آقا لطفا یه راهنمایی راجع به وضعیت ظاهر و وسایلی که باید با خودمون ببریم یگان جدید، باند شلور و ... اینا بکنین ممنون میشم
(ارتش - زمینی )
آقا لطفا یه راهنمایی راجع به وضعیت ظاهر و وسایلی که باید با خودمون ببریم یگان جدید، باند شلور و ... اینا بکنین ممنون میشم
(ارتش - زمینی )
دوستان من افتادم زنجان - رسته الکترونیک - تجهیزات مخابراتی . البته هنوز امریه بدستم نرسیده
سلام
دیروز رفته بودم برای اعزام.مرخصی تا پنج شنبه دادند تا بعدا بریم سمنون.خدا کمک کنه.فقط بیگاری از سربازها میکشند.
کسی از سمنان(ارتش-پدافند هوایی) اطلاعی داره؟
به شما رسته ی کامپیوتر میخوره، بهترین رشته برای خدمت همینه، کار سختی نداری انشالله حالا هر جا که باشی نگران نباش
پادگان رو میتونی توی گوگل مپ پیدا کنی، حتی تصاویر هوایی اش رو هم ببینی، برای بعضی پادگان ها حتی عکس عادی هم از مناظر اش داره.
خودم اونجا نبودم که بتونم اطلاعات کلی ازش بهت بدم، اگر پستم رو خونده باشی خودم افتادم توی یه شهر مرزی![]()
اینجا میتونید ببینید معاف میشوند یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در کل امکان جمع کردن چند تا بیماری برای معاف شدن نیست . مگر در موارد خاص و با نظر کمیسیون پزشکی
دمت گرم واقعا کارم راه افتاد و بندش اضافه اومد
ولی اخرش هرکار میکنم حفرهای اخری بندزیرشون میره
دوستان دوتا سوال
اگه جوراب مشکیه بلند بپوشم میشه ساق نپوشم؟؟؟؟؟؟
بعدش این زمان نگهبانی توی اموزشی چند ساعته هست؟؟؟؟؟؟ما که هنوز اموزشیمون شروع نشده چند ساعته هست
یه دنیا ممنون
Last edited by THE CORRE; 22-04-2014 at 22:23.
سلام به دوستایه عزیزم...منم دقیقا همین سوالو که دوستمون پرسیده دارم..اگه اطلاعات داره کسی لطفا راهنمایی کنه..ممنون
لطفاً دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند
روزی که بایس خودمونو به یگان مربوطه معرفی کنیم، بایس با لباس چهارجیب ستوانی بریم یا لباس آموزش، یا اصلاً شخصی بریم؟؟؟؟؟
من چند تا سوال داشتم، ممنون میشم ، دوستانی که اطلاع دارند بهم جواب بدن:
من رسته رایانه خوردم، خواستم بدونم دوستان اطلاع دارند ، رسته رایانه برای خدمت، رسته خوبی هست یا نه؟؟؟؟؟
بعد چرا من هرچی سرچ میکنم تو نت، رسته رایانه رو نمی بینم؟، این رسته اصلاً در ارتش وجود داره یا نه؟
و ضمناً کار ما اونجا به چه صورته؟؟؟؟
سوال بعدی اینه که فاصله محل زندگی من، تا یگان مربوطه 2 ساعت هست، خواستم بدونم ، روزهای پنجشنبه و جمعه، مرخصی میدن، یا نه؟؟؟
اگه سوال هام آماتوری ببخشید، آخه خیلی خیلی ذهنم درگیره
Last edited by artmis641; 23-04-2014 at 09:59.
از نظر هوا جای مزخرفیه مخصوصا الان که دیگه داره هوا گرم میشه و تو روز پوست آدم کنده میشه.
از نظر پادگان هم امکاناتش کمه ولی از نظر افراد، اراشد و فرمانده ها خوبن.
فوق لیسانس و دکترا و یه سری از لیسانس ها (معمولا کسایی که فامیلشون با حروف الف و ب شروع میشه) می فتن گردان بدر که بهترینه. اگر اونجا بیفتی باز کارت راحت تر میشه.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)