متاسفانه خود تنظیم مقررات هم دست کمی از اونا نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متاسفانه خود تنظیم مقررات هم دست کمی از اونا نداره
الان يك ماه و نيمه تنظيم مقررات شكايت دادم.دو بار از ١٩٥ بهم زنگ زدن گفتن مشكلتونو اومدن حل كردن؟منم گفتم نه و اونا هم گفتن پيگيري ميكنيم..در كل بگم اينا هم پيگيريشون به درد خودشون ميخوره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سرعت شبانه 2 مگ آشنای اول شما رو چنده؟
بازم این مخابرات بیشعور بازی هاشو شروع کرد سرعت 128 محدود سرعت شبانه واسه دانلود بین 25 تا نهایتا 30 ای لعنت به هرچی مخابرات مفت خورها.
دوستان دیگه هم همین مشکلو شب ها پیدا کردن؟
مال من که شده 512 هرشب کمتر و کمتر میشه![]()
در ادامه پست قبلیم ، که ترافیکم منفی شده بود توسط دزدی آشنای اول و اینکه اطلاع نداده اینکه شبانه رو برداشتیم
.
فرداییش از گزینه 100 مگ ترافیک رایگان موقت استفاده کردم ، شبش دانلود کردماما سرعت رو 120 بود یعنی یه مگ و نصف سرویس مورد استفاده ام ! نکته جالب اینکه ترافیک کم نشد ! یعنی شبانه رو فقط یه شب برداشته بودن ! (لااقل برا من) چند روزه فقط نصفه شب ها مودمو روشن میکنم که تست کنم وضعیت بالاخره چی میشه چون هنوز 3 روز به پایان سرویسم مونده و میخوام سرویس دیگه ای انتخاب کنم (البته به ناچار)،
+
امشب متوچه دسته گل جدید آشنای اول شدم ، که به قول دوستمون تو پست بالا ، سرعت رو از یه مگ هم کمتر کردن و اینه که میبینید
اسم اینکارها رو چی میشه گذاشت ؟! یه شب تا 4 سرعت افتضاحه ، یه شب ترافیک کم میشه ، یه شب یه مگه ، یه شب 512 ، و معلوم نیست فردا شب چی در انتظار مشترک های بخت برگشته ست
+
هرچند میدونم اینا همش بهانه ست و هدف تیغ زدن بیشتر مشتری با فروش ترافیکه ، اما باز باید عرض کنم که اگه به قول خودشون پهنای باند ندارن ** میخورن فرتو فرت مشتری بگیرن که وضعیت بشه این![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 28-01-2015 at 05:50.
ظاهرا که ربط داشته!
چون امشب هم سرعت دانلودم به طور متوسط 32 هست
قبلنا تا ساعت 4 سرعت پایین بود و بعد اون بر می گشت به حالت عادی. الان تا خود 7 اینجوریه . آخه 2 مگ بعد سرعت آدم 60 کیلو باشه. از ساعت 2 شب تا 7 تو 5 ساعت فقط یه گیگ دانلود کرده. دیگه شورشو در آوردن. هیچکی دیگه دانلود نمی کنه تو این استان پس اینا با این پهنای باندی که می خرن چه غلطی می کنن
یه مشت راه زن و دزد برای من بشن سرویس دهنده نتیجش همین میشه دیگه. فرداشم میگن نت می خوای چی کار حتما
دزد اول - سرویس 2 مگ اسمی (دیال آپ سابق)![]()
اندیشه شبانه رو برداشتن ؟؟؟ یا دارن کلاهبرداری میکنن!
دیروز 1گیگ شارژ کردم ، صبح پاشدم دیدن حجم شده منفی -500 مگ ، 1گیگ الآن د.باره شارژ کردم ، زده حجم باقیمانده 400 مگ![]()
با این وضع شبانه آشنایه اول دیگه کلا نمیصرفه باید بریم دزد بعدیشاتل کسی داره ؟ وضعیت چه طوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)