من دیشب 2 گیگ دانلود کردم کم نشد
نباید شارژ میکردی باید زنگ میزدی پشتیبانی ک برات حجم رو صفر کنن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دیشب 2 گیگ دانلود کردم کم نشد
نباید شارژ میکردی باید زنگ میزدی پشتیبانی ک برات حجم رو صفر کنن
سرعت منم واقعی کردن (آشنای احمق) ... اگه پهنای باند رو تو ساعات غیر رایگان آزاد بذارن که به نفع خودشونه. ملت سریعتر دانلود میکنن و بیشتر حجم میخرن..
دیشب جفت خطت ما روی 55 بود تا راس 7 که عادی شد !!! واقعا مسخره هست . مشترک زنگ بزنید 2020 اعتراض کنید
الان چند شب دانلود من از یک گیگ و نیم در ساعت رایگان رسیده به حداکثر 750 مگ....
مال همه همین وضعه گویا :(
متاسفانه همین طور هست
تا دو روز قبل مشکلی نبود، از وقتی که تمدید کردم حجم دانلود شبانه ام مثل شما نصف شده :(
یه مدت سرعت سرویس 512 تو روز برابر با یک مگ بود و شب برابر می شد با 512 اما جدیدا روز 512 هست و شب نصف می شه
سرویسای یکم بهترشون هم که شبانه نداره
خوب ما الان دقیقا باید چه کار کنیم؟؟؟
می خوان کلا اینترنت رو قطع کنن خیالشون راحت شه؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز الان هممون دلمون پره من میدونستم که این اشغال بازی رو در میارن تا صبح هم اینجا ابراز خشم کنیم هیچی نمیشه اونا اونجا هستن با کلاه برداری پولشونو میخورن و حال میکنن یه راه هست که واگذارشون کنیم به خدا تا به قول یکی از دوستان این پولو تو زندگیشون از حلقش بکشه بیرون ولی خب اگه همه با هم یه بار برای همیشه جلوی این اشغال دونی همون مخابرات اعتراض کنیم شاید کار به جایی برسه.
همینی که هست اگه بریم چیزی هم بگیم این جوابو رو به صورت کمی مودبانه تو حرفشون میفهمی حالا منتظر باشید تا چند مدت دیگه کلا رایگان شبانه حذف بشه این پولا خوردن نداره وقتی که این همه اخ مشتری پشتش باشه مطئنم خدایی اون بالا هست که یه جایی اگه رو سر خودشون نیاره رو سر نزدیکاشون میاره من که هرگز این پولل رو حلالشون نمیکنم .
Last edited by altair; 29-01-2015 at 01:33.
این مخابرات چرا داره اینجوری میکنه؟؟ من یکی دو ساله که اشنای اول رو دارم اصلا از این خبرا نبود!!
هیچ جای دنیا مردم مجبور نیستن مثل بدبختا بشینن شب تا صبح دانلود کنن و هارد بخرن و بانک فیلم درست کنن، چون اینترنت پر سرعت و باثبات دارن
و هر فیلم و موسیقی که بخوان رو میتونن همون موقع بدون دردسر آنلاین داشته باشن.
متاسفانه شرکت های تامین کننده اینترنت از علاقه مردم به فیلم و سریال سوء استفاده میکنن.
خودم الان 20 گیگ فایل مستقیم شده دارم که با این وضع اکسپایر میشن و دوباره باید هزینه کنم براشون : ))
اما اگر منطقی نگاه کنیم سرعت 60 کیلوبایت بر ثانیه دقیقا چیزی هست که در سرویس 2 مگ بابتش قرارداد امضا کردیم و سازمان تنظیم مقررات هیچ کاری برامون نمیکنه.
من انتظار داشتم که آشنای اول هم اوضاع شبانش خراب بشه ولی برای این 2-3 روز غر نمیزنم چون الان دقیقا 11 ماه هست که اشتراک 2 مگ دارم ازشون و بیش از یک ترابایت با اینترنت شبانه دانلود کردم.
تا ماه دیگه هم اگه درست نشد میرم یک شرکت دیگه، هرچند که با شرکت عوض کردن چیزی عوض نمیشه.
من احساس می کنم خطم نویز شدید داره
نظر شما چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)