تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2163 از 2403 اولاول ... 11631663206321132153215921602161216221632164216521662167217322132263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,621 به 21,630 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من آشنای اول دارم فرت فرت قطع میشه دانلود شبانه هم مزخرفه سرعت دانلود 6تا7 کیلوبایت
    میخام برم اندیشه بگیرم!
    کسی نظری نداره؟
    چه سرعتی دارید و تو ساعت رایگان چقدر دانلود می کنید؟
    من آشنای اول دارم این دوروزه یکم افت کرده ولی نه به این شکلی که شما می گید

2. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه سرعتی دارید و تو ساعت رایگان چقدر دانلود می کنید؟
    من آشنای اول دارم این دوروزه یکم افت کرده ولی نه به این شکلی که شما می گید
    من 2مگ دارم
    تو ساعت رایگان اصن دانلود نمیشه ارور اتصال میده یا با سرعت کم بین 6تا 7 کیلوبایت!
    برا من یک هفته هست افت شدید کرده رو اعصبام رفته

4. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من 2مگ دارم
    تو ساعت رایگان اصن دانلود نمیشه ارور اتصال میده یا با سرعت کم بین 6تا 7 کیلوبایت!
    برا من یک هفته هست افت شدید کرده رو اعصبام رفته
    2مگ ماهانه یا یه ساله؟
    چون تا اونجایی که شنیدم ماهانه ساعت رایگان نداره!

6. این کاربر از samin_panahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

2مگ ماهانه یا یه ساله؟
    چون تا اونجایی که شنیدم ماهانه ساعت رایگان نداره!
    ماهانه.
    چرا داره اما بعد از ساعت یک بهتره مودم رو بوسید گذاشت گرفت خوابید!
    در این حد!

8. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رو چه جسابی میگین که مخابرات برای سرعت 2 مگ دانلود رایگان شبانه رو برداشته ؟؟ پس من الان چجوری شبانه رایگان دانلود میکنم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من اندیشه 1024 هم گرفتم بازم آشغاله لعنتی، خر ما از کردگی دم نداشت واقعا، ماهی 42 تومن پول بده بعد سرعت آشغال باشه، لعنت بهشون

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

لعنت به آشنای اول و نت مزخرف این خراب شده و دزد هایی که از این وضعیت نون میخورن
    آشنای اول دانلود رایگان شبانمو برداشت !! اونم در حالی 5 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشد ! امروز دیدم قطع شده ! رفتم دیدم ترافیک باقیمانده رو زده منفی 1.60 گیگ در صورتی که دیشب 500 مگ داشتم و دیشب دقیقا همین حدود 2 گیگ دانلود داشتم مثه باقی شب ها ! اما اینبار ترافیک کم شد !
    .
    رفتم تیکتی که 5 روز پیش زده بودم مبنی بر اینکه چرا دانلود شبانه سرعتش اینقد افت کرده و قطعو وصل میشه رو دیدم همین امروز کلا قطع کردن شبانمو و اینجور جواب داده :

مشترک گرامی به دلیل افزایش ترافیک مصرف مشترکین در ساعات مذکوراز سرعت کاسته می شود.در ضمن سرویس شما شامل دانلود رایگان شب نمی باشد.
    با اینا چیکار کنم من ! الانم با نت گوشی اومدم
    دوستان به نظرتون تکلیف چیه ؟! اینا ظاهرا کم کم دارن اونایی که شبا دانلود میکنن رو شناسایی و یکی یکی از دور خارج میکنن احمق ها لااقل نزاشتن این ماه دوره ام تموم شه و با یه اطلاع رسانی عین بچه ی آدم این دزدی رو انجام بدن !
    شکایت و پیگیری هم که طبق معمول تو این مملکت وقت تلف کنیه و کلا فقط به سازمان تنظیم مقررات یه ایمیلی میزنم ! در همین حد !
    .
    کدوم سرویس ها حالا رایگان شبانه داره ؟! لابد 512 ؟ سرویسم 2 مگ با ترافیک 8 گیگ بود ... و تقریبا راضی بودم یه مدت با وجود اوضاع باقی شرکت ها اما الان دیگه مفت هم نمی ارزه بدون دانلود حتی اگه قیمت هر گیگ ترافیک اضافی 1000 تومن باشه !
    +
    امیدوارم تموم درامد این دزدی ها و کم فروشی ها خرج دوا درمونشون شه ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 25-01-2015 at 14:40.

