تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2161 از 2550 اولاول ... 11611661206121112151215721582159216021612162216321642165217122112261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,601 به 21,610 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقای نماینده درسته ولی اولترا رو هم 500 محدود کردن مشکل اینجاست که زنگ میزنی میگی چرا محدود شدم رو 500 میگن پهنای باند تا 1 مگ بازه خطتون نویز داره خوب دیگه چرا دروغ میگن پس چرا الان خطا رو رو 8مگ بستن وقتی نمیشه تا 8 مگ استفاده کرد

2. 3 کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شاید واسه شما تاثیر نذاشته ولی من هم 5 ماه قبل همین 1 مگ جشنواره مخابرات رو شبانه با 390 تا دانلود میکردم و اوضاع تا 3 ماه قبل خوب بود و شاد و قانع بودم ولی الان سه ماهه که سرعت شبانه شده مابین 30 الی 120 و آخرین کارشناس مسنقر در کیوسک مخابرات میفرمایند که شما 1024 را تقسیم بر 8 کنید که میشود 128 و شما باید بیشتر از این انتظار نداشته باشید یعنی یک به هشت . موندم که چرا تا قبل این سه ماه مخابرات داشت سخاوت بخرج میداد که حالا سخاوتش ته کشیده و من با سرعت 390 حالا بعد از انعقاد قرارداد و ثبت نام باید شبانه با این سرعت بسازم ؟! البته اینم بگم وقتی 4 تا دانلود رو هم زمان میزنم جمعش 390 رو پر میکنه که قبلا اینطور نبود و تازه وقتی فقط یه دانلود 1 گیگ یا کمتر رو دارم مجبورم بجای دانلود 40 دقیقه ای ، منتظر دانلود چند ساعته حتی با 32 کانکشن باشم و این یعنی تجاوز و خلف وعده قرارداد جشنواره تابستانه این شرکت و پیچاندن ملت به بهانه هایی همچون ، نویز و 1 به 8 که قبلا در سرویسهای نامحدود بیشتر بچشم میخورد تا محدود و هزار و یک بهانه دیگر ... حتی تو این مدت در روز هم گاها با لینک داخلی هم سرعت ناپایداره . وقتی پهنای باندشون تموم میشه چرا آگهی فروش میدن . من قبلا مدت 6 سال بود که بدام همارا افتاده بودم و الان هم از چاله تقریبا به چاله ، شاید هم به چاه افتادم . پس نتیجه اخلاقی اینکه شادی برای همه با این سرعت ها و پینگ ها گذرا و کوتاه مدته و تست سرعت بدون دانلود منیجر و با دانلود از خود براوزرها است که سرعت واقعی رو نشون میده و مخابرات فقط برای 2 ماه نخست که دید دانلود شبانه من کمی زیاده تصمیم گرفت که پهنا و سرعت رو کم کنه و با وجودی که روز ها دانلود هم نمیکنم ولی در کمال تعجب سر برج شاهد مصرف 5 گیگ هستم که در شرایط تقریبا یکسان همارا مصرف ماهانه روزانه و حجمی ام حدودا یک الی دو گیگ بود که بیشتر دانلود هام را برای آخر دوره نگه میداشتم تا تمامی حجم مانده در آخر دوره برای اینکه نسوزه ،روزهای آخر تموم کنم ولی حالا این مصرف کذایی با این حساب کتاب میلادی سایت مضخرف و پشتیبانی عصر حجرشون جای تعجب و سئوال داره و این معمای چاله و چاه از یک ارگان به ظاهر دولتی و با این کارمندان ملی که دیگه جای خود داره ......

والا من باز هم با همون سرعت قبلی دانلود میکنم

اینم چارت دانلود من !! دیشب 2 گیگ دانلود نیاز داشتم که دانلود کردم و مشکلی هم نداشت !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه eyneto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اقای نماینده درسته ولی اولترا رو هم 500 محدود کردن مشکل اینجاست که زنگ میزنی میگی چرا محدود شدم رو 500 میگن پهنای باند تا 1 مگ بازه خطتون نویز داره خوب دیگه چرا دروغ میگن پس چرا الان خطا رو رو 8مگ بستن وقتی نمیشه تا 8 مگ استفاده کرد
    متاسفانه تو پشتیبانی بیشترشون اصلا خبر ندارن که چه اتفاقی افتاده

5. این کاربر از eyneto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

فقط اینو میتونم بگم که شما خیلی بیشتر از این پشتیبانی اطلاعاتتون بیشتره فقط یک سوال پس چرا این 1 مگ ها هم سرعتشون400 هستش اونا هم باید 250 باشن دیگه درسته اقای نماینده
    یعنی از این به بعد سرعت های بالا دیگه محدود شدن دیگه و باید روی سرعت های اسمی حساب کنیم میترسم اینم ازمون بگیرن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

خب پورت که داره چرا باید 2 هفته منتظر بمونی؟
    چون الان روی همارا هستم، چند روز بعد تموم میشه، گفت تا اونها جمع کنن و بیاین ثبت نام و.... یه 4-5 روزی طول میکشه، به همین دلیل اونموقع شاید یه 1 خفته بیشتر معطل بشی ولی اگه 300-400 تا را مجددا باز کنن، اونموقع مطمئنا در چند روز تموم نمیشه و فقط 4-5 روز جمع آوری و راه اندازی طول میکشه.

