تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2162 از 2550 اولاول ... 11621662206221122152215821592160216121622163216421652166217222122262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,611 به 21,620 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

موندم دیگه کجا دانلود کنم
    دوستانی که 1024 جشنواره گرفتین سرعت دانلودتون چنده ؟

2. 4 کاربر از rr9060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فقط اینو میتونم بگم که شما خیلی بیشتر از این پشتیبانی اطلاعاتتون بیشتره فقط یک سوال پس چرا این 1 مگ ها هم سرعتشون400 هستش اونا هم باید 250 باشن دیگه درسته اقای نماینده
    یعنی از این به بعد سرعت های بالا دیگه محدود شدن دیگه و باید روی سرعت های اسمی حساب کنیم میترسم اینم ازمون بگیرن
    دوست عزیز شما لطف دارین. ببینید حتما یادتون هست که اوایل سال اکانتهای 128 و 512 و 1024 همشون رو 4 مگ بودن و هیچ عقل سالمی جور در نمیومد حالاهم تو بیشتر مراکز فعلا 2 مگ اینطوری شده به جز بعضی مراکز. همونطور که قبلا هم گفتم اینم به خاطر پیاده سازی نرم افزار جدید مخابرات تبریزه که چند وقت قبل گفته بودن تا 1 ماه دیگه راه میوفته اما از قرار معلوم این نرم افزارهم خالی از اشکال نیست . باید صبر کرد و دید که بالاخره این نرم افزارشون راه میوفته یا اینکه به خاطر اشکالاتش اصلا کلا کنسل میشه.

4. 2 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

چون الان روی همارا هستم، چند روز بعد تموم میشه، گفت تا اونها جمع کنن و بیاین ثبت نام و.... یه 4-5 روزی طول میکشه، به همین دلیل اونموقع شاید یه 1 خفته بیشتر معطل بشی ولی اگه 300-400 تا را مجددا باز کنن، اونموقع مطمئنا در چند روز تموم نمیشه و فقط 4-5 روز جمع آوری و راه اندازی طول میکشه.

من یه سوالی دارم، چون ظاهرا شما نماینده هم هستین

فانوس طلایی عزیز زحمت کشیدن حدود سرعت دادن، خواستم روال را شما هم یه بار بگین که اصولا مگا و اولترا روی چند بسته میشه و میانگین دانلود مشترکین روی چنده.

البته می دونم مراکز مخابراتی با هم فرق دارن و رجایی هم همیشه شلوغ بوده ولی در کل به منظور انتخاب بهتر سرویس اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
    الان مگا تقریبن 380 400 دانلود میده مگا روی 4 مگ و اولترا روی 8 مگ که الان اولترا و 2 مگ جشنواره هر دو سرعت 500 کیلوبایت رو میده الان مرکز علامه که خیلی شلوغه چند وقت پیش با 2 مگ جشواره سرعت دانلود تا 1 مگ باز بود الان فعلن مراکز مشکل پهنای باند ندارنخوشبختانه اگه صحبتام مشکل داشته باشه اقاای نماینده کامل تر توضیح میدن
    اصولا مگا رو 4 مگ و اولترا رو 8 مگ و 5 مگ جشنواره رو 10 مگ بسته میشن اما در بیشتر اوقات اگه کیفیت خط خوب باشه برای اجتناب از تصحیح سرعت در صورت تقاضای سرعت های بالاتر مشتری رو 8 مگ یا 10 مگ بسته میشن و همچنین است در مورد خطوط با کیفیت بد که بیشتر روی عددی بسته میشه که تقریبا کیفیت خوبی داشته باشه.
    سرعت دانلود 1مگ بین مراکز مختلف مابین 380 تا 460 و 2مگ 900 تا 950 هست.

بهترین سرویس بین اکانت های مخابرات ابتدا 5مگ جشنواره هست که سرعت دانلود حدود 1150 هست برای کسانی که نیاز به سرعت های بالا دارن. و اگه کسی خواهان مقرون به صرفه بودن هم باشه 1مگ جشنواره با 5گیگ ماهانه 16740 تومن که بهتره بدون مودم رایگان بگیرین یعنی ماهانه 5+2 گیگ فقط 16740 میشه یا 2مگ جشنواره با 5+2 گیگ ماهانه 18900

6. 3 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    بعد مدتها برگشتیم
    مثه اینکه مخابرات باز داره انگولک میکنه؟
    من که یه سه ماهیه نامحدود استفاده میکنم برای اولین بار تو عمرم
    دلم برا سرعت و دانلود تنگ شده
    آقا قیمتای جشنواره رو یکی بذاره ببینیم چی به چیه
    با دو صفحه آخری که خوندم فک کنم باید یک مگ بگیرم
    آقا جشنواره حجمای بالای 5 گیگ نداره؟
    من مصرفم 7-8 گیگ هست
    جشنواره تابستانه همراه با مودم بی سیم رایگان
    نوع سرویس مدت سرویس سرعت سرویس محدودیت حجمی قیمت به ريال
    کمپین تابستانه ماهانه 3G یکساله 2048 Kb 36G 1814400
    کمپین تابستانه ماهانه 3G یکساله 5120 Kb 36G 2268000
    کمپین تابستانه ماهانه 5G یکساله 1024 Kb 60G 2008800
    کمپین تابستانه ماهانه 5G یکساله 2048 Kb 60G 2268000
    کمپین تابستانه ماهانه 8G یکساله 2048 Kb 96G 3564000

8. 3 کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

اصولا مگا رو 4 مگ و اولترا رو 8 مگ و 5 مگ جشنواره رو 10 مگ بسته میشن اما در بیشتر اوقات اگه کیفیت خط خوب باشه برای اجتناب از تصحیح سرعت در صورت تقاضای سرعت های بالاتر مشتری رو 8 مگ یا 10 مگ بسته میشن و همچنین است در مورد خطوط با کیفیت بد که بیشتر روی عددی بسته میشه که تقریبا کیفیت خوبی داشته باشه.
    سرعت دانلود 1مگ بین مراکز مختلف مابین 380 تا 460 و 2مگ 900 تا 950 هست.

