تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2163 از 3195 اولاول ... 1163166320632113215321592160216121622163216421652166216721732213226326633163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,621 به 21,630 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه دسته ایکس باکس بی سیم دارم یه کابل هم خریدم که به بالای دسته وصل میشه و usb میشه
    هر کاری میکنم وصل نمیشه به کامپیوتر درایور دسته رو هم نصب کردم (وقتی دسترو وصل کردم خودش از ویندوز اپدیت یه فایل 3 مگی دانلود کرد و نصب شد )
    تو فیفا 11 هم این دسته کار نمیکنه
    اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ازش
    سلام
    فکر نکنم با این کابلهای usb بشه دسته رو به کامپیوتر شناسوند...فکر کنم اینها فقط برای شارژ باتری مخصوص هستن.
    لطفا یکی از استادان کنسول جواب بده تا ما هم از شک و شبهه در بیایم.

2. 2 کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    قیمت xbox slim یا elite توی بندر عباس و قشم رو کسی میدونه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه دسته ایکس باکس بی سیم دارم یه کابل هم خریدم که به بالای دسته وصل میشه و usb میشه
    هر کاری میکنم وصل نمیشه به کامپیوتر درایور دسته رو هم نصب کردم (وقتی دسترو وصل کردم خودش از ویندوز اپدیت یه فایل 3 مگی دانلود کرد و نصب شد )
    سلام

FIFA 11 کامپیوتر کلا با دسته مشکل داره و در بازی دسته شناسایی نمیشه!

تا اونجایی هم که میدونم هیچ پچ درست و درمونی هم براش اختراع نشده!

5. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام

اخه با برنامه game ranger میشه فیفا 11 رو تو پی سی انلاین بازی کرد(البته مجانی)
    به هوای انلاین بازی کردن اون کابلو گرفتم
    ولی خودمونیم گرافیک فیفا 11 xbox کجا فیفا 11 pc کجا!!!
    توی pc تنظیمات گرافیکو رو بالاترین درجه گزاشتم ولی یک چهارم xbox هم نمیشد!
    همیشه فکر میکردم گرافیک بازی های pc بیشتر از کنسول هاست ولی نظرم عوض شد (و فکر کنم دلیلش اینه که کنسول ها واسه بازی ساخته شدن و هیچ باگی ندارن)
    فیفا 11 اولین بازی هست که هم pcشو دارم هم xbox
    (در ضمن سیستم کامپوترمم قویه! اینو گفتم که یه موقع نگین pcت ضعیفه! )

7. 3 کاربر از alireza_sun72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اخه با برنامه game ranger میشه فیفا 11 رو تو پی سی انلاین بازی کرد(البته مجانی)
    به هوای انلاین بازی کردن اون کابلو گرفتم
    آهان ازون لحاظ!

من که یه چند بار رفتم GR همش باختم! بعدش دیگه کفشامو آویزون کردم!

حالا من یه مقدار جست و جو میکنم اگه راهی پیدا کردم توی پ خ براتون میگم.

ولی خودمونیم گرافیک فیفا 11 xbox کجا فیفا 11 pc کجا!!!
    دقیقا !

منم خودم به خاطر آنلاین رفتم نسخه PC رو هم گرفتم بعد چند دست بازی پاکش کردم!!

با کلی پچ و دستکاری و ... یکمی گرافیک رو درستش کردم ولی باز هم گرافیک اون چیزی که انتظار داشتم روی PC باشه نبود!!
    تازه اعصابم از دست لگ های بی مورد خورد شده بود ! بعد دو دقیقه بازی یه دفعه بازی لگ میزد! با اینکه سیستمم هم نسبتا خوبه!

جالب اینجاست که بعد از یکم جست و حو متوجه شدم حتی کسانی که گرافیک های قوی ( از جمله 5970) و CPU های بسیار قدرتمند ( i7 980X) دارن هم این مشکل لگ بی مورد رو دارن!

حالا همه اینها یه طرف گیم پلی بازی که از زیر زمین تا پشت بوم با نسخه کنسولی فرق میکرد یه طرف!!

9. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حالا همه اینها یه طرف گیم پلی بازی که از زیر زمین تا پشت بوم با نسخه کنسولی فرق میکرد یه طرف!!
    حالا اینایی که گفتی یه طرف: دی
    بعضی نسخه pc رو تو آنلاین رو fast میزارن... ببین چی میشه

اصلا حال نمیده... 11 کجا و 10 کجا !!

11. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یعنی هم باید GOLD بخری و هم باید اکانت EA رو بخری ؟
    آره میلاد !! من نمیدونم این دیگه چه صیغه ای شده !! البته مقصرش MS هستا که نمیخواد یکم هوای مشتریاش رو داشته باشه !!

لاکردار شده یه دیکتاتوریه نرم افزاری !!
    اگه نسخه PC بازی رو هم خریدداری کردید احتمالا با یه افت فریم عجیب روبرو خواهید شد که مربوط میشه به PhysX بازی که خودکار میاد روی CPU که باید با یه سری دستکاری ها در یکی از فایل های بازی PhysX رو تغییر بدین و ببرین روی GPU.
    شهاب از بس که ملت و Fan های ATI از انحصاری شدن PhysX شکایت کردن و گفتن چرا این امکان هر روز داره توسط شرکت های بازی سازی بیشتر پشتیبانی میشه دیگا اینا اومدن Process رو انداختن رو CPU که به خاطر نا هماهنگی CPU های فعلی هنوز بازده لازم رو نداره ! البته خیلی خیلی برنامه ی سبکی هست ولی نمیدونم چرا اونایی که رو CPU رندر میشن خوب عمل نمیکنن زیاد !!

