تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2167 از 2199 اولاول ... 116716672067211721572163216421652166216721682169217021712177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,661 به 21,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پيش فرض

با سلام.

میشه از یک اکانت مبین نت برای یک مودم بیرونی و یک مودم جیبی به طور مشترک استفاده کرد؟

با تشکر
    خیر هر مودم برا خودش آدرس مک داره که در اطلاعاتشون ثبت شده خارج از اون استفاده کنی احتمال اینکه کل حسابت رو بن کنن هست به گفته ی خودشون.

اینم از سرعت 2 مگ ما به زور به یک مگ هم میرسه

2. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ss504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده...
    من رمز wifi مودمم رو یادم رفته باید چیکار کنم؟؟؟؟

پيش فرض

سلام یکی جواب منو بده...
    من رمز wifi مودمم رو یادم رفته باید چیکار کنم؟؟؟؟
    باید با کابل به مودمت وصل بشی وارد تنظیمات مودم بشی و رمز وای فایتو عوض کنی
    آدرس تنظیمات مودم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رمزش admin admin

5. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بکس این روشو یکی تست کنه ببینه سرعتش زیاد میشه برا من که زیاد شد اول دوتا فایل هم زمان با لینک مستقیم و تعداد هر کانتشن فایل نیز16 باشد بزارید برا من سرعت هر کدوم بین 160 تا 200 میره و دوباره مثل قبل شبی4گیگو راحت میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم مبین نت مودم امانی میده یا نه و اینکه تو ساعت رایگان هرچه قدر بخوای میتونی دانلود منی یا نه اخه تو سایتش زده فقط میتونی دوبرابر حجم خریداری شدت تو ساعت رایگان دانلود کنید ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم مبین نت مودم امانی میده یا نه و اینکه تو ساعت رایگان هرچه قدر بخوای میتونی دانلود منی یا نه اخه تو سایتش زده فقط میتونی دوبرابر حجم خریداری شدت تو ساعت رایگان دانلود کنید ؟!
    امانی که فکر نکم این دوبرابرم همش کشکه برا ترسوندن تو این ماه نزدیک85 گیگ دان کردم تقریبا ده برابر شبانه اتفاقی نیفتاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض سلام

دوستان من میخوام سرعت 2 مگ مبین نت 1 ساله بگیرم کسی میتونه بگه سرعتش در روز و ساعت رایگان چطوریه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داداش باهات کی تماس گرفتن با منم قبلا یه دو ماه پیش تماس گرفتن فقط شناسه اشتراکو پرسیدن از تو هم اینکارو کردن؟؟؟؟؟؟؟ دیروز زنگ زدم به پشیبانی گفتن که از این5گیگ اطلاع ندارن گفت اگه میتونی شناسه اشتراک اون دوستاتتو که شکایت کردن بگیر بده ببینیم قضیه چیه اگه اضافه شده که به تو هم اضافه کنیم؟!!
    شما کی شکایت کردین؟
    من همون اوایل که این موضوع پیش اومد شکایت کردم و بعد از چند مدت از 195 باهام تماش گرفتن ولی مبین نت نه!!
    من همون موقع جزو اولین کسایی بودم که شکایت کردم .. حتی بعد عید که جواب شکایت اومد باز برای تجدید نظر شکایت ارسال کردم .

من طرحی ندارم
    گفت از امروز ساعت نه فعال میشه اما نشد :|
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از شما فعال شده این 5 گیگ ؟
    برای من فعال شده 5 گیگ به حجمم اضافه شده .. پایان طرحم نیز 4 مرداد بود اما الان شده 9 مرداد و 5 روزاضافه شده.

ضمن اینکه با همه ی این توصیفات سرعتم به طور محسوسی کم شده و دانلود شبانه هم مثل قبل نیست و به سرعت واقعی برگشته :(

11. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه takethatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Hormozgan, Iran

پيش فرض

تجربه‌ی من با مبین نت: دوساله مشترک مبین نتم. از 18 تیر 91 تا امروز. اوایل سرعت خیلی خوب بود. شبا می‌شد دانلود کرد. کم کم افت سرعت پیدا کرد. باید 10-20 تا تورنت رو فعال می‌کردم تا بتونه 100 تا بگیره. بعد رفتم سمت مخابرات (بهمون خط تلفن دادن). سرعت به معنای واقعی رو تجربه کردم. سرویس 2 مگش دقیقاً همون 200-230 تا سرعت داشت. مبین نت هم در کنارش بود (برای گوشی و تبلت). چند وقت پیش تو ساعات رایگان که وب‌گردی می‌کردم، از حجمم کم می‌کرد. دیدم که ساعات شبانه‌ش عوض شده. 2 روز پیش وصلش کردم به کام تا دانلود کنم. سرویس 1 مگ، سرعت 8-10 کیلوبایت. ارزش لگد کردن رو هم نداشت. فقط و فقط به خاطر اینکه مودم ADSL ام وای-فای نداره، مجبورم طرحمو تمدید کنم.

13. 2 کاربر از takethatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بکس برا شما سرعتش چطوره برا من که برگشته به سرعت240 تا قبلا تا360 میرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •