراض درست و حسابی بهشون نمیشه
جالبه من شنیدم مخابرات به کارمندان خودش (هر کدام) درصدی سهام داده و معلومه همچین کارمندانی (برای منافع جیب خودشون هم شده ) جوابگوی کاربرا و یوزرها نیستن یا شکایات رو انعکاس نمیدن و بررسی نمی کنن.![]()
بدبختی اینه تنظیم مقررات هم کاری نمکنه وقتی شکایت میکنی![]()
بچه ها نظرتون چیه بجای اینکه هی از این isp بریم یه isp دیگه کلا از این استان بریم
فکر کنم جواب بده![]()
دوستان, چند وقته هر بار که از تلفن استفاده می کنیم, اینترنت قطع میشه. به نظرتون مشکل از اسپلیتر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)