12. 11 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آشنای اول دانلود رایگان شبانمو برداشت !! اونم در حالی 5 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشد ! امروز دیدم قطع شده ! رفتم دیدم ترافیک باقیمانده رو زده منفی 1.60 گیگ در صورتی که دیشب 500 مگ داشتم و دیشب دقیقا همین حدود 2 گیگ دانلود داشتم مثه باقی شب ها ! اما اینبار ترافیک کم شد !
    .
    رفتم تیکتی که 5 روز پیش زده بودم مبنی بر اینکه چرا دانلود شبانه سرعتش اینقد افت کرده و قطعو وصل میشه رو دیدم همین امروز کلا قطع کردن شبانمو و اینجور جواب داده :

دوستان به نظرتون تکلیف چیه ؟! اینا ظاهرا کم کم دارن اونایی که شبا دانلود میکنن رو شناسایی و یکی یکی از دور خارج میکنن احمق ها لااقل نزاشتن این ماه دوره ام تموم شه و با یه اطلاع رسانی عین بچه ی آدم این دزدی رو انجام بدن !
    شکایت و پیگیری هم که طبق معمول تو این مملکت وقت تلف کنیه و کلا فقط به سازمان تنظیم مقررات یه ایمیلی میزنم ! در همین حد !
    .
    کدوم سرویس ها حالا رایگان شبانه داره ؟! لابد 512 ؟ سرویسم 2 مگ با ترافیک 8 گیگ بود ... و تقریبا راضی بودم یه مدت با وجود اوضاع باقی شرکت ها اما الان دیگه مفت هم نمی ارزه بدون دانلود حتی اگه قیمت هر گیگ ترافیک اضافی 1000 تومن باشه !
    +
    مخابرات 1ساله 1مگ و 2مگ ، دانلود رایگان داره ، میتونید تعویض کنید

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مخابرات 1ساله 1مگ و 2مگ ، دانلود رایگان داره ، میتونید تعویض کنید
    عزیز من با این ثباتی که مخابرات از خودش نشون داده باید عقلمو از دست داده باشم برم یه ساله بگیرم !
    .
    در ضمن چون تا چند ماه دیگه از منزل فعلی نقل مکان میکنیم احتمالا برم سمت همین 512 مزخرف ! یه پسرفت دیگه به جای پیشرفت
    Last edited by SA.JJ.AD; 26-01-2015 at 04:37.

15. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

.

.
    +

اگه یوزر قدیمی بودی و با اون شرایط بهت فروختن باید بهت شبانه بدن

همین تیکت رو بفرست واسه تنظیم مقررات

بگو اینا پهنای باند کم آوردن اومدن شبانه یوزرها رو برداشتن در صورتی که به من با شرط شبانه رایگان فروختن

من سر همین موضوع خود رییس مخابرات استان زنگ زد کلی عذر خواهی کرد البته من خیلی چیزای دیگه مثل زیر میزی گرفتن و اینا هم توضیح داده بودم اونم زنگ زد اسم اونا رو بگیره ولی خوب من نمیتونستم کسی که کارمو راه انداخته لو بدم ، تو این مملکت هر جا زیر میزی بدی و آشنا داشته باشی کارت راه می افته بهتره به همین قانع باشیم چون جز این فقط باس عصابمون خورد شه و حصرت بخوریم و منتظر بمونیم کی وضعیت درست شه که تو این استان ما هرگز نمیشه

17. 3 کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •