فکر کنم 2600 تا LC بود ... آخر شب بودم زدم همش باهم برن و MA نفرستادم اگر اونارم میفرستادم رکورد جهانی میشد
البته توی جنگ ممکن هست بیشتر از این گیر آدم بیاد ولی موقع فارم کردن این بهترین رکوردم بود![]()
فکر کنم 2600 تا LC بود ... آخر شب بودم زدم همش باهم برن و MA نفرستادم اگر اونارم میفرستادم رکورد جهانی میشد
البته توی جنگ ممکن هست بیشتر از این گیر آدم بیاد ولی موقع فارم کردن این بهترین رکوردم بود![]()
خسته نباشی.
ایشون از بچه های حرفه ای این بازی فکر کنم باشه.
فکر کنم همین جا هم بوده
من زیاد توی 14 فارم کردم.
ولی یکجا نه.
مثلا یه روسنا 60 کیلو از هر کدوم داشته ولی من تو چند حمله غارتش کردم
مورال رو برای این گذاشتن که بازیکن های قوی راحب به بازیکنهای ضعیف حمله نکنن.
و بستگی به امتیاز دو طرف داره.
معمولا اگه امتیاز حمله کننده چند برابر مدافع باشه مورال از 100% کمتر میشه.
و معنیش اینه که مثلا اگه مورال 50% باشه یعنی نیروهای حمله کننده با نصف قدرتشون حمله میکنن یا به عبارت دیگه نصف نیروهای حمله کننده توی جنگ شرکت میکنن.
بله بهم گفت یوزرش اینجا : logosخسته نباشی.
ایشون از بچه های حرفه ای این بازی فکر کنم باشه.
فکر کنم همین جا هم بوده
کسی یه راهنمای کامل به انگلیسی یا فارسی سراغ نداره؟
به من میگه حرفه ای
بابا من کجا حرفه ایم؟من فقط یه کم بازی میکنم بعد به دلایلی روستاهامو می بخشم به اینو اوون
تو 12 دوبار تو 15 هم همینطور روستاهامو دادم رفته چون وقت نمیکنم خیلی سر بزنم یهو یه هفته نیستم و میرم سر درس و زندگی
این ورلد جدیدم خیلی کنده از همین الان هرکی به من نزدیکتره میتونه رو اماده نوبل روستاهام باشه چون خیلی اینجا کنده و من به زودی بیخیالش میشم
البته عادتم اینه که رنکم 2 رقمی بشه بعد بی خیال شم![]()
سلام ...
ببینید من خوب پیشرفت داشتم یا نه ؟؟؟
و17
و12کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arthas ریسورسات رو لول هاش رو بالا ببر بعد برو سراغ اسمیتلی و چیزی های دیگه ...
توی 12 رو می گم...
راست میگه.بعدش تو با این مقدار ریسورس که داری یه فارم توپ محسوب میشی.دیوارت خیلی لولش پایینه.ببرش بالا.مقدار سربازات چه قدره؟
دور و اطرافش رو نگاه کردم زیاد چیزی نبود که بخوان به عنوان فارم استفادش کنن...
اره دیگه باید تروپ زیاد بسازی ...
چون اگه اون کسایی که پوینت بالاتری دارن بفهمن تو هستی با این امکانات بد بختت می کنن...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)