والا یه هفته پیش رفتم تو همین آدرسی که شما گذاشتی میزد لیزر، ولی الان که دوباره رفتم نوشته اندیشه، آی پی که عوض میشه اون هم تغییر میکنه فکر کنم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
والا یه هفته پیش رفتم تو همین آدرسی که شما گذاشتی میزد لیزر، ولی الان که دوباره رفتم نوشته اندیشه، آی پی که عوض میشه اون هم تغییر میکنه فکر کنم!
دوستانی که اندیشه 1مگ دارن و شبا سرعتشون پایین میاد! مودم رو چند بار خاموش روشن کنید تا به حداکثر سرعتتون برسید! من که این کارو میکنم درست میشه!
مرسی
مودم رو چند بار دقیقا؟
روحالت ppoe بزاریم یا bridge ؟
خواهش!
چند بارش بستگی به خودتون داره! هر بار که خاموش روشن میکنید از سرورهایی که بیشترین سرعت دانلود رو دارید امتحان کنید، اگه سرعت دانلود حداکثر بود که دیگه تمومه اگه نه که این کارو انجام بدید تا به حداکثر سرعت برسید!
واسه من رو حالت PPPOE هست!
![]()
شما تو افغانستان نبودید ؟
برادر من هیچ چه روشیه آخه میگی بعضی ها بار میکنن ، سرعت به سرور بستگی داره ،
هِر هِر خندیدم نمکدون!اولا درست صحبت کن! بنده تو لاهیجان زندگی میکنم! دوما این روشیه که خودم تست کردم و جواب داده! یعنی خیلی اوقات شده از سرورهای داخلی سرعت دانلود مثلا 40 داشتم بعد یک یا چند بار خاموش کردن به سرعت 250 تا بیشتر رسیدم! من که مرض ندارم بیام الکی بگم! آره ممکنه واسه شما جواب نده اما واسه من این جوریه! دلیلشم میتونید برید از اندیشه بپرسید! اینا همه کار میکنن تا سرعت دانلود رو پایین بیارن! من تقریبا از این راه این مشکلو برطرف میکنم! حالا جنابعالی میخوای باور کن میخوای نکن!
![]()
الان تست کردم جواب نداد
خط ام رو انگار ب زور وصل میکنن به NAS PISH 16 1963 که بیشتر نشه سرعت دانلود لعنت به اندیشه![]()
شما که یه ساله نیستید تو ساعت رایگان دانلود رایگان ندارید نه؟
فقط افت سرعت دارید؟
آره واسه منم اینجوری میشد
زنگ زدم گفتند IP که با 93 شروع میشه رو نگیره سرعت بهتر میشه
الان میزان هست
من آشنای اول دارم فرت فرت قطع میشه دانلود شبانه هم مزخرفه سرعت دانلود 6تا7 کیلوبایت
میخام برم اندیشه بگیرم!
کسی نظری نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)