سلام دوستان سال نو تون مبارک ایشالا ساله خوبی باشه واسه همتون
سلام دوستان سال نو تون مبارک ایشالا ساله خوبی باشه واسه همتون
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (3 کاربران و 1 مهمان) میبینم خیلیهای دیگه هم هستن که مثل من اول سالی توی نت هستن
مصطفی جان سال نو شما هم مبارک
صدرا جان امیدوارم امسال سال خیلی خوبی باشه واست و کنکور بترکونی و رشته مورد علاقت قبولی شی
سلام به همگی !
امیدوارم سال خوبی رو استارت زده باشید و با یک take off به سمت موفقیت حرکت کنید !
(توی این راه دستی هم نکشید)
تبریک مخصوص و ویژه تقدیم به صفا و محمود و بردیا و هادی و وحید والندیل و کمال و بهزاد و دهل و گلدن کلاغ و حسین و علی -اس اس و پدرام و یوسف و کاظم و zed2 وlogos و amirlib و vahid و sada و arthas08 ...(واااو چقدر زیادین دیگه وقت ندارم تایپ کنم )
Last edited by mstf666; 20-03-2008 at 14:32.
سال نو را به همه دوستان هم بازی الرود .بردیا سعید .صفا. مصطفی .امین .کمال .عباس . رضا .الندیل و بقیه امید وارم کسی از قلم نیوفته تبریک میگم و ارزوی سالی پر از روستا نوبل کردن پدر خارجی هارو در اوردن و کلی ریسورس براتون دارم با تشکر حسین![]()
سلام همگی سال نوتون مبارکهااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا باشهچ
سال نویی چیزی نمونده بود نیروی ضد شورش ما را راهی دیار باقی کنه
ای بی وفا باشه اشکال نداره![]()
سلام ...
سال نوی همه مبارک باشه
من موندم بدون ریسورس یکی بهم 8k برسونه و17 هم 5ساعت دیگه راه میفته همگی با هم عضو بشین و یک ترایب ایرانی بزنیم
.:: سال نو مبارک ::.
تبریک مخصوص و ویژه تقدیم به mstf666 ,S a f a 6 4,بردیا, zauos,alizshah,alex_3000,dizgah
zed2,Kolang,hadi_gamer,elendil,BehzadKiNG,white LORD,Hannibal_ir,pedram_ashena,Elrond,aRThaS_08
Last edited by B O L O T; 20-03-2008 at 13:40.
بسم الله الرحمن الرحیم.
با درود و سلام خدمت شما روستا داران و نوبل من داران و نوبل کنندگان و ریسورس داران و آن جوانمردان ریسورس فرستنده
خطبه خود را آغاز می کنیم.
خب دوستان سال 1386 هم تموم شد با تمام نوبل شدن ها و قطعی های ریسورس.
خب تموم شد.
ولی به خدا مشغول الضنبه هستید اگه برا عید نیاید قبیله ی ما عید دیدنی.
اینم برام اس ام اس اومده بود گفتم بزارم شما هم حالی کنید:
[FONT='Times New Roman','serif']حلول ماه مبارک نوروز بر تمامی فجرآفرینان عرصه ایثار و پیروان آن حضرت صلوات[/FONT]
می گم راستی یه وقتی بگید که همه بریم تو 17 ترایب ایرانی بزنیم حال کنیم.البته اگه منم راه می دین:43:
دقیقا 3,4ساعت دیگه تا و17 وقت هست یه ترایب به اسم Persian بزنیم و حال کنیم و من ریسورس میخوام و12 از هر ریسورس 8k
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)