موندم دیگه کجا دانلود کنم
![]()
دوستانی که 1024 جشنواره گرفتین سرعت دانلودتون چنده ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
موندم دیگه کجا دانلود کنم
![]()
دوستانی که 1024 جشنواره گرفتین سرعت دانلودتون چنده ؟
دوست عزیز شما لطف دارین. ببینید حتما یادتون هست که اوایل سال اکانتهای 128 و 512 و 1024 همشون رو 4 مگ بودن و هیچ عقل سالمی جور در نمیومد حالاهم تو بیشتر مراکز فعلا 2 مگ اینطوری شده به جز بعضی مراکز. همونطور که قبلا هم گفتم اینم به خاطر پیاده سازی نرم افزار جدید مخابرات تبریزه که چند وقت قبل گفته بودن تا 1 ماه دیگه راه میوفته اما از قرار معلوم این نرم افزارهم خالی از اشکال نیست . باید صبر کرد و دید که بالاخره این نرم افزارشون راه میوفته یا اینکه به خاطر اشکالاتش اصلا کلا کنسل میشه.
اصولا مگا رو 4 مگ و اولترا رو 8 مگ و 5 مگ جشنواره رو 10 مگ بسته میشن اما در بیشتر اوقات اگه کیفیت خط خوب باشه برای اجتناب از تصحیح سرعت در صورت تقاضای سرعت های بالاتر مشتری رو 8 مگ یا 10 مگ بسته میشن و همچنین است در مورد خطوط با کیفیت بد که بیشتر روی عددی بسته میشه که تقریبا کیفیت خوبی داشته باشه.
سرعت دانلود 1مگ بین مراکز مختلف مابین 380 تا 460 و 2مگ 900 تا 950 هست.
بهترین سرویس بین اکانت های مخابرات ابتدا 5مگ جشنواره هست که سرعت دانلود حدود 1150 هست برای کسانی که نیاز به سرعت های بالا دارن. و اگه کسی خواهان مقرون به صرفه بودن هم باشه 1مگ جشنواره با 5گیگ ماهانه 16740 تومن که بهتره بدون مودم رایگان بگیرین یعنی ماهانه 5+2 گیگ فقط 16740 میشه یا 2مگ جشنواره با 5+2 گیگ ماهانه 18900
جشنواره تابستانه همراه با مودم بی سیم رایگان نوع سرویس مدت سرویس سرعت سرویس محدودیت حجمی قیمت به ريال کمپین تابستانه ماهانه 3G یکساله 2048 Kb 36G 1814400 کمپین تابستانه ماهانه 3G یکساله 5120 Kb 36G 2268000 کمپین تابستانه ماهانه 5G یکساله 1024 Kb 60G 2008800 کمپین تابستانه ماهانه 5G یکساله 2048 Kb 60G 2268000 کمپین تابستانه ماهانه 8G یکساله 2048 Kb 96G 3564000
با تشکر از اطلاعات مفیدتون
یعنی اگر مثلا روی 4 بسته بشه ولی سرعت دانلود من بنا به کیفیت خط پایین تر باشه روی سرعت بالاتری میبندن تا اون میانگین را به دست بیارم و یا نه ممکن هست روی سرعت کمتری ببندن و بگن که روی این جواب میده که طبیعتا سرعت هم پایین میشه.
و یه سوال دیگر اینکه معایب جشنواره چیه؟ ظاهرا بعضی دوستان راضی نیستند! و اگه من جشنواره بگیرم آیا بعدا میتونم درخواست انتقال خط (همان شماره به جای دیگه) را بدم؟ چون بخش فروش ظاهرا گفت اگه جشنواره بگیرین خط را هم نمیتونید منتقل کنید.
ممنون
آقا سوال در مورد سرویس های پس پرداخت
ترافیک هر ماه این سرویسها به صورت جدا هست؟ یعنی ترافیک هر ماه تموم بشه نت قطع میشه و باید ترافیک گرفت؟ یا میشه از ترافیک ماههای بعد استفاده کرد؟
و اینکه شروع هر ماه چطوری هست؟ از تاریخ ثبت نام؟ یا اول هر ماه؟
دانلود شبانه همون 1 تا 7 ه؟
Last edited by TurkOglu1993; 31-12-2014 at 01:43.
ممنونم ازتون فقط یک سوال یعنی دوباره سرعت ا بر میگرده سر جای قبلی یا نه همیشگی هست الان به نظرتون زنگ بزنم بگم بزارن رو 4 مگ یا نه صبر کنم یک سوال من پرسیدم مرکز علامه در حکم اباد هست فاصلش با ما زیاده نویز هم به خاطر همین هست چرا اخه نمیتونیم انتقال خط بدیم
Last edited by mahdi1323; 31-12-2014 at 10:17.
معایبی نداره فقط یک سرعتش کم شده نه انتقال خط امکانش نیست متاسفانه
بله منم همین امروز متوجه شدم . اولترای من که سرعت دانلودش همیشه 1 مگابایت در ثانیه بود از امروز نصف شده.مرکز فهمیده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)