تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2167 از 2605 اولاول ... 11671667206721172157216321642165216621672168216921702171217722172267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,661 به 21,670 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

الان میخوام ثبت نام کنم, 6-7 بار کد رو به شماره تلفن (خط ثابت برای سرویس) فرستاد و وارد کردم , اما میزنه ریموت سرور .... ارور 404 میده!

تقریبا 1 ساعت هست میخوام آنلاین ثبت نام کنم , "خودم" ثبت شدم ولی سرویس ثبت نمیشه, هرچی شماره ای که 2020 به تل میگه میزنم سیستم ارور 404 میده (میدونم مشکل چیه)
    آخرش دوباره با 2020 تماس گرفتم , باید 5 دقیقه صبر میکردم بالای 15 دقیقه طول کشید (قبلش هم یه 15 دقیقه برای جواب 15 ثانیه تو نوبت بودم!) واین بار توی 10 ثانیه گفت سیستم سایت ایراد داره و خودشون هم به پنل خودشون دسترسی ندارن

کسی تو دلش فحش نده که من یادم رفته اینجا کجاست, عزیزان من با آمریکا, کانادا, اروپا یا شرق آسیا(به جز کره شمالی) مقایسه نکردم , پیش-داوری نکنین
    Last edited by username4test; 17-12-2018 at 16:02. دليل: اطلاعات جدید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

الان میخوام ثبت نام کنم, 6-7 بار کد رو به شماره تلفن (خط ثابت برای سرویس) فرستاد و وارد کردم , اما میزنه ریموت سرور .... ارور 404 میده!

تقریبا 1 ساعت هست میخوام آنلاین ثبت نام کنم , "خودم" ثبت شدم ولی سرویس ثبت نمیشه, هرچی شماره ای که 2020 به تل میگه میزنم سیستم ارور 404 میده (میدونم مشکل چیه)
    آخرش دوباره با 2020 تماس گرفتم , باید 5 دقیقه صبر میکردم بالای 15 دقیقه طول کشید (قبلش هم یه 15 دقیقه برای جواب 15 ثانیه تو نوبت بودم!) واین بار توی 10 ثانیه گفت سیستم سایت ایراد داره و خودشون هم به پنل خودشون دسترسی ندارن

کسی تو دلش فحش نده که من یادم رفته اینجا کجاست, عزیزان من با آمریکا, کانادا, اروپا یا شرق آسیا(به جز کره شمالی) مقایسه نکردم , پیش-داوری نکنین
    سلام.الان که سیستم اینا در حال تغییر هست.
    حودشونم گیج بودن و گیج تر هم شدن.
    مردم هم زنگ میزنن کلی آدم تو صف هستند.
    منم زنگ زدم گفت نفر ۲۰۰ خورده ای هستی و منم سریع قطع کردم.
    اگه میتونید ثبت نام رو به روزهای دیگه انتقال بدین تا این مشکلات حل بشه یکم.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

3. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سرویس من هم طرح غزال 4Mb با چهار برابر سرعته. از دیروز سرعتم رو 4Mb هست و بالاتر هم نمی ره!
    امروز زنگ زدم پشتیبانی می گه خطت رو 16 بسته شده ولی نمی دونم چرا بیشتر از 4 سرعت نداری!
    فعلا که گفت اعلام خرابی کرده. خدا می دونه کی درست می شه.
    تست سرعت من با Speedtest همون شونزدهه، ولی به درد عمش می خوره.

این نادان ها چه می فهمن سرعت Single Thread چیه. فقط یاد گرفتن بگن با IDM یه دانلود بذار.

اصلاً مضحکه با سرویس مثلاً ۱۶ مگ حتّی یه ویدئو HD هم نشه بدون بافر شدن دید، حالا بیا برو بگو با IDM از سافت۹۸ دانلود بزن.

به ۱۹۵ شکایت می زنم اگه برطرف نشه جمع می کنم.

پ. ن ۱: قبلش از پاسارگاد وایرلس داشتم، حالا کاری ندارم کلاهبرداری کرد، ولی سرعت تک کانکشن سرویس ۱۶ مگش فیکس ۱۴ بود، حتّی با واریانس میانه ۰% و بدون ذرّه ای نوسان.

پ. ن ۲: زنگ زدم گفت نفر ۲۰۰م هستی! ۳۰ دقیقه توی صف انتظار!
    Last edited by آرین 0098; 17-12-2018 at 16:36.

5. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مثل اینکه خیلی از مناطق تازگی فیبری شد, به این دلیل یهو کاربران به اینترنت مخابرات حجوم میارن
    به قول مخابرات تا پرداخت هزینه, شرکتهای ISP اجازه استفاده از زیر ساخت جدید ندارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

این نادان ها چه می فهمن سرعت Single Thread چیه. فقط یاد گرفتن بگن با IDM یه دانلود بذار.

اصلاً مضحکه با سرویس مثلاً ۱۶ مگ حتّی یه ویدئو HD هم نشه بدون بافر شدن دید، حالا بیا برو بگو با IDM از سافت۹۸ دانلود بزن.

پ. ن ۱: قبلش از پاسارگاد وایرلس داشتم، حالا کاری ندارم کلاهبرداری کرد، ولی سرعت تک کانکشن سرویس ۱۶ مگش فیکس ۱۴ بود، حتّی با واریانس میانه ۰% و بدون ذرّه ای نوسان.

اره منم سرعت 8 مگ با 2 برابر سرعت دارم تو مودم سرعت دانلود روی 18383 بسته شده ولی دانلودم 800 کیلوبایته هر سرور و سایتی رو امتحان کردم همین بود با کابل lan هم همینطوزه قبلا که سرویس استاندارد داشتم خیلی خوب بود ولی این طرح غزال واقعا خیلی بی کیفیت شده سرویس هاش هر روز هم قطع وصل میشه با اینکه نویز ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای من با اسپید تست هم همون 4 مگ هست. معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن. هنوز درست نشده. اگر تا فردا درست نشه، به 195 شکایت می کنم.
    از موقعی که شروع کردن پنل کاربری رو درستش کنن و دسترسی بهش قطع شده، سرویس اینترنت بدتر شده. قطعی خیلی بیشتر شده. کلا مخابرات اینترنت خوبی نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خیلی واقعا کیفیت بد شده من که جمع اوری میکنم میرم td-lte میگیریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

امروز 3 بار با 2020 تماس داشتم, جمع زمان حدود 48 دقیقه - زمان مفید گفتگو با اپراتورا = 10 ثانیه + 15 ثانیه + 3 دقیقه
    حسابی "تبلیغ زاقارت" + "آهنگ زاقارت تر" شنیدم , از ترس اینکه یه لحظع تماس قطع نشه و 15 دقیقه دیگه با آهنگ+تبلیغ به حالت خلسه فرو نرم
    آخرین بار همون کارایی که توی سایت 3-4 بار انجام دادم به شکل خلاصه و تقریبا 15% اش رو انجام داد و باید تا 3-4 روز منتظر بمونم
    گفت مرکز هم مراجعه نکنم با اینکه گفتم 500 متر فاصله ست!
    ----------------------------
    از پدران ماست که بر ماست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

مثل اینکه خیلی از مناطق تازگی فیبری شد, به این دلیل یهو کاربران به اینترنت مخابرات حجوم میارن
    به قول مخابرات تا پرداخت هزینه, شرکتهای ISP اجازه استفاده از زیر ساخت جدید ندارند
    مشکل به خاطر فیبر نوری نیست, اگه بود همه مشتریای شرکتای دیگه باید سرویس از دست میدادن
    3-4 تا پشتیبان از شرکتای اینترنتی گفتن خود مرکز انجام نمیدهموارد مربوط به مرکز رو), من فشار آوردم, یکیشون گفت اونا که سرویس دارن میتونن ادامه بدن, اما مرکز پرونده جدید نمیگیره - نتیجه اخلاقی همون نتیجه غیر اخلاقیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سرویس غرال من هم روی 4 مگ قفل شده, باید دوباره به 195 شکایت کنیم.

13. این کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •