تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2162 از 2199 اولاول ... 116216622062211221522158215921602161216221632164216521662172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,611 به 21,620 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من تو فكر اينم كه مودم جيبي مبين نت رو بگيرم علتش هم جابجا شدنم بين شهر هاي مختلف هست و خريد مودم روميزي واسم امكان پذير نيست ...
    حالا سوالي كه دارم اينه كه اگر يه جايي با مودم رو ميزي ٤ خط از ٥ خط انتن دهي داشته باشيم با مودم جيبي سيگنال چقدر ضعيف تر ميشه ؟
    امكان داره قطع شدن و كيفيت پاييني داشته باشه ؟

Sent from my iPad Air using Tapatalk

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی سرویس مبین نت خردیم اما مودمشو از دوستم گرفتم و مشکلم اینه که آدابتور نداره حالا یه آدابتور 1 آمپر 12 ولت انداختم روش کار میکنه اما آنتنم 3تاست میخواستم بپرسم آیا اینکه آدابتور من آمپرش ضعیفتره تاثیر تو آنتن دهیش نداره آخه مال خودش 2 آمپره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی سرویس مبین نت خردیم اما مودمشو از دوستم گرفتم و مشکلم اینه که آدابتور نداره حالا یه آدابتور 1 آمپر 12 ولت انداختم روش کار میکنه اما آنتنم 3تاست میخواستم بپرسم آیا اینکه آدابتور من آمپرش ضعیفتره تاثیر تو آنتن دهیش نداره آخه مال خودش 2 آمپره؟
    نه ربطی به اداپتور نداره

4. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

قیمت آداپتورش میدونین چنده؟

داره خودمونی میشه zgg123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مودم جیبی مث بقیه شون انتدهی داره؟
    کدوم بهتره؟
    طرح ۲۰۴۸

30GB

مودم وایمکس داخلی با طرح ۲۰۴۸ یک‌ساله با حجم ۳۰ گیگابایت
    ۴،۵۰۰،۰۰۰ ریال

طرح ۱۰۲۴

20GB

مودم وایمکس جیبی (WiMAX+GPRS) با طرح ۱۰۲۴ یک‌ساله با حجم ۲۰ گیگابایت
    ۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال

طرح ۵۱۲

30GB

مودم وایمکس جیبی (WiMAX+GPRS) با طرح ۵۱۲ دوساله با حجم ۳۰ گیگابایت
    ۴،۹۰۰،۰۰۰ ریال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم bm632 دارم میخوام بفروشمش هر کدوم از دوستان خواست پیغام خصوصی بده.
    قیمت 130
    Last edited by mehdi700007; 26-06-2014 at 19:10.

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

بازدید دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات (ITU ) از مبین‌نت

دیروز سوم تیرماه، دکتر «حمدون توره» دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات (ITU ) که هم‌اکنون به دعوت دکتر «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ایران به سر می‌برد، در ادامه‌ی سفرش به کشورمان، از شرکت ارتباطات مبین‌نت به عنوان «گسترده‌ترین شبکه‌ی ارتباطی پرسرعت بی‌سیم در ایران»، بازدید کرد. بازدید دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات (ITU ) از مبین‌نت

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در این دیدار صمیمانه، مهندس «حسین ریاضی» مدیرعامل شرکت ارتباطات مبین‌نت، ضمن خوش‌آمدگویی به ایشان، این جلسه و بازدید را به فال نیک گرفتند و آن را مقدمه‌ای برای گسترش همکاری‌های مبین‌نت با اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات دانست. دکتر «حمدون توره» نیز ضمن ابراز خوش‌حالی از حضور در ایران و هم‌چنین بازدید از «گسترده‌ترین اپراتور سراسری وایمکس در جهان»، مبین‌نت را به دلیل دانش فنی و تکنولوژی بالا به عضویت در اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات دعوت کرد. پس از جلسه‌ی معارفه، «مهندس جابری» معاون عملیات شرکت ارتباطات مبین‌نت، طی گزارشی به معرفی مبین‌نت و توان‌مندی‌های این شرکت در ارایه‌ی خدمات متنوع ارتباطی باندپهن بی‌سیم و هم‌چنین پوشش سراسری آن در کشور پرداخت. در ادامه دکتر «حمدون توره» از عملکرد مبین‌نت در ارایه‌ی خدمات گسترده‌ی باندپهن بی‌سیم تمجید کرده و از بخش‌های مختلف مبین‌نت بازدید کردند. دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات (ITU)، در بازدید از بخش‌های مختلف مبین‌نت مانند واحدهای تکنولوژی، طراحی، آی‌تی، نگه‌داری شبکه، مرکز خدمات مشترکان، بازاریابی و فروش، آماده‌سازی تجهیزات سایت‌ها، مودم‌ها و… از پویایی اقدامات انجام شده اظهار شگفتی کردند. دکتر حمدون توره وجود مرکز خدمات مشترکانی به گستردگی آن‌چه در مبین‌نت وجود دارد را در جهان کم‌نظیر دانسته و اظهار داشتند تعداد کمی از شرکت‌ها در حوزه‌ی تله‌کام در جهان هستند که بتوانند با این گستردگی فعالیت کنند. در پایان این بازدید، دکتر «حمدون توره» عملکرد مبین‌نت را در ارایه‌ی خدمات ارتباطی باندپهن بی‌سیم مورد تحسین قرار داد و گفت: «مبین‌نت با به‌کارگیری فناوری‌های نوین توانسته است در این حوزه در کشور ایران جایگاه بسیار خوبی را کسب کند. اما من به مدیران مبین‌نت توصیه می‌کنم تنها به این حد از پیشرفت اکتقا نکرده و با دیدجهانی، شبکه‌ی مبین‌نت را در سطح دنیا مطرح کنید.» دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات در پایان این دیدار به مبین‌نت وعده داد در راه پیشرفت و توسعه‌ی مبین‌نت کمک و مشاوره‌های خود را دریغ نخواهد کرد.

9. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

من مودم جیبی دارم سرعتش عالیه ولی دو ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره

Sent from my A1-810 using Tapatalk

11. 2 کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

من مودم جیبی دارم سرعتش عالیه ولی دو ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداره

Sent from my A1-810 using Tapatalk
    باتریش چند میلی آمپره؟ قطعا اوسیلاتورش که فرکانس 3.5 گیگاهرتز تولید میکنه باتری رو میخوره نه مصرف چون فرکانسش در طیف بالاتری قرار گرفته

در آغاز فعالیت raissi123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام کسی از دوستان مودم مبین نت سالم برای فروش داره خریدارم ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by raissi123; 28-06-2014 at 09:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •