الان اشتراک خریدم چند دقیقه شبکه سه رو نگاه کردم 20 مگ کم شد...
خب اگر قراره کم بشه چرا دیگه اشتراک بخریم؟؟؟ خب برنامه های دیگه هستن از اونا نگاه میکنیم اشتراک هم نمیخریم![]()
الان اشتراک خریدم چند دقیقه شبکه سه رو نگاه کردم 20 مگ کم شد...
خب اگر قراره کم بشه چرا دیگه اشتراک بخریم؟؟؟ خب برنامه های دیگه هستن از اونا نگاه میکنیم اشتراک هم نمیخریم![]()
سلام
بله، قطعاتش چیزهای خیلی معمولی هستش...و راحت گیر میاد.....انتن اولی که درست کردم...نصف روز وقتم رو گرفت، آنتن یه سری ایراداتی داشت...ولی آنتن دوم چون لم کار دستم آمد...خیلی سریعتر آماده شد.
هزینه ـش هم شاید حتی 20تومن هم نشد.....
داداش....اگه قراره یه آموزش بنویسیم، باید یه آنتن جدید درست کنم...که متاسفانه فرصت ـش رو ندارم...پروژه پایان ترم ـم رو زمین مونده...حتی یه خط هم کد نویسی نکردم
ولی با همین مطالبی که تو تاپیک گفتم...کافیه برای ساختن یه آنتن یاگی اودا
دوست گرامی t.63
در ارتباط با ساخت این آنتن 4g از چه صفحه ایی توضیحات شما شروع میشود؟
البته کاشکی نحوه ساخت آنرا توضیح میدادی
بفرمایید....این اولین پست هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+++++++++++++++++
یه سوال، دوستان....بسته هدیه 10گیگ مودم ایرانسل خونه ی پُرش چقدر طول میکشه تا وصل بشه....زنگ زدم به 700...گفت که 1هفته....ولی تو تاپیک دیدم که برای بعضی ها تا 12روز هم کشیده.
برای من سر 7 روز فعال شد
برای گوشی های هواوی کدی چیزی هست شبکه رو روی 4جی قفل کنیم؟
نت ایرانسل بهتر شده تست زیر با گوشی lenovo k3 note
![]()
دوستان کسی از شما از نت LTE ایرانسل اپ استور اپل رو چک کرده ؟ من به هیچ عنوان نمیتونم کانکت بشم !!!!!! ولی با adsl که وصل میشم مشکلی نیست و راحت اپ دانلود و آپدیت میکنم !
آقا داغون شده سرعت 4G
این تست ماله دیشبه ساعت 3 صبح
اینم همین الان گرفتم 20:30
زنگ بزنم 700 تاثیری داره ؟
یک سوال: اگه رو اینترنت هدیه ایرانسل (10گیگ سه ماهه)، بسته شبانه و بسته ماهانه 5گیگ (6صبح تا12ظهر) بگیرم...اولویت مصرف که با اینترنت هدیه نیستش؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)