بهترین سرویس بین اکانت های مخابرات ابتدا 5مگ جشنواره هست که سرعت دانلود حدود 1150 هست برای کسانی که نیاز به سرعت های بالا دارن. و اگه کسی خواهان مقرون به صرفه بودن هم باشه 1مگ جشنواره با 5گیگ ماهانه 16740 تومن که بهتره بدون مودم رایگان بگیرین یعنی ماهانه 5+2 گیگ فقط 16740 میشه یا 2مگ جشنواره با 5+2 گیگ ماهانه 18900
    با تشکر از اطلاعات مفیدتون

یعنی اگر مثلا روی 4 بسته بشه ولی سرعت دانلود من بنا به کیفیت خط پایین تر باشه روی سرعت بالاتری میبندن تا اون میانگین را به دست بیارم و یا نه ممکن هست روی سرعت کمتری ببندن و بگن که روی این جواب میده که طبیعتا سرعت هم پایین میشه.

و یه سوال دیگر اینکه معایب جشنواره چیه؟ ظاهرا بعضی دوستان راضی نیستند! و اگه من جشنواره بگیرم آیا بعدا میتونم درخواست انتقال خط (همان شماره به جای دیگه) را بدم؟ چون بخش فروش ظاهرا گفت اگه جشنواره بگیرین خط را هم نمیتونید منتقل کنید.

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

ممنون
    آقا سوال در مورد سرویس های پس پرداخت
    ترافیک هر ماه این سرویسها به صورت جدا هست؟ یعنی ترافیک هر ماه تموم بشه نت قطع میشه و باید ترافیک گرفت؟ یا میشه از ترافیک ماههای بعد استفاده کرد؟
    و اینکه شروع هر ماه چطوری هست؟ از تاریخ ثبت نام؟ یا اول هر ماه؟
    دانلود شبانه همون 1 تا 7 ه؟
    Last edited by TurkOglu1993; 31-12-2014 at 01:43.

12. این کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما لطف دارین. ببینید حتما یادتون هست که اوایل سال اکانتهای 128 و 512 و 1024 همشون رو 4 مگ بودن و هیچ عقل سالمی جور در نمیومد حالاهم تو بیشتر مراکز فعلا 2 مگ اینطوری شده به جز بعضی مراکز. همونطور که قبلا هم گفتم اینم به خاطر پیاده سازی نرم افزار جدید مخابرات تبریزه که چند وقت قبل گفته بودن تا 1 ماه دیگه راه میوفته اما از قرار معلوم این نرم افزارهم خالی از اشکال نیست . باید صبر کرد و دید که بالاخره این نرم افزارشون راه میوفته یا اینکه به خاطر اشکالاتش اصلا کلا کنسل میشه.
    ممنونم ازتون فقط یک سوال یعنی دوباره سرعت ا بر میگرده سر جای قبلی یا نه همیشگی هست الان به نظرتون زنگ بزنم بگم بزارن رو 4 مگ یا نه صبر کنم یک سوال من پرسیدم مرکز علامه در حکم اباد هست فاصلش با ما زیاده نویز هم به خاطر همین هست چرا اخه نمیتونیم انتقال خط بدیم
    Last edited by mahdi1323; 31-12-2014 at 10:17.

14. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با تشکر از اطلاعات مفیدتون

یعنی اگر مثلا روی 4 بسته بشه ولی سرعت دانلود من بنا به کیفیت خط پایین تر باشه روی سرعت بالاتری میبندن تا اون میانگین را به دست بیارم و یا نه ممکن هست روی سرعت کمتری ببندن و بگن که روی این جواب میده که طبیعتا سرعت هم پایین میشه.

و یه سوال دیگر اینکه معایب جشنواره چیه؟ ظاهرا بعضی دوستان راضی نیستند! و اگه من جشنواره بگیرم آیا بعدا میتونم درخواست انتقال خط (همان شماره به جای دیگه) را بدم؟ چون بخش فروش ظاهرا گفت اگه جشنواره بگیرین خط را هم نمیتونید منتقل کنید.
    معایبی نداره فقط یک سرعتش کم شده نه انتقال خط امکانش نیست متاسفانه

16. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اقای نماینده درسته ولی اولترا رو هم 500 محدود کردن مشکل اینجاست که زنگ میزنی میگی چرا محدود شدم رو 500 میگن پهنای باند تا 1 مگ بازه خطتون نویز داره خوب دیگه چرا دروغ میگن پس چرا الان خطا رو رو 8مگ بستن وقتی نمیشه تا 8 مگ استفاده کرد
    بله منم همین امروز متوجه شدم . اولترای من که سرعت دانلودش همیشه 1 مگابایت در ثانیه بود از امروز نصف شده. مرکز فهمیده

18. این کاربر از deadfox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه deadfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دقیقا روی 4 مگابیت در ثانیه محدود شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •