تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2160 از 2605 اولاول ... 11601660206021102150215621572158215921602161216221632164217022102260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,591 به 21,600 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟

2. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این نادان ها حجم مصرفی رو دارن ۲برابر حساب می کنن ... کسی از دوستان پیگیری کرده؟
    سلام.این مشکل رو من هم دارم.
    حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
    حجم اضافه هم که حساب میکنه.
    من خیلی وقت هست چندتا شکایت داشم ازشون اونارم نتونستند همرو اصلاح کنن.
    الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
    خیلی وضع خرابه.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

4. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

حتی ساعت هایی که تو ی جدولی که پایین گزارش مصرف میزنه هم ایراد داره یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه.
    الان زنگ بزنی در مورد این مسایل شکایت کنی شاید بعد نوروز ۹۸ یه کاری بکنن . شایدم هیچ کاری نکنن.
    خیلی وضع خرابه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

خیلی وضع خرابه.

من دیروز با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتن که شما نصف حساب کنید ... ظاهراً خودشون اطّلاع داشتن.

پ.ن: امروز سرعت سرویس ۸ مگ به ۵/۵ رسیده.
    یکی از دوستان گفت طرح غزال زودتر از یه سال کنسل بشه، همچنان تا یه سال پولش روی قبض میاد.
    اگه به همین منوال باشه میرم شیشه های مرکز مخابراتی رو میارم پایین که به زور همچین طرحی به ما انداخت.

7. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من دیروز با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفتن که شما نصف حساب کنید ... ظاهراً خودشون اطّلاع داشتن.

پ.ن: امروز سرعت سرویس ۸ مگ به ۵/۵ رسیده.
    یکی از دوستان گفت طرح غزال زودتر از یه سال کنسل بشه، همچنان تا یه سال پولش روی قبض میاد.
    اگه به همین منوال باشه میرم شیشه های مرکز مخابراتی رو میارم پایین که به زور همچین طرحی به ما انداخت.
    دوست عزیز اونا باتوجه به سیستم ecare میزان مصرف رو نگاه میکنن .
    مثلا برای من آذر ماه ۱۰۰ گیگ میزنه مصرف شده.همرو هم بین الملل حساب میکنن برای من رو.
    آخر ماه میان میگن شما ۱۰۰ گیگ رو برات ۵۰ گیگ در نظر میگیریم.
    امکان نداره من هیچ اعتمادی به اینا ندارم.
    برای محکم کاری ۱۹۵ و بازرسی مخابرات باید شکایت کرد.
    هرچند من حالم دیگه از کل کل کردن با اینا بهم میخوره و انقدر تا حالا اعصاب من رو خورد کردن که حد نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روز پیش اینترنت مخابرات ثبت نام کردم و چند ساعت بعدش باهام تماس گرفتن که دایری خط شما انجام شده است. الان هرچی مودم دا تنظیم میکنم وصل نمی شه. مرکز نهری هستم و پیش شماره 8869 که فیبر نوری هست و ظاهرا فقط مخابرات سرویس میدهد. vpi/vci رو هم روی 0/35 و هم رو 8/81 گذاشتم اما فرقی نکرد و وصل نمی شه. این لاگ مودمه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان وقتی به 1818 زنگ میزنیم که قبض میاندوره تلفن رو بهمون بگه، قبض به روز هست دیگه؟ یعنی مثلاً الآن از تلفن استفاده کنم و چند ساعت دیگه برم سراغ 1818، پول اون تماس تلفنی رو هم حساب میکنه؟
    با این وضعیتی که برای حجم پیش اومده، معلوم نیست اوضاع به کجا میرسه و میخوام قبض رو چک کنم که پول برای حجم اضافه نگیره. تا الآن که چیزی اضافه نشده.

خیلی وضع خرابه.

من تماس گرفتم و گفت باید چند ساعت توی صف می‌موندم و ول کردم. بعدش رفتم توی سایت تیکت زدم و یکی زنگ زد. هر چی بهش توضیح میدادم، طرف هی میگفت نه آقا، این منظورش حجم داخلی و بین‌الملل هست! میگم برادر من، برای تست زدم یه فایل 50 مگی رو دانلود کردم و حدود 100 مگ حساب کرده. حتی با نرم‌افزار محاسبه حجم هم امتحان کردم و دو برابر حساب کرده. باز میگه مشکلی نیست و شما نگران نباش!
    از اون طرف توی پنل که بزنیم روی گزینه حجم باقی‌مونده، اونجا انگار درست نشون میده. من اینترنت 240 گیگ دارم که 60 گیگش بین‌الملل هست و برای من می‌نویسه 200 گیگ مونده. چون حجم داخلی استفاده نمی‌کنم، منظورش اینه که 40 گیگ حجم بین‌الملل استفاده کردم که احتمالاً درسته. ولی توی بخشی که ریز حجم‌ها رو مینویسه و میشه تاریخ مورد نظر رو انتخاب کرد، الآن به 60 و خورده‌ای گیگ رسیده و هی داره میره بالاتر!

11. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان وقتی به 1818 زنگ میزنیم که قبض میاندوره تلفن رو بهمون بگه، قبض به روز هست دیگه؟ یعنی مثلاً الآن از تلفن استفاده کنم و چند ساعت دیگه برم سراغ 1818، پول اون تماس تلفنی رو هم حساب میکنه؟
    با این وضعیتی که برای حجم پیش اومده، معلوم نیست اوضاع به کجا میرسه و میخوام قبض رو چک کنم که پول برای حجم اضافه نگیره. تا الآن که چیزی اضافه نشده.

من تماس گرفتم و گفت باید چند ساعت توی صف می‌موندم و ول کردم. بعدش رفتم توی سایت تیکت زدم و یکی زنگ زد. هر چی بهش توضیح میدادم، طرف هی میگفت نه آقا، این منظورش حجم داخلی و بین‌الملل هست! میگم برادر من، برای تست زدم یه فایل 50 مگی رو دانلود کردم و حدود 100 مگ حساب کرده. حتی با نرم‌افزار محاسبه حجم هم امتحان کردم و دو برابر حساب کرده. باز میگه مشکلی نیست و شما نگران نباش!
    از اون طرف توی پنل که بزنیم روی گزینه حجم باقی‌مونده، اونجا انگار درست نشون میده. من اینترنت 240 گیگ دارم که 60 گیگش بین‌الملل هست و برای من می‌نویسه 200 گیگ مونده. چون حجم داخلی استفاده نمی‌کنم، منظورش اینه که 40 گیگ حجم بین‌الملل استفاده کردم که احتمالاً درسته. ولی توی بخشی که ریز حجم‌ها رو مینویسه و میشه تاریخ مورد نظر رو انتخاب کرد، الآن به 60 و خورده‌ای گیگ رسیده و هی داره میره بالاتر!
    اون ۱۸۱۸ خیلی هم بروز نیست.
    چند روز عقب هست.
    شما پیش پرداخت احتمالا هستید.
    شما که پول رو از قبل دادید مشکلی ندارید.
    اعلام کنید هروقت حجم هر ماه تمام شد اینترنتم قطع بشه که خیالتون راحت باشه.
    من پس پرداخت هستم.
    هرلحظه ممکنه این داستان مشکل ساز بشه.
    من حجم باقیمانده رو ندارم.
    فقط بخش کنترل مصرف یک حجم بین الملل نشون میده که اونم دو برابر حساب میکنه.
    البته من گفتم حجم رد شد اینترنتم قطع بشه ولی به اینا اعتماد ندارم.و چرا باید پول چیزی که مصرف نکردمو بدم.
    یک بازه زمانی رو چند بار تو جدول میارن......

13. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    چند روز پیش اینترنت مخابرات ثبت نام کردم و چند ساعت بعدش باهام تماس گرفتن که دایری خط شما انجام شده است. الان هرچی مودم دا تنظیم میکنم وصل نمی شه. مرکز نهری هستم و پیش شماره 8869 که فیبر نوری هست و ظاهرا فقط مخابرات سرویس میدهد. vpi/vci رو هم روی 0/35 و هم رو 8/81 گذاشتم اما فرقی نکرد و وصل نمی شه. این لاگ مودمه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی اطلاعی داره مشکل از کجاست؟
    سلام.
    به ۲۰۲۰ زنگ بزنید .
    بگید وصل نمیشه.شاید کاری کردن

15. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای منم 2 برابر حساب میکرد الان پنل رو چک کردم مجدد درست شده. دیگه مثل قبل نیست. شما هم چک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •