تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2164 از 2403 اولاول ... 11641664206421142154216021612162216321642165216621672168217422142264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,631 به 21,640 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حسرت

یکی از بچه ها از فن آوا گرفته بود بهش گفته بودن شبانه هم سرعت مثل روزه

شب اول که دید سرعت 1 مگ که روزا رو 6 تا 8 مگ میره اومده رو 1.5 مگ شکایت کرد

فایل صحبت با فروشنده رو ضبط کرده بود ، روز و تاریخ و ساعت رو داد اونا هم چک کردن و دیدن درسته به شرکت ازجا دادن

بهش گفتید باید همینطوری بهش بدید و مجبورشون کردن

پس نشد نداره درسته تو سیستمشون اینطوری تعریف شده که یوزر شب ها لیمیت شه ولی ایا واسه خودشون و اطرافیان هم این لیمیت ها اعمال میشه

خیر پس وقتی پای قانون میاد وسط !!! (جان اَن) و سوتی میدن مجبور میشن همونو بهتون بدن

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه مدرکی هم بذاری !

ربطی به یوزر جدید و قدیم نداره و مال قدیمی ها رو هم کم کم دارن برمیدارن ، جدیدا که کلا شبانه ندارن (جز یکساله 1مگ و 2مگ)

رئیس مخابرات به شما زنگ زد که ببخشید دانلود شبانه رو برداشتن !! (فیلم هندی زیاد نگاه میکنید ) ، (اسم رئیس رو میشه بگید ما سوال کنیم !)

هیچ وقت سرعت زیر اون چیزی که میگن باید بدن نیس ، شما سرعتون رو تقسیم بر 8 کنید میفهمید ؛، حالا اونا یه کم بالا میبرن شما فکر میکنید سرعت واقعی همونه
    مثلا 1مگ باید حداکثر 128 باشه ، حالا این میان میذارن تا 200 300 میبره ، فقط در صورتی که زیر 128 باشه میتونید شکایت کنید والسلام

مگه میشه واسه 1مگ شما با ، 200 دنلود کنی ، مثلا دوست شما 500 ، !!!! سرعت مال همه یکسان ه و بستگی به سرور و خط شما داره

داداش من هیچ کدوم از حرفات رو منطق نیست ، خواهشا قصه تو این تاپیک نباف
    Last edited by light; 26-01-2015 at 19:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان برای خط 883 قدیم و 3383 جدید بهترین سرویس دهنده کدومه؟
    جز اندیشه البته که اصلا بدرد نمیخوره و بعد تموم شدن محدودیت حجمی 6 گیگ سرعت زیر 20 هست (128 نامحدود اندیشه)

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

دوست عزیز Light. اینترنت با پهنای باند 1 مگ باید سرعت حداقل 128 KB/s داشته باشه.. نه حداکثر. + اینکه آشنای اول اصلا قانون ثابت و نوشته شده ای نداره که به همه اعمال شه. این خودش تخلفه. تو sla استاندارد مخابرات نوشته شده که نباید بین یوزر ها تبعیض قائل بشه. خوب الان من به امید یکی از فامیلامون که نتش خیلی خوبه اومدم و مخابرات دیدم هرچقدر که واسه اون خوبه واسه من افتضاحه. این یعنی چی؟ یعنی حتی اگه شما با تحقیق هم از یه شرکتی اینترنت بگیری نمیتونی انتظار داشته باشی خدماتش اونطوری که فکر میکنی باشه. این یعنی حروم زاده بازی مطلق. همه چی هم دست خودشونه و اگه بخوان میتونن راحت مشکل هرکسی رو حل کنن، ولی این توهم رو به مشتری های بدبخت میدن که مشکل از خودتونه و کاری از دست ما بر نمیاد....

5. 6 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سرعت امشب از افتضاح هم اونورتره
    یه وب رو به زور باز می کنه
    دیگه شورش رو در آوردن!!!!!!!!

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوست عزیز Light. اینترنت با پهنای باند 1 مگ باید سرعت حداقل 128 KB/s داشته باشه.. نه حداکثر. + اینکه آشنای اول اصلا قانون ثابت و نوشته شده ای نداره که به همه اعمال شه. این خودش تخلفه. تو sla استاندارد مخابرات نوشته شده که نباید بین یوزر ها تبعیض قائل بشه. خوب الان من به امید یکی از فامیلامون که نتش خیلی خوبه اومدم و مخابرات دیدم هرچقدر که واسه اون خوبه واسه من افتضاحه. این یعنی چی؟ یعنی حتی اگه شما با تحقیق هم از یه شرکتی اینترنت بگیری نمیتونی انتظار داشته باشی خدماتش اونطوری که فکر میکنی باشه. این یعنی حروم زاده بازی مطلق. همه چی هم دست خودشونه و اگه بخوان میتونن راحت مشکل هرکسی رو حل کنن، ولی این توهم رو به مشتری های بدبخت میدن که مشکل از خودتونه و کاری از دست ما بر نمیاد....
    عزیزم گفتم که به سرور و خط بستگی داره ، هر خط یه مرکزی واسه خودش داره ، خط 333 با خط 555 فرق داره ،
    یعنی شما میگی میگی میتونن واسه شما رو که 1مگ هست بکنن ، 512 !

خدائی شما رو چه حساب میگید ، جایی نگید بهتون میخندن

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 آشنای اول دارم
    دیروز تمدید کردم، اما دانلود شبانه ام سرعتش به 32 رسیده!
    البته هنوز رایگان هست
    قبلا شب ها متوسط 1.2 گیگ دانلود می کردم، اما بعد از تمدید، رسیده 600 مگ
    Last edited by CHAPTER; 27-01-2015 at 09:44.

9. 2 کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

لعنت به آشنای اول و نت مزخرف این خراب شده و دزد هایی که از این وضعیت نون میخورن
    آشنای اول دانلود رایگان شبانمو برداشت !! اونم در حالی 5 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشد ! امروز دیدم قطع شده ! رفتم دیدم ترافیک باقیمانده رو زده منفی 1.60 گیگ در صورتی که دیشب 500 مگ داشتم و دیشب دقیقا همین حدود 2 گیگ دانلود داشتم مثه باقی شب ها ! اما اینبار ترافیک کم شد !
    .
    رفتم تیکتی که 5 روز پیش زده بودم مبنی بر اینکه چرا دانلود شبانه سرعتش اینقد افت کرده و قطعو وصل میشه رو دیدم همین امروز کلا قطع کردن شبانمو و اینجور جواب داده :

با اینا چیکار کنم من ! الانم با نت گوشی اومدم
    دوستان به نظرتون تکلیف چیه ؟! اینا ظاهرا کم کم دارن اونایی که شبا دانلود میکنن رو شناسایی و یکی یکی از دور خارج میکنن احمق ها لااقل نزاشتن این ماه دوره ام تموم شه و با یه اطلاع رسانی عین بچه ی آدم این دزدی رو انجام بدن !
    شکایت و پیگیری هم که طبق معمول تو این مملکت وقت تلف کنیه و کلا فقط به سازمان تنظیم مقررات یه ایمیلی میزنم ! در همین حد !
    .
    کدوم سرویس ها حالا رایگان شبانه داره ؟! لابد 512 ؟ سرویسم 2 مگ با ترافیک 8 گیگ بود ... و تقریبا راضی بودم یه مدت با وجود اوضاع باقی شرکت ها اما الان دیگه مفت هم نمی ارزه بدون دانلود حتی اگه قیمت هر گیگ ترافیک اضافی 1000 تومن باشه !
    +
    امیدوارم تموم درامد این دزدی ها و کم فروشی ها خرج دوا درمونشون شه ...
    سلام دوستان
    من 512 آشنای اول دارم
    دو مگ منم سرعتش کم شده با این تفاسیر اگه منم تیکت بزنم منو هم شناسایی میکنن شبانه منم بر میدارن احتمالا
    سرعت من روزا همون دومگه ولی شبانه چند روزه شده یک مگ اصلا فیکس فیکس یک مگ شده ولی هنوز رایگانه خداروشکر
    Last edited by Microsoft Windows; 27-01-2015 at 08:06.

11. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من 512 آشنای اول دارم
    البته هنوز رایگان هست
    قبلا شب ها متوسط 1.2 گیگ دانلود می کردم، اما بعد از تمدید، رسیده 600 مگ
    سلام
    ربطی به تمدیدتون نداره
    مال منم دیشب داغون بود با اینکه 15 روز پیش تمدید کردم (512)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه مدرکی هم بذاری !

ربطی به یوزر جدید و قدیم نداره و مال قدیمی ها رو هم کم کم دارن برمیدارن ، جدیدا که کلا شبانه ندارن (جز یکساله 1مگ و 2مگ)

رئیس مخابرات به شما زنگ زد که ببخشید دانلود شبانه رو برداشتن !! (فیلم هندی زیاد نگاه میکنید ) ، (اسم رئیس رو میشه بگید ما سوال کنیم !)

هیچ وقت سرعت زیر اون چیزی که میگن باید بدن نیس ، شما سرعتون رو تقسیم بر 8 کنید میفهمید ؛، حالا اونا یه کم بالا میبرن شما فکر میکنید سرعت واقعی همونه
    مثلا 1مگ باید حداکثر 128 باشه ، حالا این میان میذارن تا 200 300 میبره ، فقط در صورتی که زیر 128 باشه میتونید شکایت کنید والسلام

مگه میشه واسه 1مگ شما با ، 200 دنلود کنی ، مثلا دوست شما 500 ، !!!! سرعت مال همه یکسان ه و بستگی به سرور و خط شما داره

داداش من هیچ کدوم از حرفات رو منطق نیست ، خواهشا قصه تو این تاپیک نباف

ببخشید دیگه نمیدونستم باس صداشو ضبط کنم

بنده 2 ماه قبلش شکایت کرده بوده در رابطه با زیر میزی هایی که میگیرن ، تعرفه ها و .... و بعدش که اصلا رفتم از رو مخابرات زنگ زد طرف و قول داد همون مشکلات رو تو جلسه بعدیشون مطرح کنه

حرف من چیز دیگه ای بود

اگه تو قرارداد باشه مجبورا بدن

مثل اتفاقی که برای یکی از دوستان تو شرکت دیگه افتاد و مجبور شدن همونطوری بهش سرویس بدن

شما متن منو درست بخون بعد بیا نطق کن

من گفتم سرویس 1 مگ فن آوا در روز سرعت بین 6 تا 8 میده (خط رو روی 6 یا 8 میبندن) و شب ها لیمیت میشه

به اون گفته بودن روز و شب یکیه چون روز و تاریخ و صدای ضبط شده داشت شکایت کرد و عین همونو گرفت ، رو هر شرکتی که باشی وقتی ارجاع بدی مشکل رو به تنظیم اونا به شرکت میگن و باید سریع پیگیری کنه

14. 2 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •