دوستان دوره کدی واسه تک تیرندازی هم داریم؟
اگه داریم توی کدوم شهره؟
دوستان دوره کدی واسه تک تیرندازی هم داریم؟
اگه داریم توی کدوم شهره؟
سلام دوستان .
من دانشجوی رشته مهندسی مکانیک مقطع کارشناسی الان ترم 6 هستم .
دو تا راه هست که شاید بتونم از طریق یکیشون معافیت بگیرم.
اولیش اینکه من پدرم پارکینسون داره ، تقریبا 10 ساله . پرونده پزشکی هم داره . طبق پیوست ماده 47 - بند 9 از قوانین جدید معافیت پزشکی ، من میتونم به دلیل بیماری پدرم درخواست معافیت کنم .
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که یه برادر بزرگتر دارم که خدمت رفته و الان هم ازدواج کرده و از خونه ما رفته . با این حساب بازم میتونم بگیرم یا نه ؟
دومیش هم اینکه من پشت کمرم و کتفم جوش های خیلی بزرگی میزنه و جای جوش ها هم مونده ، میتونم از طریق ماده 31 - بند 22 به دلیل وجود آکنه اقدام به درخواست معافیت کنم ؟
2 تا سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه این معافیت ها دائمی هست ؟ یا تا زمانی که بیماری رو داریم ؟ یعنی مثلا من اگر از طریق مورد دوم اقدام کنم و معافیت رو بگیرم ، بعدا که خوب شدم باز مشمول میشم ؟ معافیت موقت هستش یا معافیت دائم ؟
و اینکه الان من در حال تحصیل هستم میتونم الان فرم پر کنم و ارسال کنم برای نظام وظیفه ؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟ یهو نیان بگن دفترچه پست کردی مشمولی باید الان بیای و نذارن درسمون رو تموم کنیم ؟
ممنون میشم یکی به این سوالاتم جواب بده .
فک نمیکنم همچین چیزی باشه!
اگه تیراندازیت خیلی خیلی خوب باشه میفرستنت پیش امیر پادگان اونجا امبر بهت میگه دوست داری بعد آموزشی کجا خدمت کنی و درخواست میده که بری همونجا!
البته این چیزی بود که من شنیدم و نمیدونم موثق باشه یا نه!
زیاد موثق نیست![]()
دوستان سایتی نیست اموزش بستن بند پوتین رو دقیق توضیح داده باشه![]()
یادت میدن داداش توی یگان آموزشی...نگران نباش![]()
در مورد اینکه میتونید از دست سربازی فرار کنید یا نه رو که نمیدونم ولی پیشنهاد می کنم از معافیت پزشکی استفاده نکنید فردا بخواهید جایی استخدام شید بهتون گیر میدن !
بچه های 02 که امریه گرفتن ، امریه ها تو پاکت بود ؟
این چیزی بود که من از بچه های رکن 3 تو دوره آموزشی شنیدم و البته خودم هم میدونم موثق نیست چون خیلیا اصلا بعد از تیراندازی نرفته بودن سیبل رو نگاه کنن!
به قول معروف همه چی کشکه![]()
حدود 10 صفحه قبل رو بررسی کنید یکی از دوستان دقیقا سوالات شمارو داشت و تا حد امکان دوستان جواب دادن . حمل بر جسارت نشه ولی من فکر میکنم اون شخص خود شمایی.
اصلا هیچ چیزی وجود نداره که بگه مثلا لیسانسه ها میفتن ارتش تازه اونم تو یه ماه خاص.
هر ارگان یه سهمیه ای داره .
به صورت پیش فرض شانسی هست.
خیر.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)