سوال منم هست .
ضمنا یگان من هم شده : تیپ 216 مستقل زرهی زنجان . کسی میدونه چجور جاییه؟
رسته : الکترونیک کد : تجهیزات مخابراتی
سوال منم هست .
ضمنا یگان من هم شده : تیپ 216 مستقل زرهی زنجان . کسی میدونه چجور جاییه؟
رسته : الکترونیک کد : تجهیزات مخابراتی
کسی میدونه که بعد آموزشی حقوق رو کی واریز می کنن ؟! من شنیده بودم بعد 2 ماه آموزشی حقوق 2 ماهش رو باهم میریزن که خبری نشده ! ارتش هم هستم
+ کسی از تیپ 121 تکاوری تبریز اطلاعی داره که چجور جائیه ؟!
مهمونی که نمی خوای بری. باید با لباس نظامی چهارجیب بری.
اما در مورد رسته، چیزیه که کسی بهش توجه هم نمی کنه. حتی در پست های سازمانی خود کادری ها هم رعایت نمی شه چه برسه به وظیفه. رسته رایانه هم وجود داره عکس یه مانیتوره. خیلی به این چیزا توجه نکن. خودت می ری می بینی. فقط یه چیزی رو یقه لباس باشه کفایت می کنه.
شما افسر وظیفه هستین و معمولا کار اداری دارین و روزهای تعلیل هم خب تعطیله دیگه مگر اینکه نگهبان باشین.
Last edited by campuzlit; 23-04-2014 at 13:53.
بچه ها من پریروز دفترچه پست کردم الان پیگیری کردم از طریق تلفن گویا و کدسخا رو دادم می گه وضعیت: صدور دفترچه اعزام!
1-الان به نظتون برگه تاریخ اعزامم اومده برم پلیس + 10 بگیرم یا هنوز نیومده؟
2-در ضمن این برگه که می تونم از پلیس + 10 بگیرم چه فرقی با برگه سبز که 15 روز دیگه میاد دمه خونمون داره!!!؟ آیا یکی هست؟ فرقشون چیه؟؟ممنون
ببخشید من قبلا یه مقدار از آموزشی رو خدمت کردم و اعزام مجددی بودم به 01 تهران، رفتیم اونجا برامون تا 15 ام مرخصی دادن نه لباسی نه چیزی نه یگانمون مشخص شد قرار شد لباسو هم بعدا بدن خوب خیلی عجیبه حالا بعد این 15 روز لباس رو که دادن میخوان چی کار بکنن دقیقن؟
کسایی که آموزشی رفتن 01 راهنمایی کنن
مشمولان ديپلم و پيش دانشگاهي حضوري در صورتيكه در مهلت هاي قانوني- كه بر اساس تاريخ تولد و زمان اخذ مدرك تحصيلي آنان تعيين گرديده است-، مدارك خود را براي معرفي ارسال ننمايند.
الان من 12 اسفند 74 به دنیا اومدم و دارم در پیش دانشگاهی تحصیل میکنم امسال اگر کنکور بدم و در نیام باید برای سربازی اقدام کنم؟ نمیتوانم تا سال دیگر صبر کنم و کنکور شرکت کنم؟ ( ببخشید اگر سوال پیش پا افتاده بود)
آره اومده، میتونید برید بگیرید
هیچ فرقی نمیکنه ، در اصل اینی که از پلیس+10 میگیرید المثنی ست (که تفاوتش با اصلی رنگشه که کامل سفیده!)
دوستان سلام من تاریخ اعزامم یک تیر است/13 اسفند سال پیش دفترچه پست کردم
1-برگ سبزم(تاریخ اعزام) را مامور پست نیاورده تا الان مشکلی که پیش نمیاد؟
2-حدودای چه تاریخی در خرداد میتونم بفهمم آموزشی در چه ارگانی افتادم(برگ آبی)//کی در پلیس +10 معلوم میشه؟
دوستان ببخشید که دفعات قبل با پرسیدن سوالات تکراری باعث ناراحتیتون شدم
دیگه تکرار نمیشه![]()
ببین دوست من
من دفترچه ام رو 1/11 فرستادم.اواسط اسفند برگه اعزام اومد
16 فروردین هم برگه اموزشی(همون برگه سفید یا بقول خودت ابی)
پست اورد و من نرفتم بگیرم
؟؟؟؟؟؟؟؟................
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)