نه عزیز نه دارم و نه آنلاک کردم. توی تاپیک مودم یه نفر گذاشته. نتیجه رو اعلام کنید
نه عزیز نه دارم و نه آنلاک کردم. توی تاپیک مودم یه نفر گذاشته. نتیجه رو اعلام کنید
دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
یکی از مودم ها همیشه رو automat قرار داره کانکت شدنش . به هیچ وجه فرقی نمیکنه و این اتفاق هم فقط برای شبانه می افته![]()
اقا من دانلود های حجیم دارم بهترین و ارزونترین بسته های 4g ایرانسل رو معرفی میکنید؟
بسته های ساعتی شبانه
جالبه یکی از مصوبه های همون جلسه ای که قرار شد اینترنت ارزون بشه مصوبه افزایش نرخ نلفن ثابت بود.اون چند روزه الان اجرایی شده ولی همچنان از کاهش قیمت اینترنت خبری نیست.آدم به کی بگه؟دوستان پس این کاهش قیمتی که همه خبرگزاری ها و وزیر و کبیر دارن چند روزه میگن کو کجاس قیمتا که هیچ فرقی نکرده
Last edited by Royce; 21-06-2016 at 15:24.
دوستان با سلام
من قصد خرید یک روتر با قابلیت ساپورت4G را دارم دوستانی که مودم D100 را دارند آیا از کارکرد وگیرندگی4G این دستگاه راضی هستید. ممنون میشم کمی توضیح دهید
سلام بهترین سرویس نا محدود برای دانلود بالا کدوم هست؟
من ایرانسل دو مگ(وایمکس) دارم و ماهانه تا 200 گیگ دانلود میکنم. اما دوست دارم بیشتر بشه... آیا سرویس بهتری سراغ دارین؟
این مملکت کدوم کارش درست بوده که این یکی باشه ؟! اینقدر از این حرف ها میزنن و تا عملی بشه گاو همسایه هزار بار زاییده .![]()
روش آنلاک مودم LH92 در اینجا خودم تست کردم شد رایتل روش انداختم . البته ریسک کردم گفتم یا مودم نابود میشه یا آنلاک!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- - - Updated - - -
Last edited by stere1980; 21-06-2016 at 20:58.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)