فلش ت....ی مگه گارانتی هم داره؟
فلش ت....ی مگه گارانتی هم داره؟
وارانتی هم داره چه برسه به گارانتی .
گارانتی از این نوع در حقیقت نوعی تبلیغات برای فروش محصوله به خصوص در ایران .
الان خود شما تحت تاثیر این پروپاگاندا قرار گرفتی و فکر میکنی چون گارانتی داره پس خوبه .
ولی جنسهایی که واقعا خوب باشند یا گارانتی خیلی محدودی دارند یا شرایط خیلی سختی دارند ، مثلا اگر شما یکی از محصولات اپل رو بخری و سیگاری باشی گارانتی دستگاهت میپره !
قبل از اینکی چیزی پیشنهاد کنم بذارید یه داستانی رو براتون تعریف کنم .
سال 2005 ما توی شرکتمون با بچه ها تصمیم گرفتیم با کمترین هزینه ی ممکن IVR (همونهایی که زنگ میزنی میگه برای فلان کار فلان شماره رو فشار بده) درست کنیم .
برای این کار اول نشستیم نرم افزار های آماده رو تست کردیم و به این نتیجه رسیدیم که به درد کار ما نمیخوره - خلاصه خودمون نشستیم نرم افزارش رو نوشتیم - از اونجایی که نرم افزار سبکی بود با یک پنتیوم 2 معمولی که اون زمان میشد با 20-30 هزار تومان تهیه کرد هم میشد کار رو انجام داد - پس رفتیم یه کامپیوتر ذغالی هم خریدیم .
مونده بود مودم (البته وسیله ی درست برای این کار در آن زمان با توجه به آنالوگ بودن سیستم ، تلفنی بورد هستش ولی ما چون میخواستیم با یک خط امتحان کنیم به همون مودم راضی شدیم) . گشتیم و گشتیم و متوجه شدیم که فقط یک مودم هست با چیپ کانکسانت که کار ما رو راه میندازه .
بعد از دست و پا زدن های فراوون و گشتن یک جا توی بازار رضا پیداش کردیم با قیمت 15 هزار تومان و 5 سال گارانتی !
خلاصه خریدیم و اومدیم شرکت و بازش کردیم و دیدم ای بابا چیپ روش دری وریه با اینکه روی جعبش یه چیز دیگه زده بود - پیش مغازه داره رفتیم گفت به من ربطی نداره (طبق معمول) - خلاصه رفتیم شرکتی که گارانتی کرده بود اونها هم بدون اینکه تعجب کنند مودم رو گرفتند و اونی که ما میخواستیم رو دادند همه چیز تمام شد رفت پی کارش .
حالا فکر میکنید چند % از کسانی که این مودم رو خریدند میبردند گارانتی و میگفتند که این چیپش با اونی که توی برگه خرید نوشته شده یکی نیست ؟ و این گارانتی 5 ساله با اینکه اون زمان یک مودم خوب بدون گارانتی 6 هزار تومان بیشتر نبود چند % فروش اینها رو بیشتر میکرد ؟
برای همین هیچ وقت به گارانتی ها به خصوص توی ایران اعتماد نکنید .
بعد شما میدونستی که توی اروپا گارانتی رو باید بخرید ؟ یعنی 1 سال گارانتی روی خود دستگاه معمولا هست - بیشتر بخواید باید بخرید و از این اداها و مسخره بازی ها که اگر بزنی توی برق یا کنتورتون بپره گارانتی بی گارانتی هم ندارند . (هر کسی از این مسخره بازی ها در آورد بدونید گارانتیش جنبه ی تبلیغاتی داره که بیشتر اوقات یه بهانه ای برای قبول نکردن داشته باشه - مگر اینکه اون کمپانی خیلی معروف و بزرگ باشه مثل اپل که حتی اگر محصول شما گارانتی هم نداشته باشه یک مقداری ازتون پول میگیره + دستگاه معیوب و یه دستگاه نو بهتون میده - مثلا اگر آی پد شما باطریش خراب شده باشه و گارانتی هم نداشته باشه (به هر دلیلی) اپل 90 یورو ازتون میگیره آی پد قبلی رو هم میگیره یه دونه نو از همون مدل بهتون میده و اگر اون مدل دیگه تولید نمیشد یک مقداری ازتون بیشتر میگیره و مدل جدیدشو بهتون میده)
و اما در مورد فلش ، اگر توی ایرن فلش های Verbatim گیرتون میاد از اون بخرید - در غیر این صورت CnMemory یا SeaGate هم فلش های خوبی میزنند . مال سونی و سامسونگ هم بد نیستند - یک مارکی هم هست به اسم Medion که ساخت خود آلمانه اگر پیدا کنید اون هم خوب و کاریه .
Last edited by sonixax; 02-03-2011 at 17:48.
مردشور این بازار آشغال ایران رو ببره.... 36 تومن پیاده شدیم....شانس آوردم بیشتر پول ندادم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینها چند نمونه از فلش های خوب هست ، توی کنراد که بری همین مارک Transcend هم هست ، ولی وقتی که بر میداری خود فروشنده ی اون بخش میگه این رو بر ندار که پشیمون میشی اگر بر داری ، و اگر اصرار کنی میگه خوب خودت میخوای به من چهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نمیدونه کسی ؟
سلام.
زمانی که من +LT بریزم ، همه بازی هارو باید نسخه پچ شدشون رو تهیه کنم ، یا فقط بازی هایی که دارای قفل ap2.5 هستن رو ؟؟؟
عزیز نسخه AP2.5 رو دیگه بگیر اگه می خوای لایو بازی کنی اگر نه فقط برای بازی کردنه فرقی نداره چی هست
دوستان من آپدیت 2.0.12625.0 رو انجام بدم یا نه؟ الان آپدیت 2.0.12611.0 رو دارم... می خواستم بدونم تو بازی های آینده اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاره؟ الان قفل 2.5 فعال هست رو دستگام یا آپدیت کنم فعال میشه؟
ممنون از اساتیدی که کمکم می کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)