تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2161 از 2365 اولاول ... 11611661206121112151215721582159216021612162216321642165217122112261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,601 به 21,610 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

راجع به کیفیت چی؟ 696 منطقی تره قیمتش باز نسبت به 595 .کیفیت 696 نسبت به کاپا کمتره یا نه؟ اگه خوبه همینو بردارم

Sent from my Optimus G using Tapatalk
    چه قیمت میگه 696رو؟؟؟
    کیفیتشون خوبه نسبت به کاپا که کیفیتشون یخورده پایینتره ولی از نظر قدرت و بیس و پرتاب که حرف ندارن
    595که مسلما بهتره مخصوصا قدرتش بستگی به خودتون داره چقدر بخواید هزینه کنید

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چه قیمت میگه 696رو؟؟؟
    کیفیتشون خوبه نسبت به کاپا که کیفیتشون یخورده پایینتره ولی از نظر قدرت و بیس و پرتاب که حرف ندارن
    595که مسلما بهتره مخصوصا قدرتش بستگی به خودتون داره چقدر بخواید هزینه کنید
    696 در حد خیلی تمیز بود 350 میگه.کیفیتش پس خوبه در حدی هست که راضی نگه داره منو دیگه.قبلا 718ex داشتم صداش تا یه ولوم خاصی خوب بود ولی میبردی بالاتر به قدری تیز میشد که گوش درد میگرفتم.ردش کردم رفت.این 696 تو ولوم آخر که درهم ریزی صدا نداره که.متاسفانه صدای هیچکدومشون رو نشنیدم.نمیدونم چجوری هستن

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درمقایسه با باند 6965v3و e69x گدوم بهتره؟
    سلام.
    کیفیت صدای هلیکس بیشتر قدرت کم.
    قدرت V3 بیشتره کیفیت نداره.
    سلام دوستان
    اول از همه چیز بگم که من از سیستم های صوتی هیچی نمیدونم

روی ماشین من یک جفت باند خربزه ای 6975 پایونیر V2 نصب شده بود و پخش هم فابریک 206 مدل 94 هست.
    تو یکی از تاپیک هادیدم که دوست عزیزی به همین پخش فابریک آمپ وصل کرده و ساب گذاشته که واسم جالب بود

میخواستم راهنمایی بگیرم ازتون که چه ساب و آمپی استفاده کنم که صدای شفافی داشته باشم..بیس نرم مد نظرم هست نه ویبره و لرزش..پخش رو نمیخوام تغییر بدم ...ممنون میشم که راهنماییم کنید
    سلام.
    بیس نرم و دقیق میخوای فقط گلیدن.من ساب IDQ ایمیج رو هم شنیدم.خیلی تعریف شنیده بودم ازش ولی متاسفانه اصلا اونی که ازش تعریف میکردن نبود.آمپش سریه T راکفورد بود و جزو بالاترین رده آمپلیهای راکفورد.
    من پیشنهادم اول RS12 و دوم M12 هست.
    RS هست 445 و m12هم 255 تومن واقعا علی و خوش صدا هستن.
    آمپ من پیشنهادم ml95.4 هست که قیمتش 770 تومن هست.
    اگر خواستین بگین براتون تهیه کنم.
    والا حمید جان من اطاعت امر میکنم هرچی شما بگیو
    فقط ماشین رو ۲میلیون اگه بشه جمع کرد خیلی خوب میشه
    نظر شما چه کانفیگ هست ؟؟
    سلام خواهش میکنم لطف دارید.
    فقط اینکه 2 تومن کل سیستم یعنی پخش هم درش مستتر هست؟به نظرتون کم نیست؟
    ضمنا ماشینتون چی بود؟
    696 در حد خیلی تمیز بود 350 میگه.کیفیتش پس خوبه در حدی هست که راضی نگه داره منو دیگه.قبلا 718ex داشتم صداش تا یه ولوم خاصی خوب بود ولی میبردی بالاتر به قدری تیز میشد که گوش درد میگرفتم.ردش کردم رفت.این 696 تو ولوم آخر که درهم ریزی صدا نداره که.متاسفانه صدای هیچکدومشون رو نشنیدم.نمیدونم چجوری هستن
    سلام.
    کلا هیچ اسپیکری رو نباید بدون آمپلیفایر درایو کرد مخصوصا از 30 وات به بالا.
    در غیر اینصورت بدون شک تو ولوم بالا دیستورشن خواهید داشت.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید هزینه کنید 696 خوبه، 595 بهتر مخصوصا از نظر قدرت و بیس 595 قویتره
    718 هم که نه کیفیتی داره نه قدرت اصلا باهاشون قابل مقایسه نیست
    تنها نکته این که 595 و 696 به 150 ار ام اس نیاز دارن و باید امپتون هم قدرت لازم رو داشته باشه

7. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید هزینه کنید 696 خوبه، 595 بهتر مخصوصا از نظر قدرت و بیس 595 قویتره
    718 هم که نه کیفیتی داره نه قدرت اصلا باهاشون قابل مقایسه نیست
    تنها نکته این که 595 و 696 به 150 ار ام اس نیاز دارن و باید امپتون هم قدرت لازم رو داشته باشه
    696 یه امپ ۴ کانال موجوده مجبورم بریج کنم به ۴ کانالش
    تنها بدی این jbl همینه که امپ قوی میخواد ولی کاپا با یه امپ معمولی هم کارت راه میفتاد.من بیشتر نظرم روی همون 696 عه.اخه دیگه اون 595 دیگه قیمتش خیلی غیر معقول به نظر میرسه.با اون قیمت میشه یه کامپوننت خرید.که واس استیج جلوم باید هزینه کنم

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

696 یه امپ ۴ کانال موجوده مجبورم بریج کنم به ۴ کانالش
    تنها بدی این jbl همینه که امپ قوی میخواد ولی کاپا با یه امپ معمولی هم کارت راه میفتاد.من بیشتر نظرم روی همون 696 عه.اخه دیگه اون 595 دیگه قیمتش خیلی غیر معقول به نظر میرسه.با اون قیمت میشه یه کامپوننت خرید.که واس استیج جلوم باید هزینه کنم

من خودم کاپا 11 دارم. اگه درباره JBL ها دودل هستی پیشنهاد بستن دو جفت کاپا بهت میکنم هم پرتاب خواهی داشت و هم کیفیت صدا. آمپلی هم درگ استر 406 براش خوبه. در 2 اهم 4 تا 95 وات پشتیبانی میکنه

10. این کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خودم کاپا 11 دارم. اگه درباره JBL ها دودل هستی پیشنهاد بستن دو جفت کاپا بهت میکنم هم پرتاب خواهی داشت و هم کیفیت صدا. آمپلی هم درگ استر 406 براش خوبه. در 2 اهم 4 تا 95 وات پشتیبانی میکنه
    مشکل اینجاست که بیشتر از یک جفت باند نمیتونم بندازم عقب چون ماشین پرایده جا نمیشه.مگه اینکه برای حجم بیشتر یه جفت کامپوننت ۱۳ سانت بزارم عقب جای باند فابریکی و استج جلو هم که حتما باید بزارم.کاپا دیگه خریدش قطعی شده و شنبه میرسه دستم.

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض ضبط تصویری اتومکس 206 فابریک

سلام خدمت دوستان
    من ضبط اتومکس تصویری فابریکی دارم وقتی تصویری پلی میکنم حتما باید دستی بالا باشه تا تصویر بیاد وگرنه میره رو حالت Safe
    میخواستم ببینم دوستان کسی اطلاع داره از اینکه محل اتصال میکروسوییچ دستی به پشت ضبط دقیقا کدوم یکی از کانکتورهاش هست؟
    میخوام از پشت کات کنم که دیگه بالا یا پایین بودن دستی رو تشخیص نده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    هدیونیت پراید من کنوود 300uvm هستش .
    الآن باندهای فابریک روشه که آشغاله واقعا حداقل کیفیت رو هم نداره . من سیستم رو میخوام به مرور جمع کنم .الآن فقط حدود 300 دارم برای باند . بهترین گزینه چیه . کیفیت هم بیشتر ملاکه برام
    با این بودجه میشه با کامپوننت فکر کرد. اگر نه حداقل هزینه برای کامپ چقدر ؟

- - - Updated - - -

سلام
    هدیونیت پراید من کنوود 300uvm هستش .
    الآن باندهای فابریک روشه که آشغاله واقعا حداقل کیفیت رو هم نداره . من سیستم رو میخوام به مرور جمع کنم .الآن فقط حدود 300 دارم برای باند . بهترین گزینه چیه . کیفیت هم بیشتر ملاکه برام
    با این بودجه میشه با کامپوننت فکر کرد. اگر نه حداقل هزینه برای کامپ چقدر ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان...من یه دو تا سوال پرسیدم اینجا ولی هیچکس جوابی نمیده.مجدد سوالی برام پیش اومده بازم در میون میذارم با دوستان حرفه ای

میخوام باندای فابریک عقب پراید رو عوض کنم.یه جفت باند خربزه ای گرفتم.یه تخته هم گرفتم دست دوم.
    حالا میخوام اینارو خودم جایگزین عقب کنم.

بلندگوهای پشت رو باید باز کنم؟
    تخته رو باید پیچ یا مهره کرد؟ چطوری میشه تخته رو سوار کرد و باند رو روش نصب کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •