خیر هر مودم برا خودش آدرس مک داره که در اطلاعاتشون ثبت شده خارج از اون استفاده کنی احتمال اینکه کل حسابت رو بن کنن هست به گفته ی خودشون.
اینم از سرعت 2 مگ ما به زور به یک مگ هم میرسه
![]()
![]()
![]()
خیر هر مودم برا خودش آدرس مک داره که در اطلاعاتشون ثبت شده خارج از اون استفاده کنی احتمال اینکه کل حسابت رو بن کنن هست به گفته ی خودشون.
اینم از سرعت 2 مگ ما به زور به یک مگ هم میرسه
![]()
![]()
![]()
سلام یکی جواب منو بده...
من رمز wifi مودمم رو یادم رفته باید چیکار کنم؟؟؟؟![]()
باید با کابل به مودمت وصل بشی وارد تنظیمات مودم بشی و رمز وای فایتو عوض کنی
آدرس تنظیمات مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزش admin admin
بکس این روشو یکی تست کنه ببینه سرعتش زیاد میشه برا من که زیاد شد اول دوتا فایل هم زمان با لینک مستقیم و تعداد هر کانتشن فایل نیز16 باشد بزارید برا من سرعت هر کدوم بین 160 تا 200 میره و دوباره مثل قبل شبی4گیگو راحت میگیرم![]()
دوستان یه سوال دارم مبین نت مودم امانی میده یا نه و اینکه تو ساعت رایگان هرچه قدر بخوای میتونی دانلود منی یا نه اخه تو سایتش زده فقط میتونی دوبرابر حجم خریداری شدت تو ساعت رایگان دانلود کنید ؟!![]()
امانی که فکر نکم این دوبرابرم همش کشکه برا ترسوندن تو این ماه نزدیک85 گیگ دان کردم تقریبا ده برابر شبانه اتفاقی نیفتاد
دوستان من میخوام سرعت 2 مگ مبین نت 1 ساله بگیرم کسی میتونه بگه سرعتش در روز و ساعت رایگان چطوریه ؟
من همون موقع جزو اولین کسایی بودم که شکایت کردم .. حتی بعد عید که جواب شکایت اومد باز برای تجدید نظر شکایت ارسال کردم .
برای من فعال شده 5 گیگ به حجمم اضافه شده .. پایان طرحم نیز 4 مرداد بود اما الان شده 9 مرداد و 5 روزاضافه شده.
ضمن اینکه با همه ی این توصیفات سرعتم به طور محسوسی کم شده و دانلود شبانه هم مثل قبل نیست و به سرعت واقعی برگشته :(
تجربهی من با مبین نت: دوساله مشترک مبین نتم. از 18 تیر 91 تا امروز. اوایل سرعت خیلی خوب بود. شبا میشد دانلود کرد. کم کم افت سرعت پیدا کرد. باید 10-20 تا تورنت رو فعال میکردم تا بتونه 100 تا بگیره. بعد رفتم سمت مخابرات (بهمون خط تلفن دادن). سرعت به معنای واقعی رو تجربه کردم. سرویس 2 مگش دقیقاً همون 200-230 تا سرعت داشت. مبین نت هم در کنارش بود (برای گوشی و تبلت). چند وقت پیش تو ساعات رایگان که وبگردی میکردم، از حجمم کم میکرد. دیدم که ساعات شبانهش عوض شده. 2 روز پیش وصلش کردم به کام تا دانلود کنم. سرویس 1 مگ، سرعت 8-10 کیلوبایت. ارزش لگد کردن رو هم نداشت. فقط و فقط به خاطر اینکه مودم ADSL ام وای-فای نداره، مجبورم طرحمو تمدید کنم.![]()
بکس برا شما سرعتش چطوره برا من که برگشته به سرعت240 تا قبلا تا360 میرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)