سرعت ها رو نصف کردند، بنده 2 مگ اولترا دارم سرعت دانلودم یک مگابایت در ثانیه بود از چند روز پیش نصف شده، تقریبا 500![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت ها رو نصف کردند، بنده 2 مگ اولترا دارم سرعت دانلودم یک مگابایت در ثانیه بود از چند روز پیش نصف شده، تقریبا 500![]()
در جریان مخابرات هستم
ولی اون دوستمون منظورش مکس نت بود
===
اینم مخابرات ساعت 12 شب که اکثر دوستان میگن تایم اوت داره
محتوای مخفی: پینگ
مشکل تایم اوت بعد از 1 ماه > دو روزه که برطرف شده .
به نظر من مشکل از طرف خود شماست !! چون من و دوستان من همشون مخابرات دارن و از صبح تا شب پای نت !! تا حالا از هیچ کدوم نشنیدم که بگن شب تایم اوت میده !! ماشالله همشون هم گیمر هستن و به پینگ و تایم اوت و اینا خیلی حساس هستن !! همونجوری که خودم هستمو به پینگ بالا آلرژی دارم
====
یه تست یهویی با لندن سرور vorboss limited
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ در زمان شبانه :
Last edited by fanoostalaei; 03-01-2015 at 01:09.
دوست عزیز بنده هم 1 هفته بود پیگیری می کردم.نهایتا روز چهارشنبه قبول کردن که اکانت های اولترا 2مگ رو که روی 8مگابیت(1مگابایت) بسته شده بود ، روی 4مگابیت(500کیلوبایت) محدود کردن و قرار شد پنجشنبه مشکل رفع بشه.
5شنبه صبح تماس گرفتم ، که اپراتور عنوان کرد که مسئول مربوطه بعدازظهر 5شنبه حضور خواهد داشت و مشکل حل میشه.ساعت 3 بعداز ظهر دوباره تماس گرفتم که همکار ایشون عنوان کردند که اپراتور شیفت صبح اشتباه کرده و اصلا قادر به انجام چنین کاری نیستند و باید صبح شنبه دوباره تماس بگیرید.فردا هم پیگیر خواهم شد
همون آش.......میگم به نظرت مودم عوض کنم حل میشه این مشکل؟
نمیدونم والا !!
از دوستات مودمشون رو قرض بگیر ببین پینگت میاد پایین یا نه !!!
سلام دوستان کمک اقای نماینده شما هم کمک کنید این تست من از مودم زایتسل و یک تست از مودم تی پی لینک
SNR margin Upstream : 20.9 db Line Attenuation Upstream : 27.8 db SNR margin Downstream : 6.0 db Line Attenuation Downstream: 39.6 db DSL Mode: ADSL_2
ADSL Showtime 5951 / 508
این هم تی پی لینک8817
دوستان به نظر 8817 بهتره ولی اینم بعد از یک روز به اینترنت وصل نمیشه زنگ میزنم درست میکنن بازم یک روز بعد قطع میشه چیکار کنم به نظرتون مودم جدید بگیرم
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.0 23.6 db Line Attenuation :48.9 28.5 db Data Rate :8034 508 kbps Max Rate :9128 1057 kbps POWER :18.2 11.3 dbm CRC :0 0
سلام دوستان چند روزیه که سرعت دانلود من نصف شده .الترا دارم قبلا یه مگ یا 800 و 900 دان میکرد الان اومده روی 500 تا مقادیر مودم رو هم چک کردم اصلا عوض نشده .به نظرتون برنامه چیه خودشون کم کردن یا چیه قضیه ؟
سرعت ها رو نصف کردند، بنده 2 مگ اولترا دارم سرعت دانلودم یک مگابایت در ثانیه بود از چند روز پیش نصف شده، تقریبا 500متاسفانه این مشکل برای همه وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)