سلام ب همگی...من یه فلش وصل میکنم به ایکس باکس بعد به دستگاه تعریفش میکنم...بازی نصب میشه...saveمیشه ...ولی عد خاموش روشن کردن مجدد دستگاه پروفایل پاک میشه ...دوستان دلیل چیه؟؟؟![]()
سلام ب همگی...من یه فلش وصل میکنم به ایکس باکس بعد به دستگاه تعریفش میکنم...بازی نصب میشه...saveمیشه ...ولی عد خاموش روشن کردن مجدد دستگاه پروفایل پاک میشه ...دوستان دلیل چیه؟؟؟![]()
salam b hamegi....man ye felash tarif kardam be xbox bad bazi nasb kardamo bazi kardamo save kardam...vali mojadadan dastgah ro khamosh roshan mikonam profile pak mishe.....
khastam bebinam dalilesh chiye
اگه ریجن دستگاهتون pal هست شما باید بازی های pal - free و البته ntsc بگیرید (یعنی فقط بازی ntsc j نگیرید)
ولی اگه ntsc j هست فقط بازی های ntsc j میتونید بگیرید
((ریجن دستگاه هم رو جعبش نوشته))
Last edited by alireza_sun72; 01-03-2011 at 15:27.
خب شما بدون اون بازیها ایکس باکس الیت رو 450 میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
از ه ک این اسلیم خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ تا قبل از عید کپی خور میشه درست و حسابی این اسلیم یا نه ؟؟؟؟ قیمتش چند میشه ؟؟؟؟؟؟ آخه یه جورایی دیگه نمیصرفه آدم الیت بگیره حالا که این اسلیمها هستن !!!!!
تو این چند سالی که ما تو Game غوطه ور بودیمیه چیزی رو متوجه شدیم اونم اینه که واقعا نمیشه از روی عکس حتی گرافیک بازی رو تشخیص داد !!
این فقط یک حالت نمادین هست تا کمی از جزئیات رو ببینید وگرنه گرافیک بازی تو حالت Rendering معلوم میشه.
salam b hamegi...
man ye felash 8 be dastgaham tarif kardam bazi nasb kardam bazi ham kardam...save ham mishe...
vali profilam bad az roshan kardane mojadad dastgah pak mishe...
dalilesh chiye?
چرا پستمو (کرایسیس2) رو پاک کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مگه اینترنت توی ایران الان رو به موت نیست ؟
نسخه ایکس باکس 360 «کرایسیس 2» متحیر کننده است (قسمت اول)
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
جان؟چه ربطی داشت؟؟
تو کفم شما چه طوری تونستی آن بشی
همه اد لیست من و کل رفیقهای من یا آف هستند یا انقدر سرعتشون پایین اومده که زورکی PM میدند !
بعد ربطشو خود بفهم دیگه ، نمیشه گفت![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)