امروز سرعت من نسبت به چند روز پیش خیلی بهتر شده !!
![]()
امروز سرعت من نسبت به چند روز پیش خیلی بهتر شده !!
![]()
سلام
دوستان وضعیت سرویس های نا محدود پارس انلاین چطور هست ؟ ارزش داره از مخابرات بیام یا نه..
مثلا برای 1024 سرعت دانلودم به صورت نرمال چقدر هست ؟ مثل شاتل محدودیت داره یا نه ؟
دوستان وضعیت سرعت خیلی خراب شده !!!! البته سایت هایی که سرور های داحلی دارن خوبه ...
سلام رفتم 512 محدود تمدید کردم امیدوارم دانلود شبانه خوبی بده در غیر اینصورت دیگه از پارس انلاین سرویس نمیگیرم
من 512 دارم خداشاهده با لینک vip که نهایت سرعت رو میده دارم شبی 800 مگابایت دانلود میکنم .
این که خیلی خیلی بده اگر اینجوری باشه باید زودتر بیخیال بشیم ولی من تمدید کردم چه کنم الان نزدیک 2 سال مشتری اینها هستم الان حدود 3 ماهه دیگه شورشو در اوردند
خب شما 6 تا فایل رو همزمان بزار رو دانلود اینجوری از حداکثر سرعت استفاده میکنه و میتونی بیشتر دان کنی
فکر نکنم چنین باشه فرقی نمیکنه به تاپیک بچه های شاتل برید همه میگن شب ها کم کم با 128 دارند 2 گیگ دانلود میزنند هنوز شکایت دارند اونوقت ما داریم 800 میزنیم هیچی نمیگیم تو شهرستان ما دیگه همه از پارس انلاین ناراضی هستند فکر کنم اگر اینجوری ادامه بده باید از اینجا بره من هنوز 128 نامحدودم 8 روز ته قرار دادم مانده که 512 محدود تمدید کردم امشب قرارداد 128 میبندم جهنم 8 روز اخه دیگه اصلا اصلا سرعت نداره میزارم برای دانلود شبانه با 512 محدود از سرور هیپ فایل ببینم نتیجه چیه اگر خوب نبود زنگ میزنم قرار دادم پس میگرم میرم جای دیگه فردا نتیجه را میگم ؟
چرا اینقد سرعت شبانه پایین اومده !! خراسان شمالی هستم .شبا رو ۱۵ یا ۲۰ دانلود میکنه سرعتم ۲۵۶ هست
من الان خودم 128 شاتل دارم و منو محدود کردن 2 هفته میشه ولی از ساعت 4 تا 8 1 گیگ میگیرم خودم این کارو تست کردم قبل از این که تک فایل دان میکردم
و محدود هم نبودم از 1 تا 8 صبح به زور 800 مگ میگرفتم ولی چند وقت پیشا به این تاپیک سر می زدم همه راضی بودن و میگفتن که شبی 2 یا 3 گیگی دان میکنیم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)