سلام
    داداش این سیم برای شارژ کردن باطری دسته هست نه تبدیل کردنش به دسته USB .

برای وصل کردن دسته های Wireless حتما باید Xbox 360 Control Wireless Adaptor بخری که اونم گرونه یه دسته سیمی بگیری سنگین تری !!

برای Config کردن دسته با OS های XP,Vista,Seve7 من یه برنامه ی توپ دارم که تو Laptop ام هست و الان Laptop ام هم مشکل داره , درستش کنم میزارم براتون.
    سلام
    فکر نکنم با این کابلهای usb بشه دسته رو به کامپیوتر شناسوند...فکر کنم اینها فقط برای شارژ باتری مخصوص هستن.
    لطفا یکی از استادان کنسول جواب بده تا ما هم از شک و شبهه در بیایم.
    بله درسته عزیز.

سلام

شهاب این FIFA با چیه PC مشکل نداره !!

آهان ازون لحاظ!

من که یه چند بار رفتم GR همش باختم! بعدش دیگه کفشامو آویزون کردم!

حالا من یه مقدار جست و جو میکنم اگه راهی پیدا کردم توی پ خ براتون میگم.

دقیقا !

منم خودم به خاطر آنلاین رفتم نسخه PC رو هم گرفتم بعد چند دست بازی پاکش کردم!!

با کلی پچ و دستکاری و ... یکمی گرافیک رو درستش کردم ولی باز هم گرافیک اون چیزی که انتظار داشتم روی PC باشه نبود!!
    تازه اعصابم از دست لگ های بی مورد خورد شده بود ! بعد دو دقیقه بازی یه دفعه بازی لگ میزد! با اینکه سیستمم هم نسبتا خوبه!

جالب اینجاست که بعد از یکم جست و حو متوجه شدم حتی کسانی که گرافیک های قوی ( از جمله 5970) و CPU های بسیار قدرتمند ( i7 980X) دارن هم این مشکل لگ بی مورد رو دارن!

بابا دمت گرم !! رو سفیدمون کردی !! ما با این بازیه مسخرمون همه رو بردیم تا حالا

شهاب به نکته ی زیبایی ( ) اشاره کردی !!

منم الان هم رو PC دارم هم رو 360 , نسخه ی PC ایش فکر کنم پورت شده ی نسخه ی 2009 هست !! واقعا افتضاحی بیش نیست !!

13. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت . اینکه بنده ایکس باکس 360 تازه خریدم و وقتی بازی فوتبال رو میزارم بازی رو میشناسه اما وقتی پلیش میکنی این پیامو میده . region code is not supported و بازی اجرا نمیشه .لطفا در این مورد من را یاری بفرمائید . مر30

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام خدمت اساتید و کاربران محترم سایت . اینکه بنده ایکس باکس 360 تازه خریدم و وقتی بازی فوتبال رو میزارم بازی رو میشناسه اما وقتی پلیش میکنی این پیامو میده . region code is not supported و بازی اجرا نمیشه .لطفا در این مورد من را یاری بفرمائید . مر30
    سلام. دوست عزیز شما باید بازی که میگیرید با ریجین دستگاتون یکی باشه.(مثلا اگه دستگاتون PAL هست باید بازی یا free بگیرید یا PAL)

16. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

xboxElite هایی که الان تو بازار هست آخرین مدلش برای چه تاریخی هست ؟؟؟ 2011 نداره الیت ؟؟؟؟
    برای xbox هرسال یه بار آپدیت میاد ؟؟؟؟؟ برای الیت که حالا حالا ها آپدیت میاد یا اونهم ممکنه تا یکسال دیگه نسلش منقرض بشه و بعد نشه بازیها رو اجرا کرد ؟؟؟؟؟
    با این اوضاع کلا باید دور ارزون شدن الیت رو خط بکشیم ؟؟؟؟؟ رو همون 450 مونده ؟؟؟؟ بعد عید یا تابستون پایین نمیاد قیمتها ؟؟؟؟؟؟ اصلا الیت پیدا میشه اونموقع ؟؟؟؟؟؟
    اقا میثم شما که برات همیشه به روز xbox میاد !!!!الیت هم به روزه یا قبل 2011 هست همشون ؟؟؟؟ درایو این الیت ها چه مارکیه الان ؟؟؟؟ بهترین درایو چه مارکی هست ؟؟؟؟؟ با کینکت که مشکلی نداره الیت ؟؟؟؟ بعد شما که تو سایتتون زدید با 2 تا بازی اورجینال ؟ این بازیها رو کجا میذارن تو پک xbox؟؟؟؟؟ شما میدونی چه بازیهایی هست تو هر پکی ؟؟؟ فرق میکنه بازیها تو هر پک ؟؟؟؟
    و در نهایت تا قبل از عید قیمتها تغییری میکنه ؟؟ ( کم میشه ؟ ) اسلیم و الیت ؟؟؟؟
    سلام. ۲۰۱۰ هم نداره چه برسه به ۲۰۱۱
    برای ۳۶۰ هر سال اپدیت میاد و شما مطمئن باشید تا همیشه واسه ۳۶۰ فریم ویر میاد .
    چرا دورشو خط بکشی
    بله به روز کنسول میگیریم ولی همه ۲۰۰۹ هستن. البته هستن کسایی که لیبل ۲۰۱۰ میزنن و الکی گرون میفرشون. همه درایو ها سری ۹۳ هستن(لایت ان)
    نه هیچ مشکلی با کینکت نداره راحت و راحت کار میکنه
    ۲ تا بازی ارجینال تو پک ها هستن که دیگه الان نداریم

18. 5 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •