تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2166 از 2403 اولاول ... 11661666206621162156216221632164216521662167216821692170217622162266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,651 به 21,660 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

اندیشه شبانه رو برداشتن ؟؟؟ یا دارن کلاهبرداری میکنن!

دیروز 1گیگ شارژ کردم ، صبح پاشدم دیدن حجم شده منفی -500 مگ ، 1گیگ الآن د.باره شارژ کردم ، زده حجم باقیمانده 400 مگ
    من دیشب 2 گیگ دانلود کردم کم نشد

نباید شارژ میکردی باید زنگ میزدی پشتیبانی ک برات حجم رو صفر کنن

2. این کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

سرعت منم واقعی کردن (آشنای احمق) ... اگه پهنای باند رو تو ساعات غیر رایگان آزاد بذارن که به نفع خودشونه. ملت سریعتر دانلود میکنن و بیشتر حجم میخرن..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب جفت خطت ما روی 55 بود تا راس 7 که عادی شد !!! واقعا مسخره هست . مشترک زنگ بزنید 2020 اعتراض کنید

قبلنا تا ساعت 4 سرعت پایین بود و بعد اون بر می گشت به حالت عادی. الان تا خود 7 اینجوریه . آخه 2 مگ بعد سرعت آدم 60 کیلو باشه. از ساعت 2 شب تا 7 تو 5 ساعت فقط یه گیگ دانلود کرده. دیگه شورشو در آوردن. هیچکی دیگه دانلود نمی کنه تو این استان پس اینا با این پهنای باندی که می خرن چه غلطی می کنن

یه مشت راه زن و دزد برای من بشن سرویس دهنده نتیجش همین میشه دیگه. فرداشم میگن نت می خوای چی کار حتما

دزد اول - سرویس 2 مگ اسمی (دیال آپ سابق)

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ظاهرا که ربط داشته!
    چون امشب هم سرعت دانلودم به طور متوسط 32 هست
    الان چند شب دانلود من از یک گیگ و نیم در ساعت رایگان رسیده به حداکثر 750 مگ....
    مال همه همین وضعه گویا :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

الان چند شب دانلود من از یک گیگ و نیم در ساعت رایگان رسیده به حداکثر 750 مگ....
    مال همه همین وضعه گویا :(
    متاسفانه همین طور هست
    تا دو روز قبل مشکلی نبود، از وقتی که تمدید کردم حجم دانلود شبانه ام مثل شما نصف شده :(

7. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه مدت سرعت سرویس 512 تو روز برابر با یک مگ بود و شب برابر می شد با 512 اما جدیدا روز 512 هست و شب نصف می شه
    سرویسای یکم بهترشون هم که شبانه نداره
    خوب ما الان دقیقا باید چه کار کنیم؟؟؟
    می خوان کلا اینترنت رو قطع کنن خیالشون راحت شه؟؟؟؟؟

9. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبلنا تا ساعت 4 سرعت پایین بود و بعد اون بر می گشت به حالت عادی. الان تا خود 7 اینجوریه . آخه 2 مگ بعد سرعت آدم 60 کیلو باشه. از ساعت 2 شب تا 7 تو 5 ساعت فقط یه گیگ دانلود کرده. دیگه شورشو در آوردن. هیچکی دیگه دانلود نمی کنه تو این استان پس اینا با این پهنای باندی که می خرن چه غلطی می کنن

یه مشت راه زن و دزد برای من بشن سرویس دهنده نتیجش همین میشه دیگه. فرداشم میگن نت می خوای چی کار حتما

دزد اول - سرویس 2 مگ اسمی (دیال آپ سابق)
    دوست عزیز الان هممون دلمون پره من میدونستم که این اشغال بازی رو در میارن تا صبح هم اینجا ابراز خشم کنیم هیچی نمیشه اونا اونجا هستن با کلاه برداری پولشونو میخورن و حال میکنن یه راه هست که واگذارشون کنیم به خدا تا به قول یکی از دوستان این پولو تو زندگیشون از حلقش بکشه بیرون ولی خب اگه همه با هم یه بار برای همیشه جلوی این اشغال دونی همون مخابرات اعتراض کنیم شاید کار به جایی برسه.

این مخابرات چرا داره اینجوری میکنه؟؟ من یکی دو ساله که اشنای اول رو دارم اصلا از این خبرا نبود!!
    همینی که هست اگه بریم چیزی هم بگیم این جوابو رو به صورت کمی مودبانه تو حرفشون میفهمی حالا منتظر باشید تا چند مدت دیگه کلا رایگان شبانه حذف بشه این پولا خوردن نداره وقتی که این همه اخ مشتری پشتش باشه مطئنم خدایی اون بالا هست که یه جایی اگه رو سر خودشون نیاره رو سر نزدیکاشون میاره من که هرگز این پولل رو حلالشون نمیکنم .
    Last edited by altair; 29-01-2015 at 01:33.

11. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این مخابرات چرا داره اینجوری میکنه؟؟ من یکی دو ساله که اشنای اول رو دارم اصلا از این خبرا نبود!!

13. 2 کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

هیچ جای دنیا مردم مجبور نیستن مثل بدبختا بشینن شب تا صبح دانلود کنن و هارد بخرن و بانک فیلم درست کنن، چون اینترنت پر سرعت و باثبات دارن
    و هر فیلم و موسیقی که بخوان رو میتونن همون موقع بدون دردسر آنلاین داشته باشن.
    متاسفانه شرکت های تامین کننده اینترنت از علاقه مردم به فیلم و سریال سوء استفاده میکنن.
    خودم الان 20 گیگ فایل مستقیم شده دارم که با این وضع اکسپایر میشن و دوباره باید هزینه کنم براشون : ))

اما اگر منطقی نگاه کنیم سرعت 60 کیلوبایت بر ثانیه دقیقا چیزی هست که در سرویس 2 مگ بابتش قرارداد امضا کردیم و سازمان تنظیم مقررات هیچ کاری برامون نمیکنه.
    من انتظار داشتم که آشنای اول هم اوضاع شبانش خراب بشه ولی برای این 2-3 روز غر نمیزنم چون الان دقیقا 11 ماه هست که اشتراک 2 مگ دارم ازشون و بیش از یک ترابایت با اینترنت شبانه دانلود کردم.
    تا ماه دیگه هم اگه درست نشد میرم یک شرکت دیگه، هرچند که با شرکت عوض کردن چیزی عوض نمیشه.

15. 3 کاربر از officer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من احساس می کنم خطم نویز شدید داره

نظر شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •