شما نویز ندارید اصلا
خط تون خیلی هم خوب و با کیفیت هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما نویز ندارید اصلا
خط تون خیلی هم خوب و با کیفیت هست![]()
بله مشکل ما کاربرا همینه که همدل نیستیم . از قدیم گفتن یه دست صدا نداره.![]()
بالاجبار 512 یه ماهه گرفتم
روز تو بهترین حالت و از سرورهای داخلی وضعیت اینه !شب هم میشه حدس زد چه افتضاحیه ! دیال آپ
+
مدیریت بقالی هم برا این مسئولین آشغال اول زیادیه
Last edited by SA.JJ.AD; 29-01-2015 at 15:07.
اقا اسم این برنامه چیه ؟؟
شب ها به طور متوسط 35-32 هست!
من بعد یک هفته شبانه اشنای آخر رو تست کردم به معنای واقعی افتضاح شده 2 مگ
از شبی 5.5 گیگ با سرعت دانلود 220 کیلو بایت تبدیل شده به 65-70 کیلوبایت با دانلود 1 گیگ
دیگه هم از ساعت 3.5 صبح خبری از افزایش سرعت نیست![]()
چجوری حساب کردید شما که به صورت منطقی اینترنت 2مگابیت باید سرعت 60 کیلوبایت داشته باشه... من چرا باید قرار دادی امضا کنم که توش میگه اینترنت 2 مگ باید یک چهارم سرعت استاندارد رو داشته باشه
اینا تمام سرویسهای 2 مگ شبانه رو محدود کردند یا نه؟ تو قراردادهای یکساله شون هم سرعت اینطوریه؟ (سرویس 2 مگ سرعت 60 کیلو)
دوستان سرویس دهنده دیگری هم هست که اینترنت شبانه بدون محدودیت داشته باشه؟
طبق قرارداد و اشتراکی بودن سرویس بین 8 نفر سرعت میتونه تا 256 کیلو بیت یا 32 کیلوبایت هم کم بشه و شکایت هم بکنی تنظیم مقررات از تو حمایت نمیکنه یا یه بامبولی در میاره
اگه همینطوری ادامه بده اشنای اول دیگه تمدید نمیکنم میرم سراغ همون مبین نتی که داشتم اونو تمدید میکنم حد اقل اون از این بهتر بود
Last edited by Microsoft Windows; 29-01-2015 at 18:58.
سلام
ابتدا من این حرف رو اصلاح کنم که سوء تفاهم نشه؛ من نگفتم باید این سرعت رو داشته باشه. برای من به شخصه سرعت 10مگ هم کمه و راضی نمیشم.
منظورم این هست که این سرعت طبق قرارداد جای شکایت نداره.
اینترنتی که من طرح یک ساله اش رو خریدم و موقع خرید درباره جزییاتش سوال کردم به این صورت هست:
سرویس با سرعت 2048 کیلوبیت بر ثانیه است که هر بایت برابر با 8 بیت هست، بنابراین سرعت دانلود شما برابر میشه با 2048 تقسیم بر 8 که
مساوی است با 256 کیلوبایت بر ثانیه در بهترین شرایط. ضریب اشتراک 1 به 4 رو هم که در نظر بگیرید، حداقل سرعتی که شرکت نسبت بهش تعهد داره میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)