تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2166 از 4428 اولاول ... 1166166620662116215621622163216421652166216721682169217021762216226626663166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,651 به 21,660 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی اینجا سرویس مصرف منصفانه پارس رو داره ؟ آیا واقعی هست تا 67 گیگ روی 512 با سرعت 2 مگ میده ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای من هم یه چند روزیه خیلی پینگ و سرعتم بهتر شده. البته شبها که همچنان پایینه!

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی خبر ها بود که مدیر عامل زیر ساخت اختلال اینترنت رو انکار میکنه و گفته که گزارشی برای ما مبنی بر اختلال اینترنت داده نشده
    اینم خبرش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زنگ زدم ارتباط با مشتریان زیر ساخت، زنگ نمیزدم بهتر بود، بهشون میگم که یه چرخی تو اینترنت بزنید، کامنت های زیر اظهار نطر اخیر مدیر عاملتون رو تو سایت های مختلف بخونید، متوجه گزارش های خرابی میشید، بعد به مدیر عاملتون هم انتقال بدید. تو جواب همینو بلد بود که بگه من نمیدونم.
    گفتم این گزارش ما رو هم بهش اضافه کنید که از موقعی که به شما زنگ زده ام، با سرویس 4 مگ (پارس سرویس یک مگ رو رو 4 بسته) صفحه گوگل رو نتونستم باز کنم.
    تازه اکثر ISP ها مشکل دارن، من از چند تاشون که خبر دارم(خونه، مغازه، شرکت، دوستان و آشنایان) همشون مشکل دارن. جالبیش اینه که اینترنت مخابرات داغون تر از بقیه است.
    کلا" راحترین کار انکار واقعیت هست که مدیر عامله خوب بلده
    همون لینک خبر بالا رو بخونید شگرد خرابی چرخشی شون هم در نوع خود جالبه و درست. چون دقیقا" همون چند شبی که کلا" اینترنت قطع بود، بعضی از دوستان از سرعت انفجاری خودشون اینجا نوشتن که برای خودشون هم قابل باور نبود.
    Last edited by fishdilo; 05-02-2013 at 14:28.

4. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان پارس انلاین مثل پارسالا باید از خودش مودم بگیری؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان پارس انلاین مثل پارسالا باید از خودش مودم بگیری؟
    نه لازم نیست

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بالاخره یکشنبه رفتیم برای ثبت نام سرویس پارس آنلاین پس از پر کردن فرم گفتند که چه سرویسی میخاین ؟ گفتم سرویس نامحدود 128 TRA 11هزارتونی !
    بعدش خیلی تعجب کردن و گفتن اشتباه میکنین و ما همچین سرویسی نداریم من هم قیافه پروفسوری گرفتم بلافاصله به جی پی ارس وصل شدم و اوردمش ! زنگ زند به بالا گفتن برای قزوین این سرویس رو نداریم !
    اما نامحدود 27 هزارتومنی رو داشتند !
    در هر صورت برای یکی از خط هامون توی یه خونه سرویس 3 ماهه 256 هر ماه دو گیگ و
    ک ماه اینرنت پرسرعت ADSL2+• نصب و راه اندازی رایگان
    • بدون هزینه آبونمان مخابرات
    • بدون نیاز به پرداخت هزینه مالیات و عوارض

گرفتیم !
    برای اون یکی خط هم برای ماه اول 128 4 گیگ 17 هزارتومنی با یک ماه رایگان یعنی 2 ماهه 8 گیگ گرفتیم !
    منتها یک سوال

آیا میتونم بعد از تموم شدن سرویس نامحدود TRA رو بگیرم ؟

سرویس TRA بدتر از دیال‌آپ هستش. ی خط TRA بین 10 نفر تقسیم میشه. یعنی از 16 کیلوبایت پهنای باند ی خط 128 فقط 1.6 کیلوبایت ب هر نفر میرسه.
    بیخیالش شو، همون نامحدود 27 تومانی خوبه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.من میخوام تمدید اشتراک کنم ولی ی سوال برام پیش اومده.الان من میخوام سرویس POL-256-8G که ماهی 8 گیگ هست رو بخرم ولی نمیدونم این سرویس تو شهرستان من اصلا به مشتری داده میشه یا نه!!! یا نه همه سرویس هارو میشه از هرجایی از طریق سایت خریداری کرد و ربطی به شهر نداره؟ کدومش درسته؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

توی خبر ها بود که مدیر عامل زیر ساخت اختلال اینترنت رو انکار میکنه و گفته که گزارشی برای ما مبنی بر اختلال اینترنت داده نشده
    اینم خبرش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زنگ زدم ارتباط با مشتریان زیر ساخت، زنگ نمیزدم بهتر بود، بهشون میگم که یه چرخی تو اینترنت بزنید، کامنت های زیر اظهار نطر اخیر مدیر عاملتون رو تو سایت های مختلف بخونید، متوجه گزارش های خرابی میشید، بعد به مدیر عاملتون هم انتقال بدید. تو جواب همینو بلد بود که بگه من نمیدونم.
    گفتم این گزارش ما رو هم بهش اضافه کنید که از موقعی که به شما زنگ زده ام، با سرویس 4 مگ (پارس سرویس یک مگ رو رو 4 بسته) صفحه گوگل رو نتونستم باز کنم.
    تازه اکثر ISP ها مشکل دارن، من از چند تاشون که خبر دارم(خونه، مغازه، شرکت، دوستان و آشنایان) همشون مشکل دارن. جالبیش اینه که اینترنت مخابرات داغون تر از بقیه است.
    کلا" راحترین کار انکار واقعیت هست که مدیر عامله خوب بلده
    همون لینک خبر بالا رو بخونید شگرد خرابی چرخشی شون هم در نوع خود جالبه و درست. چون دقیقا" همون چند شبی که کلا" اینترنت قطع بود، بعضی از دوستان از سرعت انفجاری خودشون اینجا نوشتن که برای خودشون هم قابل باور نبود.
    100 موافق خبره هستم... ای توو روح زیر ساخت.... دقیقا همون روزی که من سرعتم خوب بود سرعتم دوستم خراب بود... حیف که نمیتونم فحش بدم وگرنه...

11. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

لعنت به این اینترنت شب تا صبح فقط 800 مگ دریافت میکنه 512 محدود

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

لعنت به این اینترنت شب تا صبح فقط 800 مگ دریافت میکنه 512 محدود
    دوست گلم من 1.5 دانلود کردم.شاید لینکت مشکل داشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •