تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2166 از 2376 اولاول ... 11661666206621162156216221632164216521662167216821692170217622162266 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,651 به 21,660 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در ادامه دروغپرازیهای خبرگزاری فارس یک گاف دیگر
    اتفاقا کانون هواداران پرسپولیس هم این مطلب رو از سایت خبرگزاری فارس کپی کرده و تو سایتش گذاشته. تو همین تاپیک و تاپیک پرسپولیس هم این مطلب از منبع کانون هواداران پرسپولیس درج شد. من رفتم تو سایت استقلال ولی نه توهینی دیدم و نه کاریکاتوری و ... یعنی واقعا این خبرگزاری فارس یا اون کانون هواداران پرسپولیس نمیدونن سایت رسمی و غیررسمی یعنی چی ؟ یعنی الان من یه سایت بزنم به اسم استقلال و بنویسم اکبرپور تو تمرین زد برهانی رو کشت اینا میان سریع این خبرو میزارن تو سایتشون بعدم مینویسن منبع سایت باشگاه استقلال ؟

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من دیشب برنامه مزخرف ورزش از نگاه دو رو دیدم
    اشتباه کردی دیگه

در ادامه دروغپرازیهای خبرگزاری فارس یک گاف دیگر
    این فارس خیلی وقته دیگه حناش برای ما رنگی نداره و به قول ژنرال بهش وقعی نمینهیم

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اکبرپور دیدار با پیام را از دست داد

سیاوش اکبرپور مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران به دلیل آسیب‌دیدگی قادر به همراهی این تیم در هفته پایانی مسابقات لیگ برتر نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، در تمرین امروز استقلال سیاوش اکبرپور در آخرین دقایق تمرین این تیم از ناحیه ران بشدت آسیب دید. به گفته پزشک تیم استقلال مصدومیت وی جدی بوده و تا چند هفته نمی‌‍تواند تیمش را همراهی کند. به همین دلیل اکبرپور از همراهی استقلال در سفر به مشهد بازماند.

تمرین امروز آبی‌پوشان تهران که آخرین تمرین پیش ازدیدار مقابل پیام مشهد بود از ساعت 13:30 در ورزشگاه شهید دستگردی آغاز شد. در این تمرین ابتدا بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز این تیم بدن‌های خود را گرم کرده و سپس به بازی دستگرمی پرداختند.

پس از آن بازیکنان زیر نظر امیر قلعه‎نویی به انجام کارهای تاکتیکی پرداختند. سرمربی تیم استقلال به دقت نظاره‌ گر تمرین شاگردان خود بود. این کارها شامل سانتر از جناحین، زدن ضربات کاشته و حرکات در عمق بود.

بیژن کوشکی و پزمان منتظری غایبان تمرین امروز بودند. امیر قلعه نویی با لباس شخصی نظاره ‌گر تمرین شاگردانش بود. به دلیل ساعت زود تمرین، هیچ تماشاگری در تمرین حضور نداشت.

بازیکنان استقلال بعد از تمرین بدن‌های خود را سرد کرده و خیلی سریع خود را به فرودگاه رسانده تا به سوی مشهد پرواز کنند.

از نکات مهم تمرین امروز شایعه‌ صدور بیانیه دیگر از سوی محمد مایلی کهن و سوال و پرسش بازیکنان و اعضای کادر فنی استقلال در مورد صحت وسقم آن بود.

تمرین در ساعت 14:40 به پایان رسید و بازیکنان به سمت فرودگاه حرکت کردند.

دیدار دو تیم استقلال و پیام مشهد یکشنبه در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار خواهد شد.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

اكبرپور بازي با پيام را از دست داد
    خبرگزاري فارس: سياوش اكبرپور به دليل مصدوميت نمي تواند استقلال را در ديدار برابر پيام مشهد همراهي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سياوش اكبرپور امروز در جريان تمرين استقلال از ناحيه ران دچار آسيب ديدگي شد و بازي با پيام را از دست داد.

* تركيب احتمالي استقلال در بازي فردا
    به احتمال فراوان امير قلعه‌نويي تيمش را با تركيب زير در بازي فردا به ميدان مي‌فرستاد:
    وحيد طالب‌لو، پيروز قرباني، هادي شكوري، ابراهيم تقي‌پور، خسرو حيدري، ميثم منيعي، فابيو جانواريو، حسين كاظمي، اميد روانخواه، آرش برهاني و عليرضا عباسفرد

* استقلالي ها بعد از بازي به زيارت مي‌روند
    آبی پوشان پس از انجام بازي مقابل پيام مشهد براي زيارت راهي حرم مطهر امام رضا (ع) مي‌شوند. استقلالي ها بلافاصله پس از زيارت راهي فرودگاه شده تا براي بازگشت به تهران آماده شوند.
    كاروان استقلال ساعت 23:30 فردا به تهران بر مي‌گردند.

* تمرين دوشنبه تعطيل است
    تمرينات استقلال روز دوشنبه تعطيل خواهد بود. از آنجا كه آبي‌پوشان فردا يك بازي سخت را مقابل پيام برگزار مي‌كنند كادر فني اين تيم تصميم گرفت تمرين روز دوشنبه را تعطيل اعلام كنند.
    تمرينات اين تيم از روز سه‌شنبه جهت آمادگي براي ديدار مقابل الاتحاد عربستان در ورزشگاه دستگردي پيگيري مي‌شود.

ديدار استقلال و پيام ساعت 17:15 فردا برگزار مي شود.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

اكبرپور بازي با پيام را از دست داد
    هر دم از اين باغ بري ميرسد !

نتيجه بازي مشخص نيست

يادتونه سال اول ليگ برتر استقلال فقط يه مساوي مي خواست تا قهرمان بشه ؟! ولي باخت و پيروزي قهرمان شد

من كه هنوز هم اميد دارم
    Last edited by gmuosavi; 25-04-2009 at 17:43.

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

خداروشکر
    این یارو تو این چند تا بازی فقط موقعیت خراب کرد
    ولی بازم این مرتیکه علیزاده رو میذاره
    من که چشمم آب نمیخوره
    باز هم با افسوس فراوان باید بگیم:
    انشاالله فصل بعد جبران میکنیم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوب تا حدودی امیدوار شدم به قهرمانی... حداقل موقعیتهای تک به تک رو به آسمون نمیزنیم.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تمام پیش بینی ها تا این پست ثبت شد !

امیدوارم فردا استقلال قهرمان بشه. اگه هم نشد، قسمت بوده. انشاا.. فصل های بعد جبران میکنه..

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

استقلال 3-پیام 1
    راستش یه جورایی وقتی به 2 تا قهرمانی پرسپولیس نگاه میکنم میبینم هر 2 تاش توی هفته ی اخر و شاید با شرایط بدتر از ما بوده
    انشاالله امروز یه معجزه رخ بده
    به امید برد فولاد و استقلال

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

انشاءالله 3 بر یک می بریم

به امید قهرمانی استقلال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •