دوست گرامی اولترا همون 2 مگ هست که اصطلاحا 2 مگ گفته میشه که سرعتش روی 8 تا 10 مگ بسته میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست گرامی اولترا همون 2 مگ هست که اصطلاحا 2 مگ گفته میشه که سرعتش روی 8 تا 10 مگ بسته میشه
کیفیت خط شما خیلی خوبه که احتمالا 16 تا 18 مگ رو ساپورت میکنه
با تشکر مجدد از اطلاعات خوب و مفیدتون
منظور من البته انتقال خود شماره بود، اکانت بمونه ولی شماره را از یه آدرس به آدرس دیگه منتقل کنم که ظاهرا فروش گفت اون هم نمیشه، فکر کنم بهترین حالت برای من اکانت عادی هست چون 100% کمتر از یکسال تغییر پیدا میکنه آدرسم.
یه راهنمایی هم میخواستم، من خطم مشکل داشت، البته من قصد دارم شماره جدید بگیرم ولی به هر حال خط فعلی مشکل داشت، سوال را در اینجا نطرح کردم و با راهنمایی یکی از دوستان تونستیم شرایط را بهتر کنیم.
می خواستم در این مورد بهترین تنظیم مودم را بدونم تا همینطوری خط را روی سرعت پایینی نبندن:
وضعیت اولیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان راهنمایی کردن که تنظیمات را به نحو زیر عوض کنم، وضع فعلی (در حالت اولیه تماما تیک داشت):
بعد اعمال تغییرات فوق مقادیر به شکل زیر تغییر پیدا کرد ولی متاسفانه هنوز از نظر سرعت چندان قابل قبول نیست.
[QUOTE=ice_man_sh;8506386]با تشکر مجدد از اطلاعات خوب و مفیدتون
منظور من البته انتقال خود شماره بود، اکانت بمونه ولی شماره را از یه آدرس به آدرس دیگه منتقل کنم که ظاهرا فروش گفت اون هم نمیشه، فکر کنم بهترین حالت برای من اکانت عادی هست چون 100% کمتر از یکسال تغییر پیدا میکنه آدرسم.
یه راهنمایی هم میخواستم، من خطم مشکل داشت، البته من قصد دارم شماره جدید بگیرم ولی به هر حال خط فعلی مشکل داشت، سوال را در اینجا نطرح کردم و با راهنمایی یکی از دوستان تونستیم شرایط را بهتر کنیم.
می خواستم در این مورد بهترین تنظیم مودم را بدونم تا همینطوری خط را روی سرعت پایینی نبندن:
با انتقال خود شماره تلفن فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه البته اگه مرکز مخابراتی تون فرق بکنه دیگه انتقال خط تلفن هم امکان پذیر نخواهد بود.
در مورد کیفیت خطتون هم زیاد رو این خطتون حساب باز نکنید و سعی کنید خط دیگه ای بخرین چون اصلا وضع این خط مناسب نیست. با ور رفتن با این خط هم وقتتون و هم هزینه تونو الکی هدر ندین.
شما خطتون تا 16 مگ ساپورت میکنه اینی که پشتیبانی میگه حرف الکی هست میخوان سرعت رو بالا نبرن میگن اپ استریم پایین
[QUOTE=eyneto;8506545]اقای نماینده به نظرتون اگه قرار نیست دوباره سرعتا برگرده زنگ بزنم بزارن خط رو رو 4 مگ
[QUOTE=mahdi1323;8507247]چرا مگه الان مشکل قطعی داری که میخوای ببری پایین تر؟
خط شما الان به صورت G.DMT وصل شده که max 8Mbps میتونه بده
In [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ITU G.992.1 (better known as G.dmt) is an [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] standard for [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . G.dmt full-rate ADSL expands the usable bandwidth of existing copper telephone lines, delivering high-speed data communications at rates up to 8 Mbit/s downstream and 1.3 Mbit/s upstream.
اگه سرعت شما رو ببرن رو 8 مگ نویز میره بالاتر و SNR Upstream شما الان نزدیک مرزه و از این هم پایینتر بره کیفیت خططون میاد پایینتر و قطعیش زیاد تر میشه
و max سرعتی که یه کابل مسی میتونه بده 16M هستش اونم در شرایط ایده عال
خط من هم به علت بیکیفیت بون کابلها و نویز رو 10M نبستن و رو 8M بستن
شرایط خط من الان:
9190 Up Rate
Down Rate 504
SNR margin Upstream : 32.4 db Line Attenuation Upstream : 23.0 db SNR margin Downstream : 15.4 db Line Attenuation Downstream : 33.1 db
[QUOTE=eyneto;8507337]نه اصلن ولی این مودم زایکسل خیلی مشکل دارم میگم اگه قرار نیست برگردونن بگم بزارن رو 4 مگ
سلام
الا وضع نت من چند هفته است از نظر پینگ خرابه!!!!!!
پینگ من با 8.8.8.8 بین 150 تا 420 تو ساعت های مختلف نوسان داره میبنی صبج ها پینگم رو 150 ایناست ولی بعده ظهر اینا میره رو 250 و بالاتر ولی از اون بدتر پینگ با هر سرور گیم BF4 یا.....همش در حال نوسان دوتا پینگ 130 میده یکی 350!!! موندم از چیه؟از dns یا..... کلا وقتی از کاهش پینگ استفاده می کنم درست میشه وپینگم یکدست 130 نشون میده!عملا بدونه کاهش پینگ نمی تونم بازی کنم!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)