تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2164 از 2550 اولاول ... 11641664206421142154216021612162216321642165216621672168217422142264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,631 به 21,640 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز سرویس اولترای بنده 10 روز دیگه تموم میشه ، الان که میرم برای تمدید سرویس فقط تا 2 مگ هست و اصلا سرویس 5 مگ نیست . چجوری با اون سرعت تمدید کنم ؟؟
    دوست گرامی اولترا همون 2 مگ هست که اصطلاحا 2 مگ گفته میشه که سرعتش روی 8 تا 10 مگ بسته میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    لطفا بگید خط تلفن تا چند مگ میتونه ساپورت کنه و کیفیت در چه حدی هست ؟
    با تشکر
    کیفیت خط شما خیلی خوبه که احتمالا 16 تا 18 مگ رو ساپورت میکنه

3. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

بله اگه کیفیت خططتون پایین باشه روی سرعت کمتر بسته میشه. مثلا 2مگ خریده باشین و SNR روی پنچ ، شش باشه خطتونو روی 4 مگ میندد که SNR میره بالاتر و درسته که سرعتتون میاد پایین تر عوضش کیفیت خط بهتری دارین و زیاد قطع و وصل نمیشین.

خب از اسم جشنواره پیداست که به خاطر بعضی امکانات زیاد (هزینه کمتر، حجم بیشتر و مودم رایگان) محدودیتهایی هم خواهد داشت. اولین و مهمترین پارامتر اینه که این اکانتها یکساله هستن و وقتی شما اکانتو خریداری میکنین اینو قبول میکنین و حق اعتراض بعدی از شما سلب میشه. اگه بخواین قبل از یکسال اکانت یا ISP تونو عوض کنین باید جریمه پرداخت کنین. در مورد مودم رایگان که پول مودمو ازتون میگیرن حتی میشه گفت چندین برابر پول مودمو ازتون میگیرن. در مورد 2 گیگ حجم اضافه هم خمینطور. البته اگه بخواین یکساله استفاده کنین خیلی به صرفه هستن. بهترین مودلشم اینه که بدون مودم ب حجم اضافه و به صورت نقد خریداری کنین.
    در مورد انتقال خط اینطور نیست که همین اکانتی که کاربر داره از خط فعلی به خط جدید انتقال پیدا کنه. فرقی هم نمیکنه که اکانت جشنواره باشه یا اکانت عادی. وقتی کاربری میخواد خطشو انتقال بده باید اکانت فعلی رو برگشت بزنه که در مورد اکانت های عادی خیلی راحته و مابقی پول به حساب نماینده واریز میشه و میتونین ازش بگیرین و مابع التفاوت اکانت جدید که روی خط جدید میخواین رو فقط پرداخت می کنین. اما در مورد اکانت های جشنواره اگه بخواین اکانتو برگشت بزنین در مورد مودم رایگان پول که مبلغ گزاف 100000 تومن هست ازتون به عنوان جریمه گرفته میشه و عملا شما ضرر میکنین و یا در مورد حجم اضافه پول حجم اضافه ای که استفاده کردین ازتون کسر میشه. حالا اگه اون زمانی هم که شما میخواین اکانتو انتقال بدین این جشنواره نباشه در حقیق انتقال امکان پذیر نخواهد بود ولی میتونین از اکانت های عادی استفاده کنین.
    با تشکر مجدد از اطلاعات خوب و مفیدتون

منظور من البته انتقال خود شماره بود، اکانت بمونه ولی شماره را از یه آدرس به آدرس دیگه منتقل کنم که ظاهرا فروش گفت اون هم نمیشه، فکر کنم بهترین حالت برای من اکانت عادی هست چون 100% کمتر از یکسال تغییر پیدا میکنه آدرسم.

یه راهنمایی هم میخواستم، من خطم مشکل داشت، البته من قصد دارم شماره جدید بگیرم ولی به هر حال خط فعلی مشکل داشت، سوال را در اینجا نطرح کردم و با راهنمایی یکی از دوستان تونستیم شرایط را بهتر کنیم.

می خواستم در این مورد بهترین تنظیم مودم را بدونم تا همینطوری خط را روی سرعت پایینی نبندن:

وضعیت اولیه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از دوستان راهنمایی کردن که تنظیمات را به نحو زیر عوض کنم، وضع فعلی (در حالت اولیه تماما تیک داشت):

بعد اعمال تغییرات فوق مقادیر به شکل زیر تغییر پیدا کرد ولی متاسفانه هنوز از نظر سرعت چندان قابل قبول نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

[QUOTE=ice_man_sh;8506386]با تشکر مجدد از اطلاعات خوب و مفیدتون

منظور من البته انتقال خود شماره بود، اکانت بمونه ولی شماره را از یه آدرس به آدرس دیگه منتقل کنم که ظاهرا فروش گفت اون هم نمیشه، فکر کنم بهترین حالت برای من اکانت عادی هست چون 100% کمتر از یکسال تغییر پیدا میکنه آدرسم.

یه راهنمایی هم میخواستم، من خطم مشکل داشت، البته من قصد دارم شماره جدید بگیرم ولی به هر حال خط فعلی مشکل داشت، سوال را در اینجا نطرح کردم و با راهنمایی یکی از دوستان تونستیم شرایط را بهتر کنیم.

می خواستم در این مورد بهترین تنظیم مودم را بدونم تا همینطوری خط را روی سرعت پایینی نبندن:

با انتقال خود شماره تلفن فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه البته اگه مرکز مخابراتی تون فرق بکنه دیگه انتقال خط تلفن هم امکان پذیر نخواهد بود.

در مورد کیفیت خطتون هم زیاد رو این خطتون حساب باز نکنید و سعی کنید خط دیگه ای بخرین چون اصلا وضع این خط مناسب نیست. با ور رفتن با این خط هم وقتتون و هم هزینه تونو الکی هدر ندین.

6. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کمتر از 1 کیلومتر

مشکل عجیبی که دارم با پشتیبانی مخابرات یا همون 2020 امروز تماس گرفتم ایشون گفتن بیشتر از 4 مگ نمی تونم بخاطرکیفیت پایین استفاده کنم و اول ایشون می گفتند که snr پایین هست و من هرچقدر به ایشون گفتم snr > downstream بالای 30 هست ایشون حرف و عوض کردن وگفتند upstream د 10 هست ولی فکر کنم با توجه به اینکه من فقط می خوام downstream روی 8 مگ بره فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه . ایشون در ادامه گفتند که حتی 4 مگ هم زیاد و با توجه به کیفیت خط باید 2 مگ دوره بعد بگیرید!!!
    شما خطتون تا 16 مگ ساپورت میکنه اینی که پشتیبانی میگه حرف الکی هست میخوان سرعت رو بالا نبرن میگن اپ استریم پایین

8. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[QUOTE=eyneto;8506545]
    با تشکر مجدد از اطلاعات خوب و مفیدتون

با انتقال خود شماره تلفن فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه البته اگه مرکز مخابراتی تون فرق بکنه دیگه انتقال خط تلفن هم امکان پذیر نخواهد بود.

در مورد کیفیت خطتون هم زیاد رو این خطتون حساب باز نکنید و سعی کنید خط دیگه ای بخرین چون اصلا وضع این خط مناسب نیست. با ور رفتن با این خط هم وقتتون و هم هزینه تونو الکی هدر ندین.
    اقای نماینده به نظرتون اگه قرار نیست دوباره سرعتا برگرده زنگ بزنم بزارن خط رو رو 4 مگ

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

[QUOTE=mahdi1323;8507247]

اقای نماینده به نظرتون اگه قرار نیست دوباره سرعتا برگرده زنگ بزنم بزارن خط رو رو 4 مگ
    چرا مگه الان مشکل قطعی داری که میخوای ببری پایین تر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    لطفا بگید خط تلفن تا چند مگ میتونه ساپورت کنه و کیفیت در چه حدی هست ؟
    با تشکر
    خط شما الان به صورت G.DMT وصل شده که max 8Mbps میتونه بده
    In [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ITU G.992.1 (better known as G.dmt) is an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] standard for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . G.dmt full-rate ADSL expands the usable bandwidth of existing copper telephone lines, delivering high-speed data communications at rates up to 8 Mbit/s downstream and 1.3 Mbit/s upstream.

اگه سرعت شما رو ببرن رو 8 مگ نویز میره بالاتر و SNR Upstream شما الان نزدیک مرزه و از این هم پایینتر بره کیفیت خططون میاد پایینتر و قطعیش زیاد تر میشه
    و max سرعتی که یه کابل مسی میتونه بده 16M هستش اونم در شرایط ایده عال

خط من هم به علت بیکیفیت بون کابلها و نویز رو 10M نبستن و رو 8M بستن
    شرایط خط من الان:
    9190 Up Rate
    Down Rate 504
    SNR margin Upstream : 32.4 db
    Line Attenuation Upstream : 23.0 db
    SNR margin Downstream : 15.4 db
    Line Attenuation Downstream : 33.1 db

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[QUOTE=eyneto;8507337]

چرا مگه الان مشکل قطعی داری که میخوای ببری پایین تر؟
    نه اصلن ولی این مودم زایکسل خیلی مشکل دارم میگم اگه قرار نیست برگردونن بگم بزارن رو 4 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    الا وضع نت من چند هفته است از نظر پینگ خرابه!!!!!!

پینگ من با 8.8.8.8 بین 150 تا 420 تو ساعت های مختلف نوسان داره میبنی صبج ها پینگم رو 150 ایناست ولی بعده ظهر اینا میره رو 250 و بالاتر ولی از اون بدتر پینگ با هر سرور گیم BF4 یا.....همش در حال نوسان دوتا پینگ 130 میده یکی 350!!! موندم از چیه؟از dns یا..... کلا وقتی از کاهش پینگ استفاده می کنم درست میشه وپینگم یکدست 130 نشون میده!عملا بدونه کاهش پینگ نمی تونم بازی کنم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •