سلام
دوست عزیز
نصب باند رو باید بری پیش نصاب
چون برای نصب باند خربزه ای باید برش کاری بشه
باید صندلی باز بشه
میله های تعادل درب صندوق باید باز بشه
کار میبره
ابزار برش کاری لازم هست
سلام
دوست عزیز
نصب باند رو باید بری پیش نصاب
چون برای نصب باند خربزه ای باید برش کاری بشه
باید صندلی باز بشه
میله های تعادل درب صندوق باید باز بشه
کار میبره
ابزار برش کاری لازم هست
کار نشد نداره میتونی یه تخته ام دی اف جای تخته فابریکی بندازی که 10 20 تومن بیشتر هزینه بر نمیداره بخوبی هم جا میشه. بلندگو ها رو ایستاده روی تخته ببند
سلام دوستان
یه جفت باند پایونیر 6970 تایلندی اصلی دارم که کمتر از 6 ماه کارکرده, به نظرتون چند میارزه بفروشمش؟
سلام دوستان گویا گلیدن تازه موجود شده. من بین ساب های rs-12 و type s جدید خیلی شک دارم . از طرفی آلپاین رو خیلی دوست دارم از طرفی هم با توجه به مشخصات این دو ساب به نظر میرسه گلیدن کیفیت بهتری داره.
کیفیت برام بسیار مهمتره و فکر میکنم 300 وات قدرت برام کافیه. باکس سیلد رو بیشتر میپسندم.
آمپم هم 9105
شما کدوم ساب ها رو پیشنهاد میدید؟
تایپ s رو تو 4 اهم بخوام کدوم مدلشو باید بگیرم؟
اگه شماره 1 نفر که گلیدن رو هم داشته باشه بدید ممنون میشم.
ببخشید طولانی شد.
Last edited by amirsein; 01-03-2017 at 22:04.
سلام
مسلما کامپوننت کیفیت صدای بهتری داره نسبت به کواک.ارزونترین کامپوننت سایز 16 رو میتونید با 350 تومن تهیه کنید.
سلام
بدون شک R12 اصلا شک نکن.به خاطر ووفر فوم /کاغذی که داره بیسی بیار نرم و دلنشین اجرا میکه.قیمتش هم 445 تومن هست.
اگر مایل بودین بفرمائید براتون تهیه کنم.
لطفا راهنمایی کنید
سلام ، پخش 6050 پایونیر پنل برقی و امپلی 4 کانال جی وی سی کیفیتشون چطوره ؟ و اینکه دست دوم چقدر میرزن ؟
کل اون زیر پراید تاقچه باید بریده شه قسمت آهنی
Sent from my Optimus G using Tapatalk
ممنونم حمید آقا از راهنماییتون
فقط آمپی که معرفی کردید از لحاظ قیمت واسم سنگینه و نمیخوام اونقدر هزینه کنم اگر آمپ با قیمت مناسب تر هست بگید ممنون میشم
یه مورد دیگه اینکه آدرس نصابی که این سیستم رو با پخش فابریک بتونه ببندرو میخواستم
سلام حمید اقا--
توی سیستمی که کواک داره وکامپ وساب باید چه واتیrms (در مجموع)باشد که نیاز باشد برای ساب خازن تهیه کنی؟؟؟
سیستم شما خودتان چرا خازن نصب کردید؟؟مگر سیستمتان چند rms بود که خازن استفاده کردید؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)