ممنون ازت.
خداییش عجب IP هست... این 79 های ما دهنمون رو سرویس کردن.
مطمئن باش اگر بزنی هم میگه فعال نیست برات.
فرشاد به نظرت به دیتا بگم گیت وی بالا که همون 2.185.0.1 باشه میخوام برم، میدونه چیکار کنه؟ فرضا بخوام رانژه کنم دوباره.![]()
ممنون ازت.
خداییش عجب IP هست... این 79 های ما دهنمون رو سرویس کردن.
مطمئن باش اگر بزنی هم میگه فعال نیست برات.
فرشاد به نظرت به دیتا بگم گیت وی بالا که همون 2.185.0.1 باشه میخوام برم، میدونه چیکار کنه؟ فرضا بخوام رانژه کنم دوباره.![]()
سروش مگه برا تو 79میاد؟برا من که نمیاد
نه انجام نمیده مگر اینکه بشناسنت یعنی کارمند مخابرات باشی
البته ممکنه از یه راه راحت تر هم بشه ipت رو عوض کرد ولی تضمینی نیست ممکنه نشه ممکنه هم بشه اگه خواستی بهم پخ بزن
Last edited by farshad0123; 11-02-2015 at 22:04.
Last edited by sh@y@n; 11-02-2015 at 23:14.
بله کاملاً مطمئنم.
فلاني امشب من چي دانلود كنم، اين فيلمو ببين خداست و ... : پست های اینجوری که دوستان دادن همش لابلای نوشته های دیگشون بوده. به عنوان پی نوشت مثلاً
پينگ و سرعت دانلود من طي ١ ساعت اخير اينه تا ١ ساعت ديگه خداحافظ، من و پينگم همين الان ييهويي : خب پینگ شاتل و پارس که نداشتن دوستان.. پینگ ADSL مخابراتشونو گذاشتن که دوستان در جریان باشن و ببین وضعیت آیپی های مختلف چجوریه
امروز اينترنت نامحدود شده : اینم دوستان به همدیگه اطلاع دادن که همه امتحان کنن و اگه ازشون کم نمیشد دانلود رایگان داشته باشن
الكي مثلا من كارمند مخابراتم :اینو شما حق داری. بحثش اشتباهه کلا.
سلام چطوري : نداریم که فقط سلام و احوالپرسی خالی![]()
و البته قبول داریم یه جاهایی دوستان و شایدم خودم توی همون موارد بالا اشتباه کرده باشیم و پست اسپم ارسال کرده باشیم...
ولی آیا میشه بخاطر اینکه دیگران اشتباه میکنن، منم اشتباه اونا رو انجام بدم ؟
موفق باشی
اگه که با منی .. نه ندارم این کدها رو ... خودم خواستم امتحان کنم همون ارور فعال نیست میداد. کلاً بیخیالش شدم دیگه
منظورم دو گیت ویی هست که بعد از شهریور و بخاطر Partak گیرشون افتادیم و با 79 شروع میشن.
این کدوم آی پیه؟ چرا برای من اینقدر پینگ بده!
سوییچ لعنتی مخابرات اینجا داغونه! منفجره! من پینگم تا گیت وی اول 200 میشه.![]()
منم پینگم با فرانکفورت 220میزد عصر نمیدونم این شایان چطور پینگش اینقدر پایینه
سروش بیخیال پینگ شو همین که رایگانه کافیه من دوست دارم همیشه اینجور بمونه![]()
ممکنه برم روی اون خط برای خودم یه سرویس دیگه بگیرم. به نظرت امکانش هست که اگر روی اون خط بیفتم، توی یه گروه دیگه بیفته پورت؟ یا میفته همینجا و نامحدود میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد نیستش ببینیم اونم نامحدود شده یا نه.![]()
به نظرم اون یکی خطتو رانژه کن اگرم تو گروهی که مد نظرته نیفتاد اینقدر تخلیه و رانژه کن تا بالاخره بیفتی تو اون گروه![]()
تکراری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)