متاسفانه تو پشتیبانی بیشترشون اصلا خبر ندارن که چه اتفاقی افتاده
    من یه سوالی دارم، چون ظاهرا شما نماینده هم هستین

فانوس طلایی عزیز زحمت کشیدن حدود سرعت دادن، خواستم روال را شما هم یه بار بگین که اصولا مگا و اولترا روی چند بسته میشه و میانگین دانلود مشترکین روی چنده.

البته می دونم مراکز مخابراتی با هم فرق دارن و رجایی هم همیشه شلوغ بوده ولی در کل به منظور انتخاب بهتر سرویس اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چون الان روی همارا هستم، چند روز بعد تموم میشه، گفت تا اونها جمع کنن و بیاین ثبت نام و.... یه 4-5 روزی طول میکشه، به همین دلیل اونموقع شاید یه 1 خفته بیشتر معطل بشی ولی اگه 300-400 تا را مجددا باز کنن، اونموقع مطمئنا در چند روز تموم نمیشه و فقط 4-5 روز جمع آوری و راه اندازی طول میکشه.

من یه سوالی دارم، چون ظاهرا شما نماینده هم هستین

فانوس طلایی عزیز زحمت کشیدن حدود سرعت دادن، خواستم روال را شما هم یه بار بگین که اصولا مگا و اولترا روی چند بسته میشه و میانگین دانلود مشترکین روی چنده.

البته می دونم مراکز مخابراتی با هم فرق دارن و رجایی هم همیشه شلوغ بوده ولی در کل به منظور انتخاب بهتر سرویس اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
    الان مگا تقریبن 380 400 دانلود میده مگا روی 4 مگ و اولترا روی 8 مگ که الان اولترا و 2 مگ جشنواره هر دو سرعت 500 کیلوبایت رو میده الان مرکز علامه که خیلی شلوغه چند وقت پیش با 2 مگ جشواره سرعت دانلود تا 1 مگ باز بود الان فعلن مراکز مشکل پهنای باند ندارنخوشبختانه اگه صحبتام مشکل داشته باشه اقاای نماینده کامل تر توضیح میدن

9. 3 کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

سلام
    بعد مدتها برگشتیم
    مثه اینکه مخابرات باز داره انگولک میکنه؟
    من که یه سه ماهیه نامحدود استفاده میکنم برای اولین بار تو عمرم
    دلم برا سرعت و دانلود تنگ شده
    آقا قیمتای جشنواره رو یکی بذاره ببینیم چی به چیه
    با دو صفحه آخری که خوندم فک کنم باید یک مگ بگیرم
    آقا جشنواره حجمای بالای 5 گیگ نداره؟
    من مصرفم 7-8 گیگ هست

11. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

آقا نظرتون راجبه این چیه؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    بعد مدتها برگشتیم
    مثه اینکه مخابرات باز داره انگولک میکنه؟
    من که یه سه ماهیه نامحدود استفاده میکنم برای اولین بار تو عمرم
    دلم برا سرعت و دانلود تنگ شده
    آقا قیمتای جشنواره رو یکی بذاره ببینیم چی به چیه
    با دو صفحه آخری که خوندم فک کنم باید یک مگ بگیرم
    آقا جشنواره حجمای بالای 5 گیگ نداره؟
    من مصرفم 7-8 گیگ هست
    یالله !!! من اولوم دورما

من چند ماه پیش 1 ساله گرفتم با مودم رایگان !!
    مودم رو 60 تومن فروختم رف !! موند خود سرویسم 1 مگ با ماهی 5 گیگ ترافیک !! سرویسم شد 12 ماهه حدود 200 تومن و 60 تومن مودم رو کم کن میشه 14 تومن و اونم برا 12 ماه میشه حدود 12 تومن برای سرویس مگا با ماهی 5 گیگ !! عالیه !! من که خیلی راضیم

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

یالله !!! من اولوم دورما

من چند ماه پیش 1 ساله گرفتم با مودم رایگان !!
    مودم رو 60 تومن فروختم رف !! موند خود سرویسم 1 مگ با ماهی 5 گیگ ترافیک !! سرویسم شد 12 ماهه حدود 200 تومن و 60 تومن مودم رو کم کن میشه 14 تومن و اونم برا 12 ماه میشه حدود 12 تومن برای سرویس مگا با ماهی 5 گیگ !! عالیه !! من که خیلی راضیم
    یاالله بویور ایلش
    منم میخوام همینکارو کنم فقطبه جای مودم ترافیک بیشتر بگیرم که اون سر دیگه زیادی کم نیارم
    مثه اینکه به جای مودم 24 گیگ میدن که بارم خوبه
    مودماشم زیاد درست حسابی نیستن که حداقل از ظاهرش
    بیشتر دوس دارم رو خط فعلیم بگیرم ولی حس و حال جمع آوری ندارم شاید رو اون یکی خط گرفتم ببینیم چی میشه
    هنوز از نامحدودم یه دو هفته ای مونده
    آی که چه شود یه دلی از دانلود دربیاریم

16. 2 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •