میزان نگه داری باطریش در چه حدی هست دوست عزیز
میزان نگه داری باطریش در چه حدی هست دوست عزیز
اینترنت 4g تهران
با مودم dlink 932
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by siavash1234; 22-06-2016 at 09:00.
با گوشی هم تست کردین
یعنی فرق میکنه مودم با گوشی یا نه یکی
از تهران اکثرا راضی نیستا
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
درود
گوشیم 4gرا ساپورت نمیکنه
این تست تو ایستگاه مترو شهید بهشتی گرفتم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کاهش قیمت بستگی به حجم مصرف دارد، گفت: در گذشته هر گیگابیت اینترنت ۳۶۰۰ تومان بود که در این مدل تعرفهای به ۳۰۰۰ تومان رسیده است و اگر مشترکان تا ۱۰ گیگ استفاده کنند، این تخفیف بسیار پایینتر میآید.
دوستان کسی نیست راهنماییم کنه ؟ یه مودم تو سایت خود ایرانسل هست به قیمت 359 تومان . اون خوبه بگیرم ؟
Model: D-100 (3G, 4G, Wi-Fi)
سعادت اباد که سرعت شبا ۱۲۸ کیلوبایته!
Sent from my iPhone 6s+
دوست عزیز بهترین گزینه بدون شک e8372 هستش البته باتری نمیخوره که اونم مشکل نیست میتونید به هر وسیله ای که پرت usb داشته باشه یا شارژر موبایل یا پاوربانک وصل کنید.احتیاجی نیست انقدر زیاد هزینه کنید.در ضمن از ایرانسل نخرید من بهتون توصیه میکنم از سایت راستین بازار بخرید پشتیبانی سایتشون هم حرف نداره(یا از هر سایت مطمئن دیگه ای که خودتون سراغ دارید بجز ایرانسل)
سلام دوستان
بازم پیروی پست های قبلی که اگه خواننده چند صفحه اخیر تاپیک بوده باشید....فرصتی شد تا نتیجه های تست آنتن دستساز (یاگی اودا) ای که برای LTE ایرانسل درست کردم رو اینجا قرار بدم....
اول این خود آنتن ـه که روی میله آنتن TV نصب شده....7متر کابل coax هم مصرف کردم.
مقدارهای سیگنال با 4خونه از 5خونه آنتن
این هم نتیجه Speedtest با سرور داخلی
سرعت دانلود قشنگ بیشتر از 2MB/s هست....ولی محدود ـش تو ساعت های مختلف بین 1.5MB/s تا 2.5MB/s نوسان داره
جای میله آنتن TV روی پشت بوم خیلی بد هستش...وقتی آنتن رو دستم میگیرم و 1 الی 2 متری اونطرف تر میرم....سرعت میره بالای 3MB/s...........که چیزی ندارم اونجا که آنتن رو روش سوار کنم.....که قراره براش با بشکه و یه لوله فلزی، یه پایه درست کنم و جایی که دوست دارم بزارم
P.S
مودم توی خونه.....بدون آنتن اصلاً وصل نمیشه.............برای همین تست Speedtest هم نشد بگیرم
Last edited by t.63; 22-06-2016 at 16:37.
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون .
تو منطقه ما انتن 3جی ایرانسل رو حداکثر 3 تا از چهارتا پر می کنه . و پوشش 4 جی نداره . البته می خوام مودمم 4 جی رو هم ساپورت کنه . به نظر شما این مودم با توجه به انتن دهیم می تونه مناسب باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)