مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرمودين
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
مواقعي كه روي فورجي ايرانسل زنگ ميخوره مياد روي تري جي اين همين مسئله كه فرمودين
البته جاي ديگر ديدم با زنگ خورن روی lte مياد فورجي ولي در ايران مياد تري جي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
منظورم همون wcdma بود . ضمنا قسمت status میرم مینویسه out of service ولی اینترنت 3G دارم. امکانش هست چون تازه راه اندازی شده این مشکل داره؟
Sent From My XPERIA M4
بله تازه راه اندازی شده برای همین اینطوریه
در ابتدای راه اندازی نسل 3 مشکلات این چنینی عادی است و بعد از کانفینگ و ست شدن کامل سایت این مشکل مرتفع خواهد شد.
دوست عزیز نسل 3 خودش از مکالمه پشتیبانی میکنه و برای تماس نیاز نیست گوشی به شبکه نسل 2 وصل بشه و اگر نوع شبکه رو فقط 3G هم بزارید مشکلی نخواهد بود.
در بسیاری از کشور های دنیا هم برای تماس گوشی از نسل 4 به نسل 3 متصل میشود و فقط در چند کشور محدود فناوری Voice over LTE راه اندازی شده است که قابلیت تماس را بر روی شبکه نسل 4 امکان پذیر میسازد
Last edited by SAeedBaa; 17-06-2016 at 16:39.
سلام.
شهر ما هم دقیقا الان بعد از 4 ماه راه اندازی هنوز هم این مشکل رو داره
با 700 تماس گرفتین؟
Sent From My XPERIA M4
همراه اول هم من دیدم وقتی 3g رو حالت خودکار هس هنگام تماس با اینکه سیگنال خوبه میره روی شبکه 2g و بعد تماس باز برمیگرده روی 3g
تو برنامه ایرانسل من
اینترنت هدیه می نویسه و تاریخ انقضا میزنه
رو چطوری میشه فعال کرد ؟![]()
راستش چندین بار با 700 تماس گرفتم، چندین بار هم توی ایرانسل من تیکت دادم
الان بعد از گذشت چند ماه هنوزم این مشکل هست ، بعضیا از دوستان گفتن از طریق 195 اقدام کنم ،
انگار الان بهتر دارن موضوع رو پیگیرن میکنن
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)