سلام دوست عزیز نمیتونم پیغام خصوصی ارسال کنم چون تازه عضو شدم . اگر که انلاین شدین یه ندا بدید این ایمیل من باهم توافق کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز نمیتونم پیغام خصوصی ارسال کنم چون تازه عضو شدم . اگر که انلاین شدین یه ندا بدید این ایمیل من باهم توافق کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by raissi123; 28-06-2014 at 09:25.
سلام دوستان 512 رو که چند صفحه پیش گفتن 90 دانلود میده( یعنی 720) دو سه سال پیش فقط سرویس 512 رو با همین سرعت میبستن. بقیه سرویس ها چطوره؟ من الان طرح 6 ماهه 512 دارم مال پارسال سرعت واقعی (64) میده. میخواستم بدونم طرح های 1 مگ و 2 مگ مبین نت رو چه سرعت هایی بسته میشه؟ چند ماهه بودن و حجمش که فرق نمیکنه؟
2 مگ تا380 میده
همه طرح ها افزایش سرعت دادن
خیر الان از 3-7 هست
من الان هم یک مگابیت دارم هم دومگابیت سرعت یک مگابیت همون یک مگابیت بسته شده ولی دو مگ روی سه مگابیت
منم دو مگ دارم راضیم ولی هزینه گیگ اضافه 10000 تومن نسبت به 5000 تومن adsl یکم گرونه اینو کمش کنن واقعا میصرفه واسه من
ولی دو مگابیت هر گیگ اضافش 12 نومنه یک مگابیت 10 تومنه شاتل هم دارم تو خونه ی داییم هر گیگ اضافش 3800 تومنه هرچی هم ایمیل میزنی واسه شکایت یا انتقاد میگن همینی که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه ما هم که مجبوریم چون اینجا به غیر از مبین نت چیزه دیگه ای نیست.
دوستان من وقتی نت رو وصل میکنم و کانکشن رو enable میکنم بعد باز کردن مرورگر و بدون باز کردن هیچ صفحه ای ترافیکم مصرف میشه و تو قسمت sent کانکشن بالا میره یا وقتی وسط دانلود pause میزنم هم همین اتفاق میوفته . این بخاطر مشکل تو سیتممه یا مبین نت ؟
ویندوزم امروز عوض کردم
دوستان پینگتون چطوره؟ الان سرورهای خارجی برا من حول و حوش 